καλημερα..70,4 σημερις,,τα νευρακια μου...
Printable View
Καλημέρα, πως είστε? 100.2-.5
παρομοίως 70,6 ;)Quote:
Originally posted by helena73
πατάτα βραστή για ξεπρήξιμο παιδιά!
69,1 βάρος και 25,1 κιλά λίπους!
Τάσο θέλεις να ανοίξεις ένα άλλο θέμα να ποστάρεις την φώτο? Ξεχείλωσε η σελίδα και πρέπει να πατάμε βελάκια να διαβάζουμε, ή έγινε μόνο σε μένα αυτό?
έξω την έκανες σήμερα? Δες 15/3 στη ζυγαριά σουQuote:
Originally posted by need2loose
Quote:
Σήμερα και πάλι 69,6 το μόνο θετικό είναι ότι τα κιλά λίπους είναι πιο κάτω απ' ότι όταν είχα φτάσει στα 68,8.
Είμαι 69,6 με 25,2 κιλά λίπους ενώ όταν με έδειχνε 68,8 τα κιλά λίπους ήταν 25,5.
Όχι καλέ στη ζυγαριά μου!Quote:
Originally posted by sweetOctober
έξω την έκανες σήμερα? Δες 15/3 στη ζυγαριά σουQuote:
Quote:
Σήμερα και πάλι 69,6 το μόνο θετικό είναι ότι τα κιλά λίπους είναι πιο κάτω απ' ότι όταν είχα φτάσει στα 68,8.
Είμαι 69,6 με 25,2 κιλά λίπους ενώ όταν με έδειχνε 68,8 τα κιλά λίπους ήταν 25,5.
Τι να δω 15/3 δεν καταλαβαίνω!
Α νόμιζα έξω έτσι όπως το είπες, και λέω "ίδια είναι" LOL
Quote:
*το ίδιο ισχύει και για το βάρος, παρόλα αυτά ζυγιζόμαστε κάθε ημέρα έτσι δεν είναι;Quote:
Μάγδα η λιπομετρηση στη ζυγαρια ειναι τελειως μουφα,μπορει να εισαι τα ιδια, εχουν τεραστια αποκλιση στις μετρησεις τους καθε φορα και δεν ειναι το ιδιο με την απωλεια σε κιλα. Το λιπος επηρεαζεται απο 1002 πραγματα, ακομα και απο το νερο που εχεις πιει
σου είχα βάλει μετά το αστεράκι δηλ. ότι η μέτρηση λίπους επηρεάζεται από 1002 πράγματα, όχι το λίπος. Δηλ. οι μετρήσεις στο σπίτι είναι για τα μπάζα. Προσπαθώ να σου εξηγήσω τη δική μου οπτική ότι καμμιά σχέση δεν έχει το να ζυγίζεσια κάθε μέρα με το να μετράς το λίπος σου κάθε μέρα.Quote:
*η μέτρηση του λίπους
Πήγαινε βρε παιδί μ σε ένα διατροφολόγο να ηρεμήσεις π σ λέω. Και την ακριβή διαφορά στο λίπος θα βλέπεις και όλα. Στην τελική πας μόνο για λιπομέτρηση και συζητάτε κιόλα
Σίγουρα και τα δύο είναι ψυχαναγκαστικά αλλά το λίπος δεν μεταβάλεται σε μια μέρα. Τα υγρά όμως, όταν φάω βλακείες ή πολύ αλάτι μεταβάλλονται. Το βλέπω και μαζεύομαι. Πχ χθες έφαγα πατάτα βραστή και σήμερα το βάρος έπεσε, όχι αναγκαία και το λίπος.
Τελος σου ξαναλέω πως η λιπομέτρηση της ζυγαριάς είναι μούφα, οπότε ακόμα και οι μεταβολές που θες να δείς και νομίζεις ότι βλέπεις είναι λάθος.
πες τα βρε Τάσο, όντως, και της λέω κάνε έξω, λέει δε πάω σε διαιτολόγο. Βρε πήγαινε μόνο για λιπομέτρηση ή σε ένα κέντρο τελοσπαντων ανεξάρτητο.Quote:
Originally posted by Tassos67
36.3% ποσοστό λίπους με ΔΜΣ 24.9 ;! Πολύ περίεργο.Quote:
Εγώ συγνώμη Τάσο μ τώρα διορθώθηκε, μάλλον το δικό μου πισι έφταιγε, δεν είμαι κ σχετική.
