Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 212
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 212 of 837 FirstFirst ... 112162202210211212213214222262312712 ... LastLast
Results 3,166 to 3,180 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουέλ View Post
    26/9/2013
    Η Χριστινα εχει ηδη παντρευτει δυο φορες και εχει και διδυμα (αν ξεκινησεις απο τωρα, προλαβαινεις, τα μετρησα)..

(Και πως ξερει οτι θα παντρευτει σε ενα χρονο

Σοβαρα τωρα, γιατι σου προκαλεσε λυπη; Χαρά οκ, αλλα λύπη;
    Έλα μου ντε! :/ Σε προηγούμενο ποστ ως απάντησή στην φλου είναι η απάντηση... περίπου
    Επίσης θέλω να ξεκαθαρίσω οτί δεν κυνηγάω γάμους και διάφορα τέτοια. Ούτε θέλω να βιαστώ και γι αυτό δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα παροτι είχα προτάσεις. Και κάτι τελευταίο.. δεν θέλω να μιλάω για γάμους.
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ναι, συμφωνώ! Και εως τώρα δεν σκεφτόμουν καθόλου γάμους κλπ χωρίς να σημαίνει οτί δεν θέλω κάποια στιγμή να γίνει. Ίσως κρύβεται κάποιο άλλο πρόβλημα πίσω από αυτό και όχι να παντρευτώ... :/
    Σε ευχαριστώ αδερφούλα που μου συμπαραστέκεσαι!
    Μηπως δεν εγκρινεις τον γαμπρο??
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Ναι, συμφωνώ! Και εως τώρα δεν σκεφτόμουν καθόλου γάμους κλπ χωρίς να σημαίνει οτί δεν θέλω κάποια στιγμή να γίνει. Ίσως κρύβεται κάποιο άλλο πρόβλημα πίσω από αυτό και όχι να παντρευτώ... :/
    Σε ευχαριστώ αδερφούλα που μου συμπαραστέκεσαι!
    δεν κανει τιποτα...!
    δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο πισω.....κι ουτε χρειαζεται να ειναι κατι που το σκεφτεσε καθε μερα....
    απλη νοσταλγια ειναι.....κατι σαν αυτοματη αντιδραση...σα να κανεις ενα απολογισμο εκεινη την ωρα της δικιας σου ζωης....τιποτα αλλο....θα περασει...
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ενταξει....η αναγγελλια γαμου μιας αλλης κοπελας σε ολα σχεδον τα κοριτσακια προκαλει...μια νοσταλγια....αυτο δεν σημαινει πως δεν χαιρονται κιολας....σκεφτονται συνηθως ποτε θα ρθει και η δικη τους σειρα....so sweet !!
    Από μια μεριά έχεις δίκιο γιατί η αλήθεια είναι οτί για πολύ λίγο μου ήρθε η εικόνα στο μυαλό... Και ποια γυναίκα δεν θέλει να δει τον εαυτό της νυφούλα?! Όποια λέει το αντίθετο λέει ψέμματα. Αλλά κυρίως πιστεύω οτί είναι αλλού το θέμα μου, σε κάτι ποιο προσωπικό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Εχεις μεινει ολιγον πισω κοπελια!! Ποιες σκεφτονται τωρα ετσι? Θα ελεγα πολυ λιγες...
    χαχαχα....που να ξερω αλιακι...λες? βασιζομαι σε καποια παρεδειγματα παντως που εχω....γιατι προσωπικα...και μονο στην ιδεα απο μικρη πεταω φλυκταινες.....μαλλον αυτο που λενε για το βιολογικο ρολοι....εεεε...ξεχασανε να μου βαλουν ρολοι

Senior Member
    Από μια μεριά έχεις δίκιο γιατί η αλήθεια είναι οτί για πολύ λίγο μου ήρθε η εικόνα στο μυαλό... Και ποια γυναίκα δεν θέλει να δει τον εαυτό της νυφούλα?! Όποια λέει το αντίθετο λέει ψέμματα. Αλλά κυρίως πιστεύω οτί είναι αλλού το θέμα μου, σε κάτι ποιο προσωπικό...
    Εεε ενταξει τωρα... ας μην εχουμε απολυτες και παρωχημενες σκεψεις! Καθενας με τον τροπο του το σκεφτεται θα ελεγα εγω...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    χαχα...εγω δεν λεω ψεμματα!!!! δεν ηθελα ποτε να παντρευτω....η ιδεα και μονο οτι εστω και για μια μερα θα ημουν το κεντρο της προσοχης ολων.....με γεμιζε παντα πανικο....
    για πες...τι προσωπικο προβλημα?

Senior Member
    Μηπως δεν εγκρινεις τον γαμπρο??
    Γεια σου Αλιάκι μου!
    Χαχαχαχα! Όχι δεν είμαι από τα άτομα που αντιπαθούν εύκολα κάποιον και δεν μπαίνω σε διαδικασίες έγκρισης.. Δεν ξέρω! Ίσως σκέφτηκα αν έχω μέλλον με το αγόρι μου γενικά και αν με καλυπτει κλπ κλπ. Ίσως μπήκα σε κρίση... γμτ τι σκέφτομαι βραδιάτικα και δεν μπορώ να κοιμηθω! Μπα βλακείες θα είναι. Δεν πρέπει να σκέφτομαι...

