Καλοριζικο το νεο forum...ενα τεστ νημα για να δουμε λιγο και τις νεες δυνατοτες - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 22 FirstFirst ... 1119202122 LastLast
Results 301 to 315 of 317
    Senior Member
    αν απορριπτω αιτηματα φιλιας ειναι γιατι δεν ξερω την χρησιμοτητα αυτων των αιτηματων

δεν θελω να παρεξηγηθω

αν μου εξηγησει καποιος την χρησιμοτητα

θα το σκεφτω

Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Τελικα σε ποσα διαφορετικα ατομα πρεπει να δωσουμε ρεπ για αν μπορεσουμε να ευχαριστησουμε ξανα το ιδιο ατομο? δεκα? 15?
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    ασχετο με το φορουμ αλλα μηπως ξερει κανεις

εναν ιστοτοπο να ανεβαζεις βιντεακια

να τα βλεπεις μονο εσυ που τα ανεβαζεις

και μονο αυτοι στους οποιους δινεις την διευθυνση

και ολο αυτο δωρεαν?????
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    βιντεακια απο το υ ΤυΒΕ η απο τον υπολογιστη σου?

Senior Member
    δικα μου

απο τον υπολογιστη και την μηχανη μου την φωτογραφικη την ψηφιακη

απο του τιουμπ ξερω

Banned
    επειδη δεν θελω να ριξω καντηλια μπορει να μου πει καποιος πως αποκλειω καποιον στα πμ??

Banned
    νομιζω το βρηκα!θα δειξει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    επειδη δεν θελω να ριξω καντηλια μπορει να μου πει καποιος πως αποκλειω καποιον στα πμ??
    ειναι πολυ ευκολο κι αφου το βρηκες, οκ.
    το θεμα ειναι ομως οτι το ιδιο ατομο δεν μπορεις να το βλεπεις και στις δημοσιευσεις του στο φορουμ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ υ2υ.ετσι δεν μπορεις να διαβαζεις οτι αλλο γραφει εδω (τα παθηματα με το μανιταρι-εξκαλιμπερ για παραδειγμα. ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)
    ελπιζω να διορθωθει αυτο καποια στιγμη και να μπορει κανεις να αποκλεισει καποιον μονο απο τα υ2υ του... (αντμιν????????)

Να ρωτήσω κάτι τη διαχείριση? Τι γίνεται όταν κάποιος σου στέλνει αηδιαστικά μνμ με τον κίνδυνο να κάνεις εμετό πρωί-πρώι?
    Υπάρχει περίπτωση ένα τέτοιου είδους μέλος, (που ενοχλεί κατά κόρον κόσμο), να διαγραφεί από το φόρουμ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Να ρωτήσω κάτι τη διαχείριση? Τι γίνεται όταν κάποιος σου στέλνει αηδιαστικά μνμ με τον κίνδυνο να κάνεις εμετό πρωί-πρώι?
    Υπάρχει περίπτωση ένα τέτοιου είδους μέλος, (που ενοχλεί κατά κόρον κόσμο), να διαγραφεί από το φόρουμ?
    εγω προτεινω να του απαγορευτουν τα υ2υ μπας και ησυχασει τοσος κοσμος.
    οτι εχει να πει, να το λεει εδω μεσα κι αν εδω μεσα τα λεει οπως και στα υ2υ, τοτε ας διαγραφει...

Επειδή όμως αυτό είναι τεχνικά δύνατο, μήπως να βρισκόταν μια λύση? Τον κάνω μπλογκ αλλα με μπερδεύει αυτό στα θέματα και αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία θα δεν θα το κρατήσω για πολύ κλειστο το στόμα μου.

Senior Member
    Εχω δυο αιτηματα ενταξης στις δημοσιες ομαδες μου ...και δεν βλεπω πως τα διαχειριζομαι!!!!!!
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    οκ το βρηκα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Χθες και σήμερα έκανα επεξεργασία σε ποστ μου και δε φάνηκε ότι τα μνμ ήταν τροποποιημένα από κάτω.
    Τώρα, μετά τη δημοσίευση ενός ποστ παρατήρησα πως δε φαίνεται η υπογραφή μου !!!! και εννοείται δε μπήκα καν στο προφίλ μου.
    Μετά μπήκα για να δω αν υπάρχει ακόμα εκεί συμπληρωμένη.
    Γιατί?????

Senior Member
    σ' αυτό το νήμα βγήκε η υπογραφή εντομεταξύ.... !!????

Page 21 of 22 FirstFirst ... 1119202122 LastLast