Quote:
36.3% ποσοστό λίπους με ΔΜΣ 24.9 ;!Quote:
Είδες πως τα κατάφερα! Βάλε - βγάλε τόσα χρόνια;
Δεν λες πάλι καλά που έπεσε; Στην αρχή ήταν 39% !!!!
Αν καταφέρω και χάσω καμιά 11-12 κιλά λίπους κάποια στιγμή σε βάθος χρόνου θα είμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένη!
Θα πάω 57 με 13-14 κιλά λίπους και ένα ποσοστό 22%-24% που είναι πολύ καλό!
Ξέρω πως δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη και ότι θέλει πολύ προσπάθεια αλλά αξίζει τον κόπο. Κάποια στιγμή πρέπει να διορθώσω αυτό που έκανα στο σώμα μου. Αν δεν στρώσω τον μυικό ιστό, οι καύσεις μου θα συνεχίσουν να είναι χαμηλά και εγώ θα βάζω κιλά πανεύκολα! Ίσως, ίσως λέω, του χρόνου το καλοκαίρι να είμαι πιο κοντά σε κάτι τέτοιο αν δουλέψω για αυτό!
Αν δεν καταφέρω το επίπεδο fitness τουλάχιστον μπορώ να φτάσω στο μέσο όρο που είναι φυσιολογικό!
-------------- Γυναίκες -- Άνδρες
Ελάχιστο------ 10–13%---2–5%
Αθλητές-------14–20%--- 6–13%
Fitness--------21–24%--- 14–17%
Μέσος όρος---25–31%----18–24%
Παχύσαρκοι -----32%+--- 25%+
Ναι βρε Δημητρούλα, δίκιο έχεις το λίπος δεν αλλάζει κάθε ημέρα, για αυτό και στη ζυγαριά μου δεν βλέπω άλλα κιλά λίπους κάθε ημέρα. Σου λέω παρακολούθησα πως πάει, αν κάθε ημέρα μου έδειχνε άλλα για άλλα θα ήξερα ότι είναι τελείως για τα μπάζα!Quote:
Quote:
*το ίδιο ισχύει και για το βάρος, παρόλα αυτά ζυγιζόμαστε κάθε ημέρα έτσι δεν είναι;Quote:
Μάγδα η λιπομετρηση στη ζυγαρια ειναι τελειως μουφα,μπορει να εισαι τα ιδια, εχουν τεραστια αποκλιση στις μετρησεις τους καθε φορα και δεν ειναι το ιδιο με την απωλεια σε κιλα. Το λιπος επηρεαζεται απο 1002 πραγματα, ακομα και απο το νερο που εχεις πιει
σου είχα βάλει μετά το αστεράκι δηλ. ότι η μέτρηση λίπους επηρεάζεται από 1002 πράγματα, όχι το λίπος. Δηλ. οι μετρήσεις στο σπίτι είναι για τα μπάζα. Προσπαθώ να σου εξηγήσω τη δική μου οπτική ότι καμμιά σχέση δεν έχει το να ζυγίζεσια κάθε μέρα με το να μετράς το λίπος σου κάθε μέρα.Quote:
*η μέτρηση του λίπους
Πήγαινε βρε παιδί μ σε ένα διατροφολόγο να ηρεμήσεις π σ λέω. Και την ακριβή διαφορά στο λίπος θα βλέπεις και όλα. Στην τελική πας μόνο για λιπομέτρηση και συζητάτε κιόλα
Σίγουρα και τα δύο είναι ψυχαναγκαστικά αλλά το λίπος δεν μεταβάλεται σε μια μέρα. Τα υγρά όμως, όταν φάω βλακείες ή πολύ αλάτι μεταβάλλονται. Το βλέπω και μαζεύομαι. Πχ χθες έφαγα πατάτα βραστή και σήμερα το βάρος έπεσε, όχι αναγκαία και το λίπος.
Τελος σου ξαναλέω πως η λιπομέτρηση της ζυγαριάς είναι μούφα, οπότε ακόμα και οι μεταβολές που θες να δείς και νομίζεις ότι βλέπεις είναι λάθος.
Εγώ το βλέπω σαν συν στη ζυγαριά μου, ας πούμε από εχθές στο σήμερα με έδειξε -1/2 κιλό αλλά τα κιλά λίπους κατέβηκαν μόνο 100 γρ, αυτό που δείχνει είναι δλδ το αυτονόητο, μπορεί το βάρος μου να έπεσε κατά μισό κιλό αλλά η διαφορά προέρχεται από απώλεια υγρών και όχι από απώλεια λίπους. Δεν λέω σίγουρα ότι είναι ο πιο σωστός τρόπος λιπομέτρησης, σε καμιά περίπτωση! Αλλά τουλάχιστον δίνει μια σχετική εικόνα για το τι επικρατεί!
