Γνώμες σχετικά με γραφεία συνοικεσίων - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 27 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 405
    Senior Member
    Το να πει ψέματα σε μια κοπελα που θα γνωρισει οτι πχ ειχε μια ή δύο σχεσεις στην ζωή του και δεν εχει παει σε ιεροδουλες ειναι ηθικό;
    Γιατι να μην γνωρίζει η κοπέλα τους κινδύνους; Αν ειναι έτσι οι άντρες (οχι ο συγκεκριμένος άλλα όσοι δρουν ετσι) ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για το αν θα κολλήσουν την κοπέλα τους κάτι και την βλέπουν σαν αντικείμενο για να λαβουν απο εκεί πράγματα, συντροφιά, σεξ, την εμπειρία μιας σχέσης. Αλλα δεν νοιάζονται για την υγεία της!
    Και μην πειτε για εξετασεις γιατι εξεταση που να ναι αξιόπιστη για hpv δεν υπάρχει για τους αντρες. Οποτε ειναι αδύνατο να τους ελεγξεις !
    Οι ιεροδουλες απο οσο ξερω κανουν στοματικο αν θελει ο πελατης χωρις προφυλακτικό πρώτον ...αρα ΣΙΓΟΥΡΑ εχουν hpv και τον μεταδίδουν! Μην γελιόμαστε. Δευτερον και με προφυλακτικο να κανουν σεξ και παλι κολλαει ο HPV πανε ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ! Δεν λεω πως μονο οι ιεροδουλες εχουν hpv απλα αυτες εχουν ΣΙΓΟΥΡΑ! Ενας που ειχε 1-2 κοπελες στην ζωη του ισως να μην εχει κολλήσει αν και αυτες ηταν ήσυχες.

Για τον hpv που φαγώθηκες υπάρχει εμβόλιο που κάνεις πριν αρχίσεις να είσαι σεξουαλικά ενεργή. Προστατεύει απο αρκετούς υπότυπους και ειδικά απο αυτούς που ευθύνονται για καρκίνο της μήτρας. Εγώ το εχω κάνει.

Από εκεί και περα πορεύεσαι όπως όλες μας. Με προφυλακτικά.

Η πλειοψηφία των αντρων δεν θα σου πούνε ότι πηγαν με ιερόδουλη και δεν θα τους νοιάξει η υγεία σου. Και να περιμένεις να σου ζητήσουν να το κάνεις χωρις προφύλαξη. Η πλειοψηφία θα το ζητήσει.

Αν περιμένεις να σκεφτεί το κάθε αγόρι ότι α, πηγα με τη τάδε και εχει παει με πολλούς, ας ενημερώσω τη λιτλ μη τη κολλησω τιποτα, δεν πρόκειται. Είναι υπερσπάνιο αυτό το αγόρι. Και δεν μπορεις να ξέρεις με βεβαιότητα ποιος πήγε με ποια. Οπότε , γιατί σκας?

Ο μόνος απόλυτα βέβαιος τρόπος να μην κολλήσεις, ειναι να μη πας με κανεναν. Αλλιως παίρνεις τα ρίσκα σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Το να πει ψέματα σε μια κοπελα που θα γνωρισει οτι πχ ειχε μια ή δύο σχεσεις στην ζωή του και δεν εχει παει σε ιεροδουλες ειναι ηθικό;
    Γιατι να μην γνωρίζει η κοπέλα τους κινδύνους; Αν ειναι έτσι οι άντρες (οχι ο συγκεκριμένος άλλα όσοι δρουν ετσι) ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για το αν θα κολλήσουν την κοπέλα τους κάτι και την βλέπουν σαν αντικείμενο για να λαβουν απο εκεί πράγματα, συντροφιά, σεξ, την εμπειρία μιας σχέσης. Αλλα δεν νοιάζονται για την υγεία της!
    Και μην πειτε για εξετασεις γιατι εξεταση που να ναι αξιόπιστη για hpv δεν υπάρχει για τους αντρες. Οποτε ειναι αδύνατο να τους ελεγξεις !
    Οι ιεροδουλες απο οσο ξερω κανουν στοματικο αν θελει ο πελατης χωρις προφυλακτικό πρώτον ...αρα ΣΙΓΟΥΡΑ εχουν hpv και τον μεταδίδουν! Μην γελιόμαστε. Δευτερον και με προφυλακτικο να κανουν σεξ και παλι κολλαει ο HPV πανε ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ! Δεν λεω πως μονο οι ιεροδουλες εχουν hpv απλα αυτες εχουν ΣΙΓΟΥΡΑ! Ενας που ειχε 1-2 κοπελες στην ζωη του ισως να μην εχει κολλήσει αν και αυτες ηταν ήσυχες.

