Γνώμες σχετικά με γραφεία συνοικεσίων - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 27 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 286 to 300 of 405
    Senior Member
    Εσεις και ο θεματοθετης εδω μεσα μιλατε για σχεσεις ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ να το ξεκαθαρισουμε.
    Δεν γινεται σε σχεση αγαπης να σου πει ο αλλος "αχ ναι σε κολλησα αλλα ο μονος που οφειλε να προστατεψει τον εαυτο σου εισαι εσυ και μονο εσυ, εγω γουσταρα να πηγαινω σε ιεροδουλες και περναγα καλα και στο απέκρυψα". Προφανώς και τον φτύνεις στα μούτρα και φεύγεις.
    Αφηστε τι θα εκανα εγω σε υποθετικες περιπτώσεις. Δεν ανοιξα εγω το θεμα. Εδω ο άνθρωπος το παιζει δηθεν αισθηματίας. Πες πως ψάχνω σχεση απλα για το πηδημα να συμφωνήσω πως καλα κανεις και θα το αποκρύψεις. Το συμφερον σου θες αλλωστε.
    Αυτα!

Banned
    Quote Originally Posted by little View Post
    Προφανώς και ο καθε ένας μπορει να σου πει ψέματα και δεν μπορείς να βασίζεσαι στο τι θα πει ο καθε άντρας. Άλλο αυτο!
    Εγω λέω οτι δενε ειναι ηθικό απο μεριάς τους να λένε ψέματα. Εδω ο θεματοθέτης το παιζει δηθεν ρομαντικος και ευαίσθητος ενω χεστηκε για τον υγεια της συντρόφου του και θα της πει ψέματα απλα για να βρει την εμπειρία μιας σχέσης, να εχει μόνιμο σεξ κλπ.
    Απλα μην το παιζει καλος γιατι εδειξε τι ειναι ! Δεν γίνεται να αγαπάς και να βάζεις σε κίνδυνο την άλλη, αφου ξερεις πως εχεις γυρίσει όλα τα μπουρδέλα.
    Οκ θα πεις οι σχεσεις κατάντησαν απλα για το συμφέρον πλεον. Απλα μην το παιζει και ευαίσθητος και ρομαντικος . Πες ψάχνω δωρεάν ιερόδουλη να ξερουμε.
    Δεν ξερω τι να απαντησω ειλικρινα. Οσα μου προσαπτεις δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.. καμια ομως. Δεν ξερω τι εμμονη σε εχει πιασει και γραφεις συνεχως τα ιδια. Και το γεγονος οτι μου προσαπτεις οτι δεν θα νοιαστω για την υγεια της κοπελας μου ειναι εντελως λανθασμενο. Δεν με ξερεις καθολου αλλα εβγαλες συμπερασματα

Senior Member
    Εσεις και ο θεματοθετης εδω μεσα μιλατε για σχεσεις ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ να το ξεκαθαρισουμε.
    Δεν γινεται σε σχεση αγαπης να σου πει ο αλλος "αχ ναι σε κολλησα αλλα ο μονος που οφειλε να προστατεψει τον εαυτο σου εισαι εσυ και μονο εσυ, εγω γουσταρα να πηγαινω σε ιεροδουλες και περναγα καλα και στο απέκρυψα". Προφανώς και τον φτύνεις στα μούτρα και φεύγεις.
    Αφηστε τι θα εκανα εγω σε υποθετικες περιπτώσεις. Δεν ανοιξα εγω το θεμα. Εδω ο άνθρωπος το παιζει δηθεν αισθηματίας. Πες πως ψάχνω σχεση απλα για το πηδημα να συμφωνήσω πως καλα κανεις και θα το αποκρύψεις. Το συμφερον σου θες αλλωστε.
    Αυτα!
    Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Στο πρώτο κομμάτι μιλάς για το τι μπορεί να κολλήσει μια γυναίκα από έναν άντρα (και αντίστροφα).. Γενικεύεις.

