Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 566
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 566 of 837 FirstFirst ... 66466516556564565566567568576616666 ... LastLast
Results 8,476 to 8,490 of 12551
    Banned
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    Ναι ρεα μ έχεις δίκιο. .αυτόν μου ειπε και η ψυχ..δεν είναι κακό να πέσω. .δεν είναι κακό να μη κάνω τίποτα. ..δε θα με κρίνει κανείς για αυτό. ..Έχούτε δικαίωμα σε αυτο... Ναι μπορώ να μην είμαι καλα..όπως κάποιος είναι περισσότερο ευάλωτος στην υγεία του και παθαίνει γρίπη έτσι και η κατάθλιψη. .δε το ελέγχουμε ..συμβαίνει. ..
    ετσι μπραβο το κοριτσι μου!!... ολα θα πάνε καλα, εχεις κανει πολυ σημαντικα βηματα μεχρι τωρα και χρειαζεσαι ξεκουραση... σιγα σιγα..

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Εγώ περιμένω την βιοψία..Πιστεύω την Τετάρτη να έχει βγει...Και είμαι αγχωμένος...
    Με έχουν πάρει 2 τηλέφωνα στο σταθερό του μαγαζιού από απόρρητο και το κλείνουν...Το ένα στις 23 Μαρτίου 10.35 το πρωί και το άλλο σήμερα στις 10.55 το πρωί.
    Σκέφτομαι μήπως είναι από το διαγνωστικό εργαστήριο να μου πουν κανά δυσάρεστο νέο!Αλλά δεν νομίζω να έχουν απόρρητο αυτοί και άλλωστε γιατί να το κλείνουν πριν προλάβω να μιλήσω???
    Άντε να βγει το αποτέλεσμα να τελειώνουμε....
    χαχαχα... εγω νομιζω πως ειναι γκομενοδουλεια ... λατινε μου!!! την τεταρτη στειλε μου μυν να μου πεις...

Senior Member
    Καμιά πρώην να είναι?Το τελευταίο διάστημα περνάει και συχνότερα με το αμάξι της από τον δρόμο του μαγαζιού μου.
    Διαγνωστικό κέντρο που να λεχει απόρρητο δεν είναι σπάνιο?

Banned
    Καμιά πρώην να είναι?Το τελευταίο διάστημα περνάει και συχνότερα με το αμάξι της από τον δρόμο του μαγαζιού μου.
    Διαγνωστικό κέντρο που να λεχει απόρρητο δεν είναι σπάνιο?
    αααα θα την ξεμαλιασω την ατιμη!!!... διαγνωστικο να σε παιρνει απο αποκρυψη και να στο κλεινει γιατι δειλιαζει να σου πει οτι πεθαινεις.. δεν υπαρχει πουθενα στον πλανητη.. και στο λεω αν συνεχισει αυτη η τσουλ@ να σε παρενοχλει ..θα σε χωρισω!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Μου ειναι πιο βοηθητικο να με φτυνω και να με αποκαλω ζωον πρωι μεσημερι βραδυ αυτη την στιγμη.. 8 χρονια απο την ζωη μου μια φουσκα.. Ας προσεχα.
    Κι εγω κι η αδελφη μου εχουμε κανει συνολο 4 αποτυχημενους γαμους 2 και 2 αλλα δεν βαριεσαι...

Senior Member
    Εγώ περιμένω την βιοψία..Πιστεύω την Τετάρτη να έχει βγει...Και είμαι αγχωμένος...
    Με έχουν πάρει 2 τηλέφωνα στο σταθερό του μαγαζιού από απόρρητο και το κλείνουν...Το ένα στις 23 Μαρτίου 10.35 το πρωί και το άλλο σήμερα στις 10.55 το πρωί.
    Σκέφτομαι μήπως είναι από το διαγνωστικό εργαστήριο να μου πουν κανά δυσάρεστο νέο!Αλλά δεν νομίζω να έχουν απόρρητο αυτοί και άλλωστε γιατί να το κλείνουν πριν προλάβω να μιλήσω???
    Άντε να βγει το αποτέλεσμα να τελειώνουμε....
    Καλα σποτελεσματα Σταυρο μου που καλα θσ εινσι δεν υπαρχει αμφιβολια σπλα για ησυχασεις επιτελους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Κι εγω κι η αδελφη μου εχουμε κανει συνολο 4 αποτυχημενους γαμους 2 και 2 αλλα δεν βαριεσαι...
    Eγώ όσες φορές έχω χωρίσει η αιτία ήταν τα ρούχα μου. Δεν θέλω να μου τα πειράζουν, έχω χέρια να τα πλύνω και να τα σιδερώσω μόνος μου. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει μια γυναίκα αυτό; Μια φορά το λέω δεύτερη δεν υπάρχει, φεύγω...