μια χαρα ηθικο ειναι. δεν εισαι εξομολογος του για να να σου λεει τις αμαρτιες του ή τα μυστικα του.
    οπως κι εσυ, αν εχεις τσιμπησει καποια διαγνωση για ιδψ, για καταθλιψη για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, η εχεις προβληματικες εμπειριες, συμπεριφορες και αντιδρασεις, δεν θα του το πεις με το καλημερα, θα του το πεις (ισως) οταν προχωρησει καλα η γνωριμια σας και αναπτυχθει εμπιστοσυνη, ή και ποτε..

αυτο που ειναι τερμα ΑΝΗΘΙΚΟ, ειναι να σου πει οτι δεν εχει παει με καμια ή με μιση, με μια και να προσπαθησει να σε πεισει ετσι να μην παιρνεις μετρα προφυλαξης, ενω παει με πολλες, ειτε ιεροδουλες, ειτε θεοδουλες. αυτο ειναι το ανηθικο.

αυτο που θελεις , αλλα ειναι ΑΝΕΦΙΚΤΟ για πολλους λογους, ειναι να εχεις τον ελεγχο αυτου του πραγματος. της υγειας του αλλου, της καταστασης του αλλου κλπ.
    και ειναι ανεφικτο για τον απλο λογο, οτι ενας αγνωστος, οπως αγνωστοι ειμαστε ολοι στηναρχη μια γνωριμιας, μπορει να σου πει Ο,ΤΙ θελει και να ειναι ψεμα...

αντε και σου ειπε οτι δενε χει παει. που θα ξερεις αν ειναι αληθεια;;;;
    επισης, αντε και σου λεει οτι εχει παει μονο με μια και ειναι και αληθεια!!! αν αυτη εχει παει με 200, νομιζεις θα το ξερει;

το μονο που μπορεις να κανεις ξεκινωντας την σεξουαλικη σου ζωη, ειναι να εχεις κανει τα εμβολια σου, να παιρνει ΠΑΝΤΑ προφυλαξεις και καποια στιγμη που καποιος θα σου αρεσει πολυ, να το ρισκαρεις.
    υπαρχει παντα ενα ποσοστο ρισκου. 100% ασφαλεια δεν υπαρχει ποτε.

και παρθενοι να ειστε και οι δυο και να μπειτε σε σχεση κι αφου δεις οτι ειστε υγιεις, αφησεις τις προφυλαξεις, μπορει να σε απατησει και να σε κολλησει οτιδηποτε. φανταζεσαι οτι θα στο πει;

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Για τον hpv που φαγώθηκες υπάρχει εμβόλιο που κάνεις πριν αρχίσεις να είσαι σεξουαλικά ενεργή. Προστατεύει απο αρκετούς υπότυπους και ειδικά απο αυτούς που ευθύνονται για καρκίνο της μήτρας. Εγώ το εχω κάνει.

Από εκεί και περα πορεύεσαι όπως όλες μας. Με προφυλακτικά.

Η πλειοψηφία των αντρων δεν θα σου πούνε ότι πηγαν με ιερόδουλη και δεν θα τους νοιάξει η υγεία σου. Και να περιμένεις να σου ζητήσουν να το κάνεις χωρις προφύλαξη. Η πλειοψηφία θα το ζητήσει.

Αν περιμένεις να σκεφτεί το κάθε αγόρι ότι α, πηγα με τη τάδε και εχει παει με πολλούς, ας ενημερώσω τη λιτλ μη τη κολλησω τιποτα, δεν πρόκειται. Είναι υπερσπάνιο αυτό το αγόρι. Και δεν μπορεις να ξέρεις με βεβαιότητα ποιος πήγε με ποια. Οπότε , γιατί σκας?