Μια καθόλου σχετική εικόνα για το τί επικρατεί πιστεύω εγώ ;)
Συμφωνώ ο καθρέπτης μετράει πολύ, το ίδιο και το πως νιώθουμε με το σώμα μας. Εμένα δεν με εκπλήσει το ποσοστό λίπους που μου βγάζει γιατί πριν πολλά χρόνια που είχα κάνει λιπομέτρηση σε μεγάλο διαιτολογικό κέντρο μου είχε βγάλει ποσοστό 34% και ήμουν 30 χρονών και 64 κιλά. Γιατί να μην ανέβηκε το ποσοστό μου με τόσες αποτυχημένες δίαιτες στο ενδιάμεσο;Quote:
Καλά! Είχα πάει κι εγώ σε διαιτολόγο και μου έκανε μια λιπομέτρηση...τέρας αξιοπιστίας. Κι εγώ σε οικιακή μετριέμαι αλλά μόνο για τις σχετικές μετρήσεις κι όχι για τις απόλυτες τιμές. Ένας εξαιρετικός δείκτης σε βάθος χρόνου είναι η...μεζούρα.
Και τελικά ωραία τα νούμερα και η τεχνολογία αλλά για μένα τα...ύψιστα κριτήρια είναι ο καθρέπτης και η ψηλάφιση!
Και όπως λες, φαίνεται και στον καθρέπτη!
Στηρίζομαι σε καθημερινή παρακολούθηση μηνών και μπορώ να κρίνω!Quote:
Μια καθόλου σχετική εικόνα για το τί επικρατεί πιστεύω εγώ ;)
Το βάρος από τη ζυγαριά είναι πολύ πιο άκυρος δείκτης αν θέλεις να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!
Το βάρος μου παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό πολύ περίεργη συμπεριφορά, τα κιλά λίπους παρόλα αυτά διαγράφουν μια πολύ πιο ομαλή πορεία.
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η παρακολούθηση κιλών λίπους αποδείχτηκε πολύ πιο αξιόπιστη απ' ότι η παρακολούθηση κιλών συνολικού βάρους.
αχ δεν καταλαβαίνεις το ποιντ μου, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Καλό τριήμερο κι εύχομαι να ξεκολλήσεις. (μυαλό και σώμα)
...και εσύ προφανώς δεν καταλαβαίνεις τον συλλογισμό μου!Quote:
αχ δεν καταλαβαίνεις το ποιντ μου, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Καλό τριήμερο κι εύχομαι να ξεκολλήσεις. (μυαλό και σώμα)
επίσης :)
Γεια σας συναγωνιστριες και συναγωνιστές!!!!!!!!!!!!
Επεστρεψα!!!!!!!!!!!
Ειχαμε φυγει για 3 ημερουλες-δεν ηθελα και πολύ να φυγω...-και επιστρεψαμε με τον μεγαλο μου γιο αρρωστο με εμετους, και πυρετο!!!!!!!!!
Ειδες πως μιλαει το ενστικτο...Πρεπει να το ακουω περισσοτερο την επομενη φορα.
Δεν ηθελα να φυγω γιατι τον ψιλοεβλεπα ελαφρως αρρωστουλι αλλα δεν μπορουσα να το ακυρωσω γιατι θα αφεινα τον μικρο στο Ναυπλιο για 1 εβδομαδα, και γιατι δεν ηθελα και πολύ να αλλαξω την διατροφη μου.
Τελικα ελαφρως την προσαρμωσα στα εκει δεδομενα και επεστρεψα με πολύ ορεξη να την ξαναμαζεψω και να ξαναπαω γυμναστηριο.
Ολα καλα, ακομη και αν 3 ημερες εφαγα λιγο παραπανω αλλα ξερω- το νιωθω πολύ εντονα μεσα μου- οτι εκανα ενα καλο ταιμ-αουτ και ειμαι ετοιμη να βαλω στο φουλ παλι τις μηχανες.
Καλη Σαρακοστη σε ολους, καλες καθοδους και καθαρση σωματικη αλλα πανω απολα πνευματικη.
ελα βρε Μαρια περαστικα του!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by marimari
Γεια σας συναγωνιστριες και συναγωνιστές!!!!!!!!!!!!
Επεστρεψα!!!!!!!!!!!