Senior Member
    Pavlina ευχαριστώ.Αύριο μάλλον θα είναι έτοιμο το αποτέλεσμα της βιοψίας...
    Άμα δεις και χαθώ,να ξέρεις πως τα αποτελέσματα θα είναι άσχημα...

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Eγώ όσες φορές έχω χωρίσει η αιτία ήταν τα ρούχα μου. Δεν θέλω να μου τα πειράζουν, έχω χέρια να τα πλύνω και να τα σιδερώσω μόνος μου. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει μια γυναίκα αυτό; Μια φορά το λέω δεύτερη δεν υπάρχει, φεύγω...
    Αυτο ειναι δηλωσαρα στην Ελλαδα !!! Αντρας να χωριζει γυναικα επειδη του πλενει και του σιδερωνει.
    Λεω εγω ... μηπως παιδι μου τα αφηνεις στοιβα και δεν κρατιουνται ???
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Χα... Τη τελευταία τη χώρισα γιατί έκανε το λάθος να μου μετατρέψει τα άσπρα μου εσώρουχα σε ροζ και να μου λέει δεν πειράζει, είναι σέξι.... και ποιος θα τα δει... άκουσον άκουσον

Χαχαχαχα, καλε το κοριτσι δεν ηξερε οτι τα λευκα μπαινουν παντα σκετα, επισης αν την γουσταρες πολυ υπαρχει ενα προιον που αφαιρει το χρωμα νομιζω...
    Τυχερη οποια σε παρει, εισαι αυτονομος.
    * Να δεις πως το λεν ? Χρωμο παγιδα νομιζω.
    Στην επομενη κοτσαρε ενα χαρτι με οδηγιες να ξερει τα do and don'ts

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Χαχαχαχα, καλε το κοριτσι δεν ηξερα οτι τα λευκα μπαινουν παντα σκετα, επεισης αν την γουσταρες πολυ υπαρχει ενα προιον που αφαιρει το χρωμα νομιζω...
    Τυχερη οποια σε παρει, εισαι αυτονομος.
    Ε και επειδή δεν ήξερε αυτή έπρεπε να κάνει πειράματα στα ρούχα μου; Ναι υπάρχει ένα προϊόν το οποίο αφαιρεί τα χρώματα από τα λευκά, αλλά ρε παιδί μου τα χρωματιστά μπαίνουν μόνα τους και βάζουμε χρωματοπαγίδες μέσα για αυτό το σκοπό... Όλα εγώ πρέπει να τους τα μαθαίνω... Καθάρισε το σπίτι αν θέλεις να μου το παίξεις νοικοκυρά, είναι ανάγκη να ασχοληθείς με το πλυντήριο;
    Τι να πω ρε κορίτσια... Δεν με παίρνει καμία... άστο είμαι απωθομαγνήτης στη συγκατοίκηση

Εγω λεω να εφαρμοσεις τακτικη "ξηγα" με χαμογελο παντα.
    Ναι να συγκατοικησουμε αλλά
    1,2,3,4,5. Να ξερει βρε και η αλλη........

Senior Member
    Ξέρουν....
    Τους λέω όταν βλέπω πως έχουν πλύνει τα ρούχα μου "Καρδούλα μου άσε τα ρούχα μου να τα πλένω μόνος μου" τη πρώτη φορά, βλέπεις πόσο γλυκά το λέω; ε δεύτερη δεν υπάρχει... μαζεύω τα πράγματα μου και φεύγω...

Θες να κάνεις δουλίτσες κάνε ηλεκτρική σκούπα, πιάσε το ξεσκονόπανο, πλύνε τα πιάτα... Μαγειρική πλυντήριο άστο σε εμένα, αφού το βλέπεις πως το έχω...

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Χα... Τη τελευταία τη χώρισα γιατί έκανε το λάθος να μου μετατρέψει τα άσπρα μου εσώρουχα σε ροζ και να μου λέει δεν πειράζει, είναι σέξι.... και ποιος θα τα δει... άκουσον άκουσον
    αλλος ενας αληθινος ερωτας θριαμβευσε!!! