Η απάντηση βρίσκεται σε απάντηση προς την Άλια... :)
Η αλήθεια έιναι οτι δεν μου αρέσει να μιλώ για γάμους προς το παρόν... φυσικά και θέλω να το κάνω όταν έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος (εκτός αν τον έχω ήδη :D )...
Printable View
Ίσως επειδή κρύβεται ένας ρομαντισμος από πίσω σου??? :) Τέλος πάντων σίγουρα ο καθένας το κάνει όπως θέλει. Και εγώ ας πούμε θα ήθελα όσο πιο απλά γίνεται με πολύ λίγα άτομα ίσως και σε ένα δημαρχείο αντί για εκκλησία και μετά άντε καμιά ταβέρνα εμεις κ εμεις για φαι....
Είμαι παραδοσιακή και ρομαντική (όσο χρειάζεται γιατί δεν τα μπορώ τα πολλά μέλια) γυναίκα τι να κάνουμε?! :D
δεν ειναι κακο...να το θελεις...ο καθε ανθρωπος ειναι καλο να κανει αυτο που τον ευχαριστει!!!!!
για μενα οπως σου ειπα και πριν...ειναι πως σε κατι τετοιες φασεις που ακους για ενα καθοριστικο και οριακο σημειο στην ζωη καποιου...μπαινεις στην διαδικασια να κανεις απολογισμο και της δικης σου ζωης...ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο....
Ναι, Χριστινα, μπορει να ειναι ρομαντισμος. Δηλαδη μακαρι, γιατι νιωθω και ασχημα για το μη ρομαντισμο μου ώρες ωρες...Απλα ηθελα..Με αυτον τον ανθρωπο μονο, πριν δεν το ειχα σκεφτει ποτε...
Φλου, διπλο εσπρεσο σκετο και σοκολατοπιτα...Ιδανικη γευση, για ολες τις ωρες και τις περιστασεις..
Γενικα, αν θελουμε, να το κανουμε, αν οχι, να μην το κανουμε. Κι αν μας αρεσει και γαμος υπερπαραγωγη, παλι καλως..Ο,τι μας γεμιζει..
χαχαχα.....αληθεια τωρα....θεωρω τον γαμο μια τελειως περιττη διαδικασια.....για μενα...
για τους αλλους οκ...
ξερεις ομως κατι...μπορει και να συμβαινει απλα γιατι εχω χασει το μεγαλο παθος για την ζωη και την πιστη μου σε ολα εδω και πολλα χρονια...
αν καθησω και σκεφτω...οταν ερωτευτηκα αληθινα για πρωτη φορα ...μπορει και να μαρεσε...σαν ενωση με ενα προσωπο λατρεμενο...
μετα απο αυτο....ολα ειναι επιπεδα :)
Παιδιά σας καληνυχτίζω και σας ευχαριστώ πολύ! :)
Φιλάκια! :*********