Ο μόνος απόλυτα βέβαιος τρόπος να μην κολλήσεις, ειναι να μη πας με κανεναν. Αλλιως παίρνεις τα ρίσκα σου.
    Πες τα βρε κοπελια γιατι νομιζω οτι τα παραλεει η little. Βασει αυτης της λογικης δεν θα επρεπε να βγαινουμε ουτε απο τα σπιτια μας γιατι μπορει τυχαια να μας χτυπησει αμαξι και να μας στειλει στον αλλον κοσμο. Και δευτερον οσα μου προσαπτει δεν ισχυουν. Μα ειναι δυνατον να λεει οτι δεν θα με ενοιαζε η υγεια της μελλοντικης κοπελας μου? Δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος

Senior Member
    little ετσι αυτο πολυ σωστο κι φυσικα δε ειναι για τον ανθρωπο εδω που μιλαει για το θεμα του .ειναι μια σωστη λογικη συζήτηση που αφορα κατι γενικα κι εχει δικιο ολοσωστα συμφωνώ ολοψυχα . απ εκει και περα ο καθενας εχει τη γνωμη του μα συμφωνα με οτι πιστευει ο καθενας με αυτο ζει κι μετα οτι βιωσει ειν απ επιλογη του . κατι που δε μπορουμε να το αλλάξουμε κι μας βγαίνει κακο οκ δε μπορουμε να επεμβουμε μα πράγματα που μπορουμε να επιλέξουμε πρεπει να εχει κι την λογικη σα γνώμονα οχι την ορμή την ορμονική μονο. εδω λεμε παντα τη γνώμη μας κι με σεβασμο στο πως και οι αλοι νιωθουν αρα κουβεντα κανουμε .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Banned
    Θα ηθελα να επισημανω το γεγονος οτι οσες εργαζονται σε αυτο το επαγγελμα ειναι υποχρεωμενες βασει νομοθεσιας να περνανε απο ιατρικες εξετασεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Σε διαφορετικη περιπτωση ο οικος χαρακτηριζεται παρανομος και σφραγιζεται

Senior Member
    μην νομιζεις για τη μπιζνα ολα τα αφηνουν ετσι τοσα ακουμε για ατομα που κολλήσαν διάφορα απ τετοια μερη κι μετα απο καταγγελίες σφραγισθήκανε εμπιστοσύνη πουθενα πλεον . η υγεια ειναι πολυ σοβαρο πραγμα κι δε το σκέφτονται όλοι κι τη πατανε και ανθρωποι που δε το περιμεναν οτι μπορει να συμβει. θελει παρα πολυ προσοχη σε ολα πλεον χωρις να κατηγορουμε οσους παν σε αυτα τα μερη πρεπει να φυλασσονται γιατι μετα ταλαιπωρουντε μια ζωη αν παθουν κατι .δε λεμε για τον ανθρωπο εδω που λεει τον πονο του φυσικα γενικα το λεμε .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Banned
    Νομιζω επικρατει μια συγχιση. Δεν ξερω τι σκεφτονται οι υπολοιποι ανδρες αλλα εγω προσωπικα δεν ειμαι καποιος αναισθητος που δεν θα νοιαζοταν για την κοπελα του. Εννοειται οτι θα επαιρνα τις απαραιτητες προφυλαξεις. Στην τελικη αν υπαρχει αγαπη σε μια σχεση δεν νομιζω να υπαρχει λογος να γινεται συζητηση για το ερωτικο παρελθον του καθενος/ καθεμιας. Προσωπικα δεν θα ρωτουσα ποτε την κοπελα μου με ποσους πηγε πριν απο εμενα επειδη πολυ απλα ειναι προσωπικη της υποθεση και θα το σεβαστω φυσικα

Banned
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    μην νομιζεις για τη μπιζνα ολα τα αφηνουν ετσι τοσα ακουμε για ατομα που κολλήσαν διάφορα απ τετοια μερη κι μετα απο καταγγελίες σφραγισθήκανε εμπιστοσύνη πουθενα πλεον . η υγεια ειναι πολυ σοβαρο πραγμα κι δε το σκέφτονται όλοι κι τη πατανε και ανθρωποι που δε το περιμεναν οτι μπορει να συμβει. θελει παρα πολυ προσοχη σε ολα πλεον χωρις να κατηγορουμε οσους παν σε αυτα τα μερη πρεπει να φυλασσονται γιατι μετα ταλαιπωρουντε μια ζωη αν παθουν κατι .δε λεμε για τον ανθρωπο εδω που λεει τον πονο του φυσικα γενικα το λεμε .
    Καλα για το οτι γινονται παρανομιες ακομα και σ'αυτα δεν μου κανει καμια εντυπωση. Εδω αλλοι σκοτωνουν κοσμο με αμαξι και κυκλοφορουν ελευθεροι.

Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Πες τα βρε κοπελια γιατι νομιζω οτι τα παραλεει η little. Βασει αυτης της λογικης δεν θα επρεπε να βγαινουμε ουτε απο τα σπιτια μας γιατι μπορει τυχαια να μας χτυπησει αμαξι και να μας στειλει στον αλλον κοσμο. Και δευτερον οσα μου προσαπτει δεν ισχυουν. Μα ειναι δυνατον να λεει οτι δεν θα με ενοιαζε η υγεια της μελλοντικης κοπελας μου? Δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος
    Η λιτλ μιλάει αποκλειστικά για κονδυλώματα, τα οποία υποτίθεται ότι τα έχει κολλήσει κάποια στιγμή στη ζωή του το 70-80% του πληθυσμού.

Μπερδεύει όμως λιγο τις πιθανότητες με τη τύχη και το ηθικό και ανήθικο. Ο μόνος που ευθύνεται για να προφυλαχτεί η little είναι η ίδια η little.

Senior Member
    Τελικά θα απευθυνθείς σε γραφεία συνοικεσίων; Τι αποφάσισες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Νομίζω είναι πολύ νέος για αυτό, εκεί πάνε πάνω από 40 συνήθως

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Η λιτλ μιλάει αποκλειστικά για κονδυλώματα, τα οποία υποτίθεται ότι τα έχει κολλήσει κάποια στιγμή στη ζωή του το 70-80% του πληθυσμού.

Μπερδεύει όμως λιγο τις πιθανότητες με τη τύχη και το ηθικό και ανήθικο. Ο μόνος που ευθύνεται για να προφυλαχτεί η little είναι η ίδια η little.
    Τι να σου πώ ότι και να κάνεις στην ζωή δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι δεν θα πάθεις κάτι. Με αυτήν την λογική δεν θα έπρεπε κανένας μας να κάνει σεξ παρά μόνο αυτοικανοποίηση, η οποία είναι η ασφαλέστερη οδός που υπάρχει. Δεν λέω να μην προσέχουμε αλλά δεν υπάρχει συνταγή για απόλυτη προφύλαξη. Εσένα ποια είναι η γνώμη σου? Προτιμάς ένας άνδρας να είναι έμπειρος?

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Θα προσπαθήσω να γνωρίσω άτομα μέσω χόμπι και γυμναστηρίου για αρχή τώρα που τελείωσε η σεζόν. Δεν θέλω να πάρω κάποια βιαστική απόφαση. Ακόμα και στο γραφείο να πάω την στιγμή που μιλάμε δεν σημαίνει ότι θα τα φτιάξω με την πρώτη που θα μου παρουσιαστεί. Δεν είναι να βρω απλά κάποια για να έχω να λέω ότι έχω κοπέλα. Αυτό θα ήταν φουλ ανώριμο. Ξέρω πολύ καλά τι ψάχνω και εκείνη με την οποία θα κάνω τελικά σχέση να την γουστάρω στο φουλ και να είμαι φουλ ερωτευμένος μαζί της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Θα προσπαθήσω να γνωρίσω άτομα μέσω χόμπι και γυμναστηρίου για αρχή τώρα που τελείωσε η σεζόν. Δεν θέλω να πάρω κάποια βιαστική απόφαση. Ακόμα και στο γραφείο να πάω την στιγμή που μιλάμε δεν σημαίνει ότι θα τα φτιάξω με την πρώτη που θα μου παρουσιαστεί. Δεν είναι να βρω απλά κάποια για να έχω να λέω ότι έχω κοπέλα. Αυτό θα ήταν φουλ ανώριμο. Ξέρω πολύ καλά τι ψάχνω και εκείνη με την οποία θα κάνω τελικά σχέση να την γουστάρω στο φουλ και να είμαι φουλ ερωτευμένος μαζί της.
    Πολύ πιθανόν να μη βρεις και κοπέλες στην ηλικία σου στα γραφεία..

Page 16 of 27 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast