απλά εδω δε μιλήσαμε για ειρωνεία αλλά για το να σε προσβάλουν.αυτη είναι η διαφορά.κ μενα με εχουν ειρωνευτεί κατα καιρούς κ δεν έχω απαντήσει.αλλο να σου λένε βλακείες κ αλλο να σε θίγουν χωρίς λόγο.
Printable View
απλά εδω δε μιλήσαμε για ειρωνεία αλλά για το να σε προσβάλουν.αυτη είναι η διαφορά.κ μενα με εχουν ειρωνευτεί κατα καιρούς κ δεν έχω απαντήσει.αλλο να σου λένε βλακείες κ αλλο να σε θίγουν χωρίς λόγο.
το τι θιγει και τι οχι τον καθενα ειναι πολυ σχετικο
επισης το τι μπορει να αγνοησει καποιος και τι οχι ειναι επισης πολυ σχετικο
δεν μπορουμε να βγαζουμε συμπερασματα για το πως διαχειριζεται ο καθενας μια κατασταση απο το πως σκεφτομαστε εμεις
granita απαντησα επειδη με ρωτησε η constance τι θα εκανα και ειπα για την ειρωνια,ισως αν με εθιγε κατι αλλο να ειχα απαντησει αλλα και παλι δεν θα εφτανα στο σημειο "νηπιαγωγειου" που ριχνει λαδι στη φωτια και συνεχιζεται μεχρι καποιο μελος να αποχωρησει, και δεν μιλαω για συγκεκριμενο θεμα που ανοιχτηκε και εγινε ενας καβγας,οσο καιρο ειμαι εδω το βλεπω να γινεται συνεχεια αυτο,μονο τις τελευταιες 2 μερες σε δυο θεματα σφαζονται και μετα καποιοι γραφουν οτι τους ενοχλει το θεμα για τις θερμιδες και τις διαιτες γιατι εδω ειναι φορουμ συμπαραστασης και να βοηθαμε οταν καποιος εχει προβλημα :rolleyes:
Oντως.Και εχει να κανει και σε τι φαση σε βρισκει και αν εισαι καλα ψυχολογικα ή ρακος.Γι'αυτο ειναι καλυτερο να εχουμε τροπους και να ειμαστε ευγενικοι με το συνομιλητη μας.Στην τελικη σε φορουμ ανταλλαγης αποψεων ειμαστε.Τι το τοσο φοβερο μπορει να εχει κανει ο οποιοσδηποτε απο μας για να δεχεται προσβολες δε το καταλαβαινω.Τελοσπαντων εγω πραγματικα ζητω συγνωμη για την αναστατωση και για το μεριδιο ευθυνης που εχω γι'άυτην.Καλημερα.Quote:
Originally posted by spaceride
το τι θιγει και τι οχι τον καθενα ειναι πολυ σχετικο
επισης το τι μπορει να αγνοησει καποιος και τι οχι ειναι επισης πολυ σχετικο
δεν μπορουμε να βγαζουμε συμπερασματα για το πως διαχειριζεται ο καθενας μια κατασταση απο το πως σκεφτομαστε εμεις
παρεπιπτοντως φορτυ μου σευχαριστω πολυ για την βοηθεια κ απο εδω!Quote:
Originally posted by forty
granita απαντησα επειδη με ρωτησε η constance τι θα εκανα και ειπα για την ειρωνια,ισως αν με εθιγε κατι αλλο να ειχα απαντησει αλλα και παλι δεν θα εφτανα στο σημειο "νηπιαγωγειου" που ριχνει λαδι στη φωτια και συνεχιζεται μεχρι καποιο μελος να αποχωρησει, και δεν μιλαω για συγκεκριμενο θεμα που ανοιχτηκε και εγινε ενας καβγας,οσο καιρο ειμαι εδω το βλεπω να γινεται συνεχεια αυτο,μονο τις τελευταιες 2 μερες σε δυο θεματα σφαζονται και μετα καποιοι γραφουν οτι τους ενοχλει το θεμα για τις θερμιδες και τις διαιτες γιατι εδω ειναι φορουμ συμπαραστασης και να βοηθαμε οταν καποιος εχει προβλημα :rolleyes:
κ την NADINE, τον SPaceride, την ΜΚΕΗ, την ΤETH, το χοντρομπιζελι, την ria, την herts, την Cici, τους αντρες που δειχνουν μια αλλη οπτικη κ ειδικα τον Ανδρικο, την Ava, την natallia και παρα πολλες αλλες κοπελες με γνωστα 'η αγνωστα σε σας νικ που εμπαιναν 'η μπαινουν καθημερινα κ ειναι η ελπιδα μου! γιατι μεσα σαυτες βλεπω ενα κομματι του εαυτου μου,
σε καθεμια κατι διαφορετικο ισως αλλα ολες μαζι ειναι το παζλ μου, η απαντηση μου σε μια ερωτηση μου & ο δρομος μου προς το να γινω καλυτερη.
