αν απορριπτω αιτηματα φιλιας ειναι γιατι δεν ξερω την χρησιμοτητα αυτων των αιτηματων
δεν θελω να παρεξηγηθω
αν μου εξηγησει καποιος την χρησιμοτητα
θα το σκεφτω
:) :)
αν απορριπτω αιτηματα φιλιας ειναι γιατι δεν ξερω την χρησιμοτητα αυτων των αιτηματων
δεν θελω να παρεξηγηθω
αν μου εξηγησει καποιος την χρησιμοτητα
θα το σκεφτω
:) :)
Τελικα σε ποσα διαφορετικα ατομα πρεπει να δωσουμε ρεπ για αν μπορεσουμε να ευχαριστησουμε ξανα το ιδιο ατομο? δεκα? 15?
ασχετο με το φορουμ αλλα μηπως ξερει κανεις
εναν ιστοτοπο να ανεβαζεις βιντεακια
να τα βλεπεις μονο εσυ που τα ανεβαζεις
και μονο αυτοι στους οποιους δινεις την διευθυνση
και ολο αυτο δωρεαν?????
βιντεακια απο το υ ΤυΒΕ η απο τον υπολογιστη σου?
δικα μου
απο τον υπολογιστη και την μηχανη μου την φωτογραφικη την ψηφιακη
απο του τιουμπ ξερω
επειδη δεν θελω να ριξω καντηλια μπορει να μου πει καποιος πως αποκλειω καποιον στα πμ??
νομιζω το βρηκα!θα δειξει!
ειναι πολυ ευκολο κι αφου το βρηκες, οκ.
το θεμα ειναι ομως οτι το ιδιο ατομο δεν μπορεις να το βλεπεις και στις δημοσιευσεις του στο φορουμ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ υ2υ.ετσι δεν μπορεις να διαβαζεις οτι αλλο γραφει εδω (τα παθηματα με το μανιταρι-εξκαλιμπερ για παραδειγμα. ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)
ελπιζω να διορθωθει αυτο καποια στιγμη και να μπορει κανεις να αποκλεισει καποιον μονο απο τα υ2υ του... (αντμιν????????)
Να ρωτήσω κάτι τη διαχείριση? Τι γίνεται όταν κάποιος σου στέλνει αηδιαστικά μνμ με τον κίνδυνο να κάνεις εμετό πρωί-πρώι?
Υπάρχει περίπτωση ένα τέτοιου είδους μέλος, (που ενοχλεί κατά κόρον κόσμο), να διαγραφεί από το φόρουμ?
Επειδή όμως αυτό είναι τεχνικά δύνατο, μήπως να βρισκόταν μια λύση? Τον κάνω μπλογκ αλλα με μπερδεύει αυτό στα θέματα και αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία θα δεν θα το κρατήσω για πολύ κλειστο το στόμα μου.
Εχω δυο αιτηματα ενταξης στις δημοσιες ομαδες μου ...και δεν βλεπω πως τα διαχειριζομαι!!!!!!
οκ το βρηκα:)
Χθες και σήμερα έκανα επεξεργασία σε ποστ μου και δε φάνηκε ότι τα μνμ ήταν τροποποιημένα από κάτω.
Τώρα, μετά τη δημοσίευση ενός ποστ παρατήρησα πως δε φαίνεται η υπογραφή μου !!!! και εννοείται δε μπήκα καν στο προφίλ μου.
Μετά μπήκα για να δω αν υπάρχει ακόμα εκεί συμπληρωμένη.
Γιατί?????
σ' αυτό το νήμα βγήκε η υπογραφή εντομεταξύ.... !!????