Καλα σποτελεσματα Σταυρο μου που καλα θσ εινσι δεν υπαρχει αμφιβολια σπλα για ησυχασεις επιτελους!
Printable View
Pavlina ευχαριστώ.Αύριο μάλλον θα είναι έτοιμο το αποτέλεσμα της βιοψίας...
Άμα δεις και χαθώ,να ξέρεις πως τα αποτελέσματα θα είναι άσχημα...
Χα... Τη τελευταία τη χώρισα γιατί έκανε το λάθος να μου μετατρέψει τα άσπρα μου εσώρουχα σε ροζ και να μου λέει δεν πειράζει, είναι σέξι.... και ποιος θα τα δει... άκουσον άκουσον
Χαχαχαχα, καλε το κοριτσι δεν ηξερε οτι τα λευκα μπαινουν παντα σκετα, επισης αν την γουσταρες πολυ υπαρχει ενα προιον που αφαιρει το χρωμα νομιζω...
Τυχερη οποια σε παρει, εισαι αυτονομος.
* Να δεις πως το λεν ? Χρωμο παγιδα νομιζω.
Στην επομενη κοτσαρε ενα χαρτι με οδηγιες να ξερει τα do and don'ts
Ε και επειδή δεν ήξερε αυτή έπρεπε να κάνει πειράματα στα ρούχα μου; Ναι υπάρχει ένα προϊόν το οποίο αφαιρεί τα χρώματα από τα λευκά, αλλά ρε παιδί μου τα χρωματιστά μπαίνουν μόνα τους και βάζουμε χρωματοπαγίδες μέσα για αυτό το σκοπό... Όλα εγώ πρέπει να τους τα μαθαίνω... Καθάρισε το σπίτι αν θέλεις να μου το παίξεις νοικοκυρά, είναι ανάγκη να ασχοληθείς με το πλυντήριο;
Τι να πω ρε κορίτσια... Δεν με παίρνει καμία... άστο είμαι απωθομαγνήτης στη συγκατοίκηση
Εγω λεω να εφαρμοσεις τακτικη "ξηγα" με χαμογελο παντα.
Ναι να συγκατοικησουμε αλλά
1,2,3,4,5. Να ξερει βρε και η αλλη........
Ξέρουν....
Τους λέω όταν βλέπω πως έχουν πλύνει τα ρούχα μου "Καρδούλα μου άσε τα ρούχα μου να τα πλένω μόνος μου" τη πρώτη φορά, βλέπεις πόσο γλυκά το λέω; ε δεύτερη δεν υπάρχει... μαζεύω τα πράγματα μου και φεύγω...
Θες να κάνεις δουλίτσες κάνε ηλεκτρική σκούπα, πιάσε το ξεσκονόπανο, πλύνε τα πιάτα... Μαγειρική πλυντήριο άστο σε εμένα, αφού το βλέπεις πως το έχω...
οχι θα το θετεις διαφορετικα απο εδω και περα... " μανιτσα λισεν, επειδη ειμαι καπως ..διαταραγμενος στα μυαλα... μακρυα απο τα ρουχαλάκια μου για να μην χαλασουμε τις καρδιες μας!.. αν θες να με "τυλίξεις" εις γαμον κοινωνίαν ασε την ποδια και πάρε το καμα σουτρα"
Πλάκα πλάκα έχω την εντύπωση πως είναι καλύτερα ο καθένας να έχει τον χώρο του, παρά να συγκάτοικούν. Ας ζει και με τη μαμά της, δεν με ενδιαφέρει σπίτι μου να μην την έχω συνέχεια, χρειάζομαι χώρο και χρόνο... Αυτό το βαλιτσάκι του διημέρου που όλως τυχαίως θα δω ένα ζευγάρι πυτζάμες να μένουν στη ντουλάπα μου, μαζί με ένα ζευγάρι μποτάκια, και ένα πακέτο σερβιέτες στο μπάνιο με αναστατώνει λίγο...
Ε μα πες τα ρε rea έχω άδικο; Τι είναι αυτό να αφήσουμε σιγά σιγά ένα ζευγάρι μποτάκια τάχα να μην τα πηγαινοφέρνω,να φέρνω ένα ζευγάρι πυτζάμες, μια οδοντόβουρτσα, σερβιέτες, βαμβάκια για το μέηκ απ και έτσι σιγά σιγά σου φορτώνεται χωρίς να το πάρεις χαμπάρι... Εγώ είμαι ο μυστήριος τώρα; Όχι πείτε μου δηλαδή...
Παντως εγω το σιδερωμα δεν το μπορω, το βαριεμαι αφορητα !!!
Μη μου ζητησεις δλδ τσακισμα, πουκαμισα και τετοια... μου μοιαζουν λες και ειναι αγνωστες λεξεις στην εγκυκλοπαιδεια του μυαλου μου.
Πλυντηρια, νερα, λαντζα, ξεσκονισμα, σκουπισμα κομπλε!!!
