Σκέφτομαι... - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 116 FirstFirst ... 444525354555664104 ... LastLast
Results 796 to 810 of 1736
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,εγκυμονούσα.......
    Αφού λέτε να μην πάω με εμφανίσιμη([άνω του μετρίου).
    Απο ποτε καθε φορα που καποιος το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης, του καθεται μια ομορφη γυναικα?
    Last edited by betelgeuse; 24-12-2015 at 00:43.
    Pionier vsegda gotov!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Κοίτα για να λέμε τα πράγματα με το ονόμα τους η εμφάνιση κάποιου - ας είναι το πρώτο πράγμα που έλκει το αντίθετο φύλο . Όμως δεν μπορούμε και ούτε θα ήταν ευχάριστο και είναι φύσιν αδύνατο να αρέσουμε όλοι σε όλους . Ακόμα και η πιο μοντελάρα έχει τους φαν αλλά κ τους "haters". Μπορείς φυσικά να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση αν σε κάνει να νοιώθεις πολύ καλύτερα . Αλλά για "επιτυχία" εστίασε στο κορίτσι που στα μάτια του θα είσαι κούκλος είτε με τρύπια κάλτσα ! είτε σινιέ ...ντυμένος για επίσημες δεξιώσεις ! Και απλώς όπως όλοι ...είσαι και εσύ ένας που ψάχνει το ταίρι του ! Γιατί οποιαδήποτε γκομενοπαγίδα κι αν στήσεις ...θα έρθει μια μέρα που θα ξενερώσεις από τις πολλές κ το χωρίς feeling και από μόνο του θα σε πάει ..εκεί που νοιώθεις άνθρωπος πλήρης και good ! Eγώ σήμερα έκοψα διαφορετικά τα μαλλιά μου έτσι για την αλλαγή ...βάφτηκα περιποιήθηκα όλα οκ μες το πρόγραμμα είναι κι αυτά από κει και πέρα πραγματικά δεν με ενδιαφέρει να αρέσω στον κάθε σαλιάρη ! Αν αρέσω σε κάποιον και έστω ότι πιάνεται αρχικώς από την εμφάνιση θα ήθελα να γουστάρει πρωτερρήματα ελαττώματα ...τις μαύρες και τις άσπρες μου κι αναλόγως να τα καταφέρω και εγώ μαζί του ! Τώρα σου δίνω μασημένη τροφή .. γιατί από ότι έχω καταλάβει είσαι μικρός ...όμως μέσα από τις εμπειρίες σου και όχι κάνοντας κόντρα με μέλη ενός forum ...θα καταλάβεις μια μέρα από μόνος σου και ο δρόμος για να πιάσεις το νόημα δεν είναι καθόλου εύκολος περιέχει και πόνο και απογοήτευση ..και αυταπάτη ...και ελπίδες που δεν εκπληρώνονται και ένα σωρό ... που όσο μεγαλώνεις θα καταλάβαινεις κ περισσότερο ..τώρα το θάνατος και τατοιάυτα υπερβολικά που λες ...δεν μπορώ να πιάσω τη φανατίλα σου ? Και ούτε καν μπορώ να καταλάβω το ψευδώνυμο που χρησιμοποιείς why always me ... δείχνει κάποιον που αισθάνεται μονίμως στόχος ..( ??? ) να το πω ...τες πα και never mind ! Ξεκίνα διατροφή κομμωτήριο πήγαινε για ψώνια κάνε ότι γουστάρεις βάψε και τα μαλλιά σου πράσινα βάλε σκουλαρίκι κάνε ταττού είσαι νέος ... αλλά τέλος πάντων πριν από όλα βρες τον εαυτό σου τι θες και τι δεν θες στη ζωή σου ...

Κούκλος είμαι στα μάτια κάτι άσχημων και μέτριων κοριτσιών!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Απο ποτε καθε φορα που καποιος σκοτωνει τη μανα του, του καθεται μια ομορφη γυναικα?
    Σου λέω τι θα δεχόμουν,αν ήταν να το πετύχω.

Senior Member
    εγώ πάντως λέω , να επιδιώξεις να πας με μια όμορφη κοπέλα για να σου φύγει και το απωθημένο ! δεν είναι καλό να έχουμε απωθημένα και να μας γίνονται εμμονή τέτοια πράγματα !!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    εγώ πάντως λέω , να επιδιώξεις να πας με μια όμορφη κοπέλα για να σου φύγει και το απωθημένο ! δεν είναι καλό να έχουμε απωθημένα και να μας γίνονται εμμονή τέτοια πράγματα !!
    Ένα άτομο υπέρ μου.
    Πως έγινε αυτό?

Senior Member
    Σου λέω τι θα δεχόμουν,αν ήταν να το πετύχω.
    Α...ε ενταξει τοτε..
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή που έχεις..
    δεν νομίζω ότι μια όμορφη κοπελα θα σου ζητούσε να κανεις κάτι ακραίο για να πας μαζί της..
    δεν είναι τόσο δύσκολο να πας με μια όμορφη κοπέλα, εσύ το κάνεις δύσκολο με το μυαλό σου.
    δεν είναι τόσο περίεργες οι όμορφες όσο τις έχεις στο μυαλό σου, ούτε χρειάζεται να σαι κάποιος παίδαρος για να πας με μια από αυτές..
    δεν ξέρω ποιος στα έχει πει αυτά.. !!
    έχει κάνει σοβαρή επένδυση στα περιοδικά ..είναι μέτοχος του Playboy ..και κριτής στο miss κόσμος !
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    ξέρω πολλούς άντρες στον κύκλο μου, αρκετά εμφανίσιμους, που είναι με γυναίκες κάτω του μετρίου ! και όχι μόνο έχουν σχέση μαζί τους, αλλα ή είναι παντρεμένοι ή το πάνε σοβαρά..
    γιατί λοιπόν να μην ισχύει και το αντίθετο ;;; δηλαδή να μην μπορείς να πας κ εσύ με όμορφη κοπέλα .....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ξέρω πολλούς άντρες στον κύκλο μου, αρκετά εμφανίσιμους, που είναι με γυναίκες κάτω του μετρίου ! και όχι μόνο έχουν σχέση μαζί τους, αλλα ή είναι παντρεμένοι ή το πάνε σοβαρά..
    γιατί λοιπόν να μην ισχύει και το αντίθετο ;;; δηλαδή να μην μπορείς να πας κ εσύ με όμορφη κοπέλα .....
    Αυτά πες τα και στα υπόλοιπα μέλη.
    Που μου λένε να πάω με μέτρια....

Senior Member
    βασικά τρολλάρει ...ασύστολα ...μέχρι να του π.....!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    βασικά τρολλάρει ...ασύστολα ...μέχρι να του π.....!
    Επίσης ο γαϊδαρος πετάει......

Senior Member
    Επίσης ο γαϊδαρος πετάει......
    σαν τον Ντάμπο το ελαφαντάκι !

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι κανεις δεν εχει δικαιωμα να ειναι απαιτητικος με την εμφανιση την ωρα που δεν την εχει (αν εισαι οπως νιωθεις), σου φερνω ενα παραδειγμα αν ενας χοντρος παει σε μια χοντρη και της την πεσει και αυτη τον αποριψει επειδη ειναι χοντρος δεν ειναι μεγαλη μαλακια αυτο?
    άρα με κάποια άσχημη ή μέτρια να πάω?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    σαν τον Ντάμπο το ελαφαντάκι !
    Και οι χελώνες σαν εσένα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσηςΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ.
    Last edited by betelgeuse; 24-12-2015 at 00:44.