Ευχομαι μονο ετσι που εχει μπει πρωτο πρωτο το θεμα αυτο στο φορουμ ναμην αποκαρδιωνονται οι νεοι χρηστες κ να εξακολουθουν να μπαινουν οταν δεν εχουν κατι αλλο να τους βαστα οπως εχουμε εμεις οι παλιοι το δεσιμο με τους ανθρωπους που επιλεξαμε.
Μηπως να βαζαμε μπροστα τα καλα μας? τις ομορφες ομαλες κουβεντες μας που δεν βγαινουν εκτος θεματος κ κανεις δεν ενιωσε υποτιμημενος, πικραμενος κ το αντιθετο απο,τι θα επρεπε σε ενα φορουμ υποστηριξης?
Λιγο εως πολυ ολοι οσοι εχουμε γραψει εδω 'η και οχι εχουμε πικρανει πονεσει καποιον, αθελα καποιοι, ηθελημενα αλλοι.
Μηπως πρεπει ολοι να κανουμε το καλυτερο που μπορουμε για την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ αντι να περιμενουμε συγνωμες για λαθη αλλων ενω δε φροντιζουμε το δικο μας "μισο"?
Πολλοι ανθρωποι δεν μπορουν καν να τα βαλουν/υποστηριξουν τον εαυτο τους κ γιαυτο καταφευγουν στην τροφη, κ ηρθαν εδω να εχουν να αντιμετωπιισουν kai εμας?
Αν θελετε να αναπτυχθει το φορουμ κ να βρισκουμε νεα ατομα να ταυτιστουμε, να μαθουμε κ να προβληματιστουμε μεσα απο αυτους, κ εν τελει να βοηθηθουμε, πιστευω θα πρεπει επιτελους να μη τρωγομαστε.
Βαλτε στην ακρη τις εμπαθειες σας κ δωστε αγαπη, αν δεν εχετε αυτο καλυτερα να μη δωσετε τιποτε. απλα πατε στο επομενο ποστ.
Καλο θαταν κ η διαχειριση (αγαπητε κυριε Νικο) να φροντισει ωστε οι καταστασεις που χριζουν αμεση αντιμετωπιση να μην περιμενουν εμας να τους ξυπνησουμε,
να υπαρχει κ ενα ματι στο φορουμ που θα μπορει να βαζει καποια θεματα σε αντιστοιχες κατηγοριες αναλογα την βαρυτητα τους 'η/και να βοηθησει προσωπικα με μηνυμα χωρις να το αντιληφθει κανεις...
(ειμαι σιγουρη εχει ηδη γινει αυτο, ελπιζω/ευχομαι πολλακις)
Αυτα τα ολιγα απο εμενα, διαβασα καποια ποστ γυρνωντας κ συγνωμη αν επαναλαμβανω καποια απο αυτα που ειπατε αλλα δεν τα θυμαμαι ολα.
Φιλικα Bad
YΓ κατι που ξεχασα να γραψω κ ηθελα να πω: αν εχει κανει 1 λαθος η διαχειριση κατ'εμε ειναι το εξης:
αφηνει την ευθυνη σ'αυτον που θαλασσοπνιγεται να δωσει βοηθεια στον αλλο που επισης ναυαγησε διπλα του...(και ψυχικα ειναι πολυ μεγαλυτερος το βαρος απο,τι αυτο ενος βρεγμενου ανθρωπου στην πραγματικοτητα!)
σιγουρα ολοι σε ενα ναυαγιο ειμαστε κ σε μια σχεδια χωρανε πολλοι,
αλλα εγγυμονει παντα ο κινδυνος να πνιγουμε ολοι μαζι.
Θα επρεπε να υπαρχουν κ σωστικα συνεργεια αν καταλαβαινετε το point μου. ευχαριστω που με διαβασατε!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΡΚΕΤΑ/ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΛΟΡΑΝΣ.....ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.....ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΩ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Κ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ...:thumbdown:
ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΕΕΥΣΙΝΑ Ή ΧΑΛΚΙΔΑ....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!:tumble:
και εγώ σε ευχαριστώ κουκλίτσα μου....Quote:
Originally posted by badgirl11
παρεπιπτοντως φορτυ μου σευχαριστω πολυ για την βοηθεια κ απο εδω!
