Α...ε ενταξει τοτε..
Printable View
ξέρω πολλούς άντρες στον κύκλο μου, αρκετά εμφανίσιμους, που είναι με γυναίκες κάτω του μετρίου ! και όχι μόνο έχουν σχέση μαζί τους, αλλα ή είναι παντρεμένοι ή το πάνε σοβαρά..
γιατί λοιπόν να μην ισχύει και το αντίθετο ;;; δηλαδή να μην μπορείς να πας κ εσύ με όμορφη κοπέλα .....
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσηςΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ.
Αν θες να προσεγγισεις μια ομορφη καντο, πολλα απο τα ζευγαρια που βλεπεις στον δρομο ειναι μετριοι με ομορφες κλπ, αλλα μην εισαι απιτητικος την ωρα που δεν εισαι και κανα μοντελο.. Βρες καποια μετρια να περασεις καλα, εχω κανει κατι και με ομορφες και με μετριες, κανε το ιδιο. Οσο για την εμφανιση μου ειμαι μετριος, με εχουν πει και ωραιο και μετριο και ασχημο, αντικειμενικα ειμαι λιγο πιο πανω απο το μετριο ασχετα αν αισθανομαι ωραιος εχω ποανω μου πολλα ωραια χαρακτηριστικα και μερικα που δεν ειναι, εσυ δεν εχεις βρει ωραια χαρακτηριστικα πανω σου?
ΟΙ ΜΕΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΕΣ.
Σε μια σχεση νοημα εχει και η ελξη που εχεις να ειναι εμφανισιμη η κοπελα αλλα και ο χαρακτηρας που εχει.
Πιστευω οτι μπορεις να ριξεις μια πανεμορφη κοπελα οταν εχεις το θαρρος να της μιλησεις και να προτεινεις να βγειτε μαζι σημασια εχει να ταιριαζετε για μια καλη σχεση.
Μπορεις με μια πανεμορφη κοπελα αρκει να τα πατε και μετα με αυτη την κοπελα σε μια ωραια σχεση.
Οτι και αν εισαι πιστευω μπορεις να βρεις μια πανεμορφη κοπελα αν την προσεγγισεις.Ειναι πιο ευκολο απο το να βρεις μια μετρια.Το ζητημα ειναι μετα αν με μια τετοια κοπελα περνας καλα στη σχεση.
Οπως σου ειπα θεωρω πανευκολο να βρεις μια πανεμορφη κοπελα.Μετα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεσετε να ταιριαξετε στη σχεση.
Οχι δεν πλησιαζω ντιβες ουτε να τις κοιταω δεν θελω τις κ@ριολες, απλα οταν λες πανεμορφη αυτο μου ηρθε... Δεν μαρεσουν οι βαθμολογιες αλλα για να το καταλαβεις, οταν λες ομορφη το 6 ας ουμε ειναι ομορφο? Γιατι ειναι πανω του μετριου, ξερω ενα παιδι που εχει συνεχεια γκομενες αλλα μετα απο λιγο καιρο βλεπουν τι βλακας ειναι και φευγουν αρα η εμφανιση δεν ειναι το παν.
Ανακιν πιστευω οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να βγαλει καποιος μια κοπελα που ειναι στο 9 απο οτι μια κοπελα που να ειναι στο 7.Αυτο γινεται γιατι μια κοπελα στο 7 θελει καποιο συγκεκριμενο στυλ και πρεπει να ανταποκρινεσαι σε αυτο ενω η κοπελα στο 9 τη νοιαζει απλα να περναει καλα.Το ζητημα ειναι οτι με αυτη στο 9 ειναι ζητημα αν θα αντεξει αρκετα αυτη η σχεση που θα κανετε.
Το θεμα των σχεσεων παντως το βλεπεις λαθος μην τα κοιτας ολα βαση ομορφιας, θα λεγα οτι ειμαι 6,5 με 7 αλλα μου την εχει πεσει και μια που ειναι 9,5 που απορουσα γιατι, ημουν 15 τοτε, αν εκανα κατι μαζι της θα αισθανομουν ανασφαλης γιατι ηταν και θεα και καπου βαθια μεσα μου το εβλεπα σαν εσενα, οχι τοσο εντονα βεβαια.
Το 7 ειναι η πιο δυσκολη κατηγορια ακομα και απο το 9.Θελουν συγκεκριμενο στυλ που πρεπει να ανταποκρινεσαι.Παρε μια στο 9 αν σε απασχολει τοσο πολυ να εισαι με μια ομορφη κοπελα και δεν σε νοιαζει οτι χαρακτηρα και αν εχει αλλιως ασχολεισου με καποια ωραια συμπαθητικη κοπελα στο 6 οπως σου λεει ο ανακιν σε αυτο.