Οχι σιδερο. Να καταργηθει !!!! Χιχιχιχιχχι
Ασε και εγω νευρα εχω, αλλά δεν τα θα τα βγαλω στον mind γιατι ειναι κυριος και κανει οικιακες δουλειες μονος του.
Μπραβο !!!!!
Υπαρχουν και οι αλλοι που σε λενε " Αι μαρη στη κουζινα σου να πλυνεις κανα πιατο να ισσιωσεις" ...
Ελλαδα 2016 !!!!
Η σχέση με τη συγκατοίκηση έχει διαφορά, σχέση σοβαρότατη μπορεί να έχει κάποια και χωρίς να κατσικώνεται στον άλλον... Αν νιώσω το κάτι παραπάνω για τον α ή β λόγο, θα σου το δώσω από μόνος μου, μην γίνεσαι πιεστική δεν κερδίζεις έτσι αυτό το οποίο θες, δώσε χώρο χρόνο και η απουσία σου θα είναι αυτή που θα σε κάνει να σε θέλω περισσότερο στη ζωή μου και θα σου δώσω αυτό που θες... Απλά πράγματα ρε παιδί μου...Νομάς να μην γίνει η κοπέλα, αλλά πλέον κουβαλάτε τσάντες που με αυτά που έχουν μέσα για τη καθημερινότητα σας, βγάζετε πάρα πολύ άνετα μια νύχτα σε ένα σπίτι. Είναι απίστευτο το τι μπορεί να έχει μια γυναικεία τσάντα. Μέχρι και φακό είχε κάποια στη τσάντα της που εγώ δεν είχα στο σπίτι μου και όταν χρειάστηκα ένα βράδυ στο σπίτι μου, μου τον έβγαλε από τη τσάντα της και με άφησε παγωτό...
Εμένα με μεγάλωσε η μάνα μου έτσι από μικρό παιδί. Να μάθω να πλένω, να σιδερώνω και να μαγειρεύω... Τώρα εντάξει αυτό που το λέει αυτό είναι και αυτός που είτε θα βρει κάποιο ζώο να τα κάνει εκείνη για αυτόν, είτε θα είναι μπίχλας και δεν θα γυρίζει να τον κοιτάει καμία...
σχεση χωρις εστω προοπτικη για μελλον ... δεν μπορει να ειναι σοβαρη. και ναι αναγκαστικα για να περασεις ενα σαββατοκυριακο με τον αλλον θα χρειαστεις μια εξτρα βαλιτσουλα απο πραγματα τι να κανουμε..δεν ειμαστε πλυσιμο σαπουνακι σκουπισμα και εξω απο την πόρτα..εκτος αν εισαι 20 χρονων. τωρα το τι υπάρχει σε μια γυναικεια τσαντα γενικα..αστο..ειναι μια υποθεση no man's land!
Οχι φιλε, εισαι μειονοτητα, τα αγορια τα μεγαλωνουν να ναι εξαρτημενα στο θυληκο φυλο για την φροντιδα τους.
Συνηθως οι πατεραδες φοβουνται οτι τα αγορια τους θα φερνουν σε θυληκο δλδ αν μαθουν να αυτοσυντηρουνται. Ελεος.
Εγω γυναικα ειμαι και ναι δεν ειπα να βαλει και φακιολι και να κανει γενικη αλλά αν μπορει να σεβεται οτι η καθαριοτητα ειναι εργασια και δεν σου κανω λιμπα το σπιτι θα το εκτιμησω !!!!
δεσμευση οτι αυτο που συμβαινει τωρα μπορει να εχει μελλον και εξελιξη...οικογενεια παιδια κτλ κτλ. αν ειναι να μεινω 100 χρονια με καποιον που δεν εχει τα ιδια ονειρα με εμενα ... θα πρεπει να το ξερω .. αν εγω θελω να κανω οικογενεια... σοβαρο δεν σημαινει γαμος...σημαινει μελλον ομως
Εμένα η μάνα μου δούλευε βάρδιες και δεν προλάβαινε να πηγαίνει και στη δουλειά, να κάνει και τις δουλειές του σπιτιού και να κοιμάται κιόλας. Έτσι είχαμε καταστρώσει σχέδιο εγώ με τον αδερφό μου. Μοιράζαμε τις δουλειές του σπιτιού, Τη μία ημέρα ο ένας έπλενε τα πιάτα, ο άλλος έκανε ξεσκόνισμα και έβαζε πλυντήριο και άπλωνε τα ρούχα. Μετά ο ένας σιδέρωνε ο άλλος έβαζε σκούπα και έκανε μάπα. Δεν υπήρχε η πολυτέλεια της παραδουλεύτρας τη δεκαετία του '80. Και κάναμε μισές-μισές τις δουλειές...
Και φυσικά CC είναι εργασία το καθάρισμα του σπιτιού. Αν το κάνει σωστά ένας άντρας μέχρι να μάθει πως πρέπει να ξεκινήσει θα του φεύγει ο πάτος, όπου και να μάθει πάλι θα του φεύγει, απλώς όχι τόσο πολύ και όχι τόσο χρονοβόρα όπως στην αρχή...