Ειχαμε φυγει για 3 ημερουλες-δεν ηθελα και πολύ να φυγω...-και επιστρεψαμε με τον μεγαλο μου γιο αρρωστο με εμετους, και πυρετο!!!!!!!!!
Ειδες πως μιλαει το ενστικτο...Πρεπει να το ακουω περισσοτερο την επομενη φορα.
Δεν ηθελα να φυγω γιατι τον ψιλοεβλεπα ελαφρως αρρωστουλι αλλα δεν μπορουσα να το ακυρωσω γιατι θα αφεινα τον μικρο στο Ναυπλιο για 1 εβδομαδα, και γιατι δεν ηθελα και πολύ να αλλαξω την διατροφη μου.
Τελικα ελαφρως την προσαρμωσα στα εκει δεδομενα και επεστρεψα με πολύ ορεξη να την ξαναμαζεψω και να ξαναπαω γυμναστηριο.
Ολα καλα, ακομη και αν 3 ημερες εφαγα λιγο παραπανω αλλα ξερω- το νιωθω πολύ εντονα μεσα μου- οτι εκανα ενα καλο ταιμ-αουτ και ειμαι ετοιμη να βαλω στο φουλ παλι τις μηχανες.
Καλη Σαρακοστη σε ολους, καλες καθοδους και καθαρση σωματικη αλλα πανω απολα πνευματικη.
ε, καλα ολοι ξεφευγουν λιγο πολυ αυτες τις μερες αλλα σιγουρα λιγοτερο απο Χριστουγεννα/Πασχα κλπ ε??
Καλη Σαρακοστη !!!:starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:
Καλη Σαρακοστη!!!!!!!
Ευχαριστω Τονια.
Επιστροφη στην καθημερινη μου συνηθεια (διατροφη-γυμναστικη) που πολύυυυυυυ μαρεσει !!!!!!!!!!
Περαστικόυλια!!!
Σήμερα ξέχασα να ζυγιστώ πρωί, το μεσημέρι φαγωμένη 101.0 κιλά
μαρια περαστικα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το πρωι 70,4 παλινευρακια
παιδια η μαγδα ειναι μια κουκλιτσα¨)))))))
Ημουν απολύτως σιγουρη...:grin:
Την επομενη φορα να πιουμε ολοι εναν μεγαλο καφε και να τα πουμε απο κοντα.
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Γεια σας κορίτσια!!!
Αυτές τις ημέρες έκανα ένα διήμερο break....με τα όλα του!
Το έκανα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να βοηθήσει να
πάρω μπρος και πάλι. Όπως και να έχει γέμισα τις μπαταρίες μου, χαλάρωσα (το είχα μεγάλη ανάγκη)
και τώρα έχω ακόμη μεγαλύτερη όρεξη να συνεχίσω!
Μαρί μου περαστικά σας!!!!
Έλενα η φωτογραφία στο fecebook είναι πολύ κολακευτική, είναι θολωμένη και δεν δείχνει το πέρασμα του χρόνου...περιμένω πότε θα αδυνατίσω επιτέλους για να βγω καμιά φωτογραφία που θα μου αρέσει για να ανανεώσω το profile μου.
Τυχερούλες εσείς μπορείτε να πιείτε μαζί καφέ γιατί είστε όλες Αθήνα!
Γιατι εσυ που εισαι;;;
Θελεται να κανουμε μια υποστηρικτιη συναντηση εμεις οι Αθηναιες;;;
Αχχχ θαναι πολύ ωραιο.Εεεε;;;
ε τωρα να το πω η να μη το πω?? ουρτQuote:
Originally posted by marimari
Γιατι εσυ που εισαι;;;
Θελεται να κανουμε μια υποστηρικτιη συναντηση εμεις οι Αθηναιες;;;
Αχχχ θαναι πολύ ωραιο.Εεεε;;;
βεβαια θελουμε παρακαλαμε αλλα που???:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Ναι οχι που δεν θαθελες εσυ!!!!!!!
Υποστηρικτικη ειπα οχι απλα να συναντηθουμε ετσι!!!!!
Ναχει και αποτελεσμα η συναντηση...:starhit:
Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη! Αν πάτε για καφέ να κρατήσετε πρακτικά από την συνεδρίαση :grin:
να μας πείτε και μας τις αποφάσεις, τι διαδρομή θα ακολουθήσουμε!
Καλημέρα 99.9
Χαχαχαχαχα....ναι βρε εχεις δικιο.Το ειχες ξαναπει ...
