Εχω την εντυπωση οτι το νημα εχει ξεφυγει εντελως.
Printable View
Εχω την εντυπωση οτι το νημα εχει ξεφυγει εντελως.
Οσοι με γνωριζουν προσωπικα γνωριζουν μια χαρα τι ανθρωπος ειμαι. Δεν μπορω να καθομαι να γραφω εδω αυτα που με απασχολουν και να δεχομαι τοση επιθεση διχως λογο. Πιστευεις ειλικρινα οτι θα καθομουν να ακουω συμβουλες τοσες σελιδες τωρα αν δεν εψαχνα την αληθινη αγαπη? Γιατι το να κανω σεξ με καποια δεν θελει και πτυχιο....
Αυτο με την τουαλετα και το μαγιο ειναι μυθος. Μαλλον απλα σας το λενε για να μην φρικάρετε που κολλησατε. Και εγω δοκιμαζω μαγιο ΜΟΝΟ με εσωρουχο και σερβιετα απο μεσα ;)
Ο θεματοθετης ειναι βεβαιο πως εχει κολλησει κατι κατα 99% ομως. Μην συγκρίνεις ασύγκριτα πραγματα.
Προβλέπω ότι το νήμα πάει να φτάσει τριψήφιο αριθμό σελίδων
Μας ενημέρωσαν ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχει απειροελάχιστη πιθανότητα να το κολλήσεις απο ρούχα, είναι καλό να είσαι προσεκτικός. Οπότε θα σου ελεγα να μη δοκιμάζεις μαγιό, ή να βάλεις ενα σορτσάκι πανω απο το εσώρουχο και τις 2 σερβιέτες.
Το 99 % της διάγνωσης είναι τελικό? Να προσπαθήσουμε να τον σώσουμε ή δεν έχουμε ούτε 1% πιθανότητα να μην κόλλησε? Δημόσιος λιθοβολισμός είναι καλή τιμωρία αν κόλλησε?