κ την NADINE, τον SPaceride, την ΜΚΕΗ, την ΤETH, το χοντρομπιζελι, την ria, την herts, την Cici, τους αντρες που δειχνουν μια αλλη οπτικη κ ειδικα τον Ανδρικο, την Ava, την natallia και παρα πολλες αλλες κοπελες με γνωστα 'η αγνωστα σε σας νικ που εμπαιναν 'η μπαινουν καθημερινα κ ειναι η ελπιδα μου! γιατι μεσα σαυτες βλεπω ενα κομματι του εαυτου μου,
αν και τώρα είμαι λίγο στα χαμένα.....
παλιότερα με είχες βοηθήσει αρκετά...
Εγω ευχαριστω το Θεο τους οπερατερ τους καμεραμαν κ την ακαδημια που μου χαρισε το Οσκαρ:smirk:Quote:
Originally posted by badgirl11
Νομίζεις πως το θέμα "ένα λάθος που γίνεται στο φόρουμ" είναι το κατάλληλο για να ρωτήσεις το συγκεκριμένο ζήτημα:shocked2::shocked2::shocked2::shocked 2:Quote:
Originally posted by FLORANCE
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΡΚΕΤΑ/ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ
μερικές φορές αναρωτιέμαι....όποιος πρωτομπεί εδώ μέσα δεν διαβάζει τίποτα?όπου λάχει γράφει και ότι τύχει????
Ενδοξοτατε πριγκηπα,ουρανιε στρατιωτη,Αγιε Μιχαηλ Αρχαγγελε,προστατεψε μας ..Αντε βρε Σπεις ριξε κ τη μεταφραση δεν ειναι ολοι λατινομαθεις gloriosissime!!Quote:
Originally posted by spaceride
Priinceps gloriosissime cælestis militiæ, sancte Michaël Archangele, defende nos in prælio et colluctatione, quæ nobis adversus principes et potestates, adversus mundi rectores tenebrarum harum, contra spiritualia nequitiæ, in cælestibusus. Veni in auxilium hominum, quos Deus creavit inexterminabiles, et ad imaginem similitudinis suæ fecit, et a tyrannide diaboli emit pretio magno.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΣΗΡΘΗΚΑ ............................
Με βάση το θέμα του πόστ...δεν ξέρω αν έχει προβληματίσει παραπάνω(είναι και 14 σελίδες το άτιμο)...αλλά κάτι που εμένα με προβληματίζει πάρα πολύ είναι και το θέμα τον χαπιών....δεν ξέρω..θεωρώ οτί είναι άκρως μη βοηθητικό για ανθρώπους που έχουν πρόβλημα υγείας από τα παραπανίσια κιλά μέχρι και άλλα πράγματα που μπορεί να έχει ο καθένας..για γυναίκες που είναι σε φάση να κάνουν οικογένεια και πολύ πιθανό να κάνουν σύντομα παιδάκια είτε για νεαρά κορίτσια μερικές φορές πολύ νεαρά που έχουν πρόβλημα με το σώμα τους ποστ του τύπου"το χάπι ταδε το χαπι βητα"...εντάξει ναι προφανώς δεν θα μπορέσω να βάλω το μαχαίρι στον λαιμό κάποιου να μην τα πάρει....αλλά έρευνες κατά διαστήματα και ίσως και απλά τα χαρτάκια που έχουν μέσα τα ίδια τα χάπια φανερώνουν ότι είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ....
όχι απλα΄για τον μεταβολισμό μας ή για την ψυχολογία μας (γιατί τα κιλά ξανάρχονται όταν κοπούν τα χάπια) αλλά΄είναι καρκινογόνα ένα προς ένα πολλές ουσίες είναι υπεύθυνες για ακραίες βλάβες της υγείας μας....
δεν ξέρω μπορεί να το λέω εκ του ασφαλούς ας πούμε γιατί τα κιλά που κουβαλάω σε σχέση με άλλους εδώ ανθρώπους είναι λίγα η προσπάθεια μου απιροελάχιστη σε σχέση με άλλους που πραγματικά μπορει να τα βλέπουν σαν τελευταία λύση γιατί έχουν απελπιστεί..το καταλαβαίνω και το σέβομαι αλλά πραγματικά νομίζω ότι μόνο κακό κάνουν στον εαυτό τους στην ζωή τους την ίδια....
Σε καμοία περίπτωση λοιπόν δεν θέλω να βάλω στο στόχαστρο τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να παίρνουν σκεβάσματα που όπως είπα και πριν το θεωρώ μεγάλο λάθος!!
Αλλά ρίχνω το βάρος περισσότερο στο ότι ένα τόσο καλοφτιαγμένο φόρουμ σαν και αυτό όλοι οι άνθρωποι που γράφουμε σε αυτό με την εμπειρία μας πρέπει να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που καταφεύγουν σε τέτοιες λύσεις να βρούν κάποια άλλη πραγματική διέξοδο...καλή δύναμη σε όλους!