Και στο δεύτερο κομμάτι λες την άποψη σου για τον θεματοθετη. Που μπορεί όντως να ισχύει. Κανένας δεν το ξέρει. Είναι όμως η άποψη σου. Από που προκύπτει όμως ότι τον νοιάζει μόνο το πηδημα;

Αυτα!
    Μα και εσύ για υποθετική περίπτωση μιλάς όταν λες ότι μπορεί να κόλλησε κάτι.

Έφτασες στο να σε κολλήσει κάτι που δεν ήξερε οτι είχε και δεν υπάρχει εξέταση να ελέγξει αν έχει!

Αν είχε κάποιο σύμπτωμα ο άνθρωπος και ΗΞΕΡΕ ότι εχει κάποιο νόσημα εννοείται ότι το ηθικό θα ήταν να σε ενημερώσει

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Στο πρώτο κομμάτι μιλάς για το τι μπορεί να κολλήσει ένας άντρας σε μια γυναίκα (και αντίστροφα).. Γενικεύεις.

Και στο δεύτερο κομμάτι λες την άποψη σου για τον θεματοθετη. Που μπορεί όντως να ισχύει. Κανένας δεν το ξέρει. Είναι όμως η άποψη σου. Από που προκύπτει όμως ότι τον νοιάζει μόνο το πηδημα;
    Δεν ισχυει george πιστευεις αν εψαχνα καποια απλως για το πηδημα να καθομουν τοσες μερες να γραφω εδω μεσα? Ειλικρινα με στεναχωρει που λεει κατι τετοιο.

Senior Member
    γιαυτο προσεχουμε πολυ γιατι αν φτασει στο τελος ενας ανθρωπος να πει ωχ τι επαθαααααα πωωωωωω τι επαθα τοτε ειναι πολυ αργα . το θεμα ειναι κανεις που κανεις αυτο το πραγμα πρεπει να φυλαγεις τον εαυτο σου γιατι κι εσυ θα εχεις θεματα κι αλλοι μπορει απ δικες σου επιλογές να υποφέρουν μαζι σου. αυτο το λεω γενικα οχι προσωπικα για κανεναν .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Δεν ισχυει george πιστευεις αν εψαχνα καποια απλως για το πηδημα να καθομουν τοσες μερες να γραφω εδω μεσα? Ειλικρινα με στεναχωρει που λεει κατι τετοιο.
    Φίλε και να ισχύει δεν είναι κακό. Μπορεί να βρεις και μια γυναίκα που να θέλει το ίδιο. Το κακό είναι να λες ότι θες αγάπες και λουλούδια με σκοπό μόνο να πηδηξεις και να φύγεις.
    Δεν πιστεύω ότι ισχύει το δεύτερο για σένα. Αλλά την αλήθεια την ξέρεις μόνο εσύ.

Banned
    ,, ψαχνω δωρεαν ιεροδουλη,, πολυ χρονο σε πηρε little να πεταξεις αυτην την ασυναρτησια? Δεν ειμαστε ολοι οι ανδρες μαλακες. Βγαζεις συμπερασματα βιαστικα χωρις καν να με ξερεις. Δεν ειμαι κανενας ανοητος. Ξυπνιο ατομο ειμαι και αν ηθελα απλως να περναω καλα οπως ισχυριζεσαι δεν θα με ενδιεφερε καν η σοβαρη σχεση