Senior Member
    Έλα μου ντε! :/ Σε προηγούμενο ποστ ως απάντησή στην φλου είναι η απάντηση... περίπου
    Επίσης θέλω να ξεκαθαρίσω οτί δεν κυνηγάω γάμους και διάφορα τέτοια. Ούτε θέλω να βιαστώ και γι αυτό δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα παροτι είχα προτάσεις. Και κάτι τελευταίο.. δεν θέλω να μιλάω για γάμους.
    Eιπα και μια κοτσανα πριν,το διορθωσα.
    Προφανως αυτο που ειπε η φλου ειναι και σου ευχομαι να κανεις αυτο που σε κανει ευτυχισμενη.
    Θα σου πω μια δικια μου περιπτωση χαρμολυπης.
    Όταν μαθαινω για καποια φιλη μου που ειναι εγκυος, περα απο τη χαρα, νιωθω και μια λυπη γιατι σκεφτομαι, αραγε θα νιωθω ποτε τοσο σιγουρη, τοσο υγιης, τοσο δυνατη, ωστε να παρω μια τετοια αποφαση; Τον ερχομο ενος παιδιου τωρα, εφοσον θελεις να κανεις παδια, τον θεωρω κομβικο σημειο σε μια ζωη, τι να λεμε.. που για μενα προαπαιτει καποια πραγματα. Και με πιανει παραπονο, γιατι μια ζωη ανασφαλης και αδυναμη νιωθω...Δηλαδη, που πας ρε καραμητρο;;;
    πφφ..
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Γεια σου Αλιάκι μου!
    Χαχαχαχα! Όχι δεν είμαι από τα άτομα που αντιπαθούν εύκολα κάποιον και δεν μπαίνω σε διαδικασίες έγκρισης.. Δεν ξέρω! Ίσως σκέφτηκα αν έχω μέλλον με το αγόρι μου γενικά και αν με καλυπτει κλπ κλπ. Ίσως μπήκα σε κρίση... γμτ τι σκέφτομαι βραδιάτικα και δεν μπορώ να κοιμηθω! Μπα βλακείες θα είναι. Δεν πρέπει να σκέφτομαι...
    Για την ξαδερφη σου αναφερομουν...

@ Παλι τα μπλεξαμε τα μπουτακια μας! Η γαμοσυζητηση θα φταιει

Senior Member
    Εεε ενταξει τωρα... ας μην εχουμε απολυτες και παρωχημενες σκεψεις! Καθενας με τον τροπο του το σκεφτεται θα ελεγα εγω...
    Εγώ απλά εκφράζω αυτό που βλέπω γύρω μου... Δλδ θες να μου πεις οτι οι γυναίκες γίνανε τόσο "ανεξάρτητες" που έχουν χάσει τον ρομαντισμό? Πω πω! Φρίκη!

Senior Member
    Για την ξαδερφη σου αναφερομουν...

@ Παλι τα μπλεξαμε τα μπουτακια μας! Η γαμοσυζητηση θα φταιει
    Ναι το κατάλαβα και ουσιαστικά σου απάντησα οτί δεν υπάρχει πρόβλημα με το παιδί... αλλά υπάρχει μάλλον αλλού!

Senior Member
    Εγώ απλά εκφράζω αυτό που βλέπω γύρω μου... Δλδ θες να μου πεις οτι οι γυναίκες γίνανε τόσο "ανεξάρτητες" που έχουν χάσει τον ρομαντισμό? Πω πω! Φρίκη!
    Ειναι καλο γενικα να μην τσουβαλιαζουμε! Οι γυναικες σκεφτοναι αυτο... οι γυναικες σκεφτονται το αλλο και μπλα μπλα! Καθενας εχει τον δικο του αυτονομο τροπο σκεψης κι αυτα τα περι γαμου θεωρω οτι βρισκονται καπως πισω πια... δεν ειναι ακριβως θεμα ρομαντισμου, μην το παιρνεις ετσι.

Senior Member
    Ναι το κατάλαβα και ουσιαστικά σου απάντησα οτί δεν υπάρχει πρόβλημα με το παιδί... αλλά υπάρχει μάλλον αλλού!
    Αν το προβλημα ειναι για την δικια σου σχεση, τοτε δε μενει παρα να το φιλτραρεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    χαχα...εγω δεν λεω ψεμματα!!!! δεν ηθελα ποτε να παντρευτω....η ιδεα και μονο οτι εστω και για μια μερα θα ημουν το κεντρο της προσοχης ολων.....με γεμιζε παντα πανικο....
    για πες...τι προσωπικο προβλημα?
    Αυτο το συζητουσα προχθες με δυο κοπελες, που μου λενε οτι ηταν ενα μαρτυριο...Αυτο το να σε κοιτανε ολοι..
    Εγω φλου σκεφτηκα να παντρευτω, όταν ημουν ηδη με καποιον 7-8 χρονια. Γενικα δεν ημουν ουτε υπερ ουτε κατα..Πηραμε αδελφια και γονεις (οι φιλοι ηταν πολλοι, ηθελα να ειμαστε λιγοι, ποιον να πρωτοδιαλεγα και πηγαμε μια Τριτη πρωι στο δημαρχειο..Κι εκανε τοσο κρυοοοο...Μετα πηγαμε για καφεδακια και σοκολατοπιτες ...
    Τωρα γιατι ηθελα να παντρευτω, αφου ηδη συζουσα, ειναι άλλο..Αλλα το πώς, εσυ το διαλεγεις..
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]