Σουιτ μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οχι μονο μπραβο...αλλα πολλααααααααααα μπραβο!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Υ.Γ Να ρωτησω κατι...
Οι 3αδες-2αδες τι ειναι στο περιπου.Τοχα ξαναδιαβασει αλλα δεν το θυμαμαι.Ετσι ενημερωτικα!!!!
σωστή διατροφή για να μη σκαμπανεβάζουν οι ορμόνες, το ζάχαρο κτλ ώστε να ελέγχονται-εξαλειφονται τα υπερφαγικα, και μακροπροθεσμα χάνεις βάρος. Αλλά ο στόχος της είναι να μάθεις να τρώς συχνά σωστά γεύματα, όχι τόσο δίαιτα αλλά διατροφή, εφ'όρου ζωής. Το πιο βασικό κομμάτι της που βιώνω μέχρι τώρα είναι η διαρκής αίσθηση πληρότητας και ευεξίας, με μικρές ποσότητες αλλά σωστούς συνδιασμούς. Η σεροτονίνη βλέπεις που εκκρίνεται!
Μπράβο για πιο πράγμα Μαρί μου? Τόσο ήμουν και πόσες μέρες πρίν...δεν έχω χάσει άλλο εννοώ. Αλλά καθόλου δε με νοιάζει σε αυτή τη φάση.
Συγνωμη αλλα δεν παρακολουθω τακτικα τα θεματα και σε ειχα αφησει στα 101 αν θυμαμαι καλα.Αρα για μενα ειναι μπραβο που κατεβηκες αφου το βλεπω τωρα!!!!!:bigsmile:
χαχαχαχ ΟΚ σε ευχαριστώ, εσύ πως πας καλή μου?
Re παιδια οοολοι βρισκεσται μεσω facebook και εμεις στην απεξω;;;
Μπρααααααααβοοοοοοο!!!!!!!!!!!! :cool:
Εγώ έβαλα στην υπογραφή μου την διεύθυνση του fecebook
και όποιος θέλει με προσθέτει σαν φίλη!
marimari αν έχεις facebook κάνε με add να τα λέμε και εκεί!:starhit:
:smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Εσύ τουλάχιστον έχεις έστω μια κολακευτική ψηφιακή φωτογραφία για το προφίλ σου στο facebook. Εμένα η τελευταία ανάλογη υπάρχει μόνο σε...φωτογραφικό χαρτί γιατί τότε μόνο τέτοιο μέσο υπήρχε :PQuote:
...η φωτογραφία στο fecebook είναι πολύ κολακευτική, είναι θολωμένη και δεν δείχνει το πέρασμα του χρόνου...περιμένω πότε θα αδυνατίσω επιτέλους για να βγω καμιά φωτογραφία που θα μου αρέσει για να ανανεώσω το profile μου...
Ευτυχώς ως γνήσιος dino δεν έχω -κι ούτε θέλω να έχω- facebook οπότε γλιτώνω κι από αυτόν τον βραχνά :P
Συγνωμηηηηηηηηη...
Η φωτο στο facebook εισαι εσυ;;;Γιατι αν εισαι εσυ τοτε κακως που δεν εφυγες για Χολυγουντ!!!!!!!!
Quote:
σωστή διατροφή για να μη σκαμπανεβάζουν οι ορμόνες, το ζάχαρο κτλ ώστε να ελέγχονται-εξαλειφονται τα υπερφαγικα, και μακροπροθεσμα χάνεις βάρος. Αλλά ο στόχος της είναι να μάθεις να τρώς συχνά σωστά γεύματα, όχι τόσο δίαιτα αλλά διατροφή, εφ'όρου ζωής. Το πιο βασικό κομμάτι της που βιώνω μέχρι τώρα είναι η διαρκής αίσθηση πληρότητας και ευεξίας, με μικρές ποσότητες αλλά σωστούς συνδιασμούς. Η σεροτονίνη βλέπεις που εκκρίνεται!
Μπράβο για πιο πράγμα Μαρί μου? Τόσο ήμουν και πόσες μέρες πρίν...δεν έχω χάσει άλλο εννοώ. Αλλά καθόλου δε με νοιάζει σε αυτή τη φάση.
Ναι αυτα τα γενικα τα ξερω και τον Ζουμπανεα εχω διαβασει αλλα
1ον δεν ξερω που εχω το βιβλιο
2ο δεν ουμαμαι πως παει η αναλογια με τις 3αδες...κτλ!!!!
Ετσι απο περιεργια για να μπορω να σας παρακολουθω