Senior Member
    ,, ψαχνω δωρεαν ιεροδουλη,, πολυ χρονο σε πηρε little να πεταξεις αυτην την ασυναρτησια? Δεν ειμαστε ολοι οι ανδρες μαλακες. Βγαζεις συμπερασματα βιαστικα χωρις καν να με ξερεις. Δεν ειμαι κανενας ανοητος. Ξυπνιο ατομο ειμαι και αν ηθελα απλως να περναω καλα οπως ισχυριζεσαι δεν θα με ενδιεφερε καν η σοβαρη σχεση
    Οι απόψεις μας πάντα έχουν να κάνουν με τα βιώματα μας, με το πως βλέπουμε την ζωή, τους ανθρώπους. Δεν νομίζω να είναι προσωπικό το θέμα. Δεν χρειάζεται να αμυνεσαι.
    Έχεις αναφέρει που εργάζεσαι? Αν έχεις γυναίκες συναδέλφους; Μεγάλο το θέμα και κάποια πράγματα δεν κατάφερα να τα διαβάσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    little ετσι αυτο πολυ σωστο κι φυσικα δε ειναι για τον ανθρωπο εδω που μιλαει για το θεμα του .ειναι μια σωστη λογικη συζήτηση που αφορα κατι γενικα κι εχει δικιο ολοσωστα συμφωνώ ολοψυχα . απ εκει και περα ο καθενας εχει τη γνωμη του μα συμφωνα με οτι πιστευει ο καθενας με αυτο ζει κι μετα οτι βιωσει ειν απ επιλογη του . κατι που δε μπορουμε να το αλλάξουμε κι μας βγαίνει κακο οκ δε μπορουμε να επεμβουμε μα πράγματα που μπορουμε να επιλέξουμε πρεπει να εχει κι την λογικη σα γνώμονα οχι την ορμή την ορμονική μονο. εδω λεμε παντα τη γνώμη μας κι με σεβασμο στο πως και οι αλοι νιωθουν αρα κουβεντα κανουμε .
    Εχουν γινει τοσο σκάρτοι οι ανθρωποι! Θυμαμαι θεμα στο φορουμ που ενας αντρας κολλησε hpv και ρωταγε γιατρους αν θα κολλησει τις μελλοντικες συντροφους του και ειχε γινει ράκος ψυχολογικα. Τουλαχιστον αυτος ειναι ενσυναίσθηση και ενδιαφερόταν για τις μελλοντικες συντρόφους τους. Εδω περα ομως σου λεει 'ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ εχω περναγα καλα στα μπουρδελα και ας σε κολλησω χεστηκα". Εχουν αποθρασυνθεί τελείως! Μην λενε για σχεσης αγαπης και ρομαντισμου μετα!
    Και αν ειναι ετσι να ναι ο καθε ένας για τον εαυτο τους και να ναι σχεσεις συμφέροντος και να σου λενε "προβλημα σου" γινεσαι και βιζιτα πολυτελείας στο κατω κατω και εχεις και όφελος αφου και στην σχεση ΜΟΝΗ ΕΙΣΑΙ. Ο αλλος απλα να πηδηξει τζαμπα κοιταει. Και το αναφερει κιολας πολλες φορες στο θεμα "να χα κοπελα να μην ΠΛΗΡΩΣΑ...πεταμενα λεφτα". Δεν το λεω μονο για τον θεματοθετη αυτοι, οι περισσοτεροι ειναι τετοιοι σιγουρα.
    Μετα βριζουν τις γυναικες gold digger! Αφου σχεσεις δεν υπαρχουν οπως βλεπουμε και σε αυτο το θεμα σχεση =τζαμπα πηδημα και ο καθε εναες ειναι για τον εαυτο του. Οι gold diggers ειναι τελικα οι εξυπνες, αφου ειναι για τον εαυτο τους και αυτες, θα λενε ας βγαλουμε λεφτα τουλαχιστον.

Banned
    Οσοι με πιστευουν καλως, δεν προκειται να χαλαστω. Εγω ξεκινησα το θεμα με ολη την καλη διαθεση βλεπω ομως οτι καποια σχολια εχουν ξεφυγει εντελως. Δεν εχω προθεση να το παιξω γλυκος απλα και μονο για να την ριξω στο κρεβατι. Θελω να κανω σοβαρη σχεση με συναισθηματα ποσο λιανα να το κανω?

Λιτλ,

Άλλο το έχω hpv, άλλο το μπορεί να έχω hpv.
    Εσύ αν είσαι παρθένα και έκατσες μια φορά σε κοινόχρηστη τουαλέτα, ή δοκιμασες μαγιό που φόρεσε και άλλη, ΜΠΟΡΕΙ να έχεις hpv.

Στον επόμενο που θα γνωρίσεις, πες του, μπορεί να έχω κονδυλώματα. Να ξερει ο άνθρωπος να μη σ ακουμπήσει

Senior Member
    Εχουν γινει τοσο σκάρτοι οι ανθρωποι! Θυμαμαι θεμα στο φορουμ που ενας αντρας κολλησε hpv και ρωταγε γιατρους αν θα κολλησει τις μελλοντικες συντροφους του και ειχε γινει ράκος ψυχολογικα. Τουλαχιστον αυτος ειναι ενσυναίσθηση και ενδιαφερόταν για τις μελλοντικες συντρόφους τους. Εδω περα ομως σου λεει 'ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ εχω περναγα καλα στα μπουρδελα και ας σε κολλησω χεστηκα". Εχουν αποθρασυνθεί τελείως! Μην λενε για σχεσης αγαπης και ρομαντισμου μετα!
    Και αν ειναι ετσι να ναι ο καθε ένας για τον εαυτο τους και να ναι σχεσεις συμφέροντος και να σου λενε "προβλημα σου" γινεσαι και βιζιτα πολυτελείας στο κατω κατω και εχεις και όφελος αφου και στην σχεση ΜΟΝΗ ΕΙΣΑΙ. Ο αλλος απλα να πηδηξει τζαμπα κοιταει. Και το αναφερει κιολας πολλες φορες στο θεμα "να χα κοπελα να μην ΠΛΗΡΩΣΑ...πεταμενα λεφτα". Δεν το λεω μονο για τον θεματοθετη αυτοι, οι περισσοτεροι ειναι τετοιοι σιγουρα.
    Μετα βριζουν τις γυναικες gold digger! Αφου σχεσεις δεν υπαρχουν οπως βλεπουμε και σε αυτο το θεμα σχεση =τζαμπα πηδημα και ο καθε εναες ειναι για τον εαυτο τους οι gold diggers ειναι τελικα οι εξυπνες που αφου ειναι για τον εαυτο τους και μονες τους βγαζουν λεφτα τουλαχιστον.
    Ναι αλλα πηγαίνουν μαζί τους. Άρα πάλι υπάρχει κίνδυνος να κολλήσουν το οτιδήποτε [emoji33].

Χαλάρωσε. Ο έρωτας, το σεξ είναι το ωραιότερο πράγμα.

Senior Member
    Οσοι με πιστευουν καλως, δεν προκειται να χαλαστω. Εγω ξεκινησα το θεμα με ολη την καλη διαθεση βλεπω ομως οτι καποια σχολια εχουν ξεφυγει εντελως. Δεν εχω προθεση να το παιξω γλυκος απλα και μονο για να την ριξω στο κρεβατι. Θελω να κανω σοβαρη σχεση με συναισθηματα ποσο λιανα να το κανω?
    Εγώ συνεχίζω να ανήκω στους αναποφασιστους. Το έχω πει και πιο πάνω. Εκτός και αν "λαδώσεις" . Δέχομαι και επιταγές.

Banned
    Μετα βριζουν τις γυναικες gold digger! Αφου σχεσεις δεν υπαρχουν οπως βλεπουμε και σε αυτο το θεμα σχεση =τζαμπα πηδημα και ο καθε εναες ειναι για τον εαυτο του. Οι gold diggers ειναι τελικα οι εξυπνες, αφου ειναι για τον εαυτο τους και αυτες, θα λενε ας βγαλουμε λεφτα τουλαχιστον.
    Συγχαρητηρια που σου προσφερει ικανοποιηση να κρινεις καποιον που δεν ξερεις. Οτι και να σου γραψω εχεις ετοιμη την απαντηση. Εφοσον θες να πιστευεις αυτο για μενα πιστεψε το. Δεν ειμαστε ολοι οι ανδρες το ιδιο χωνεψε το επιτελους.

Page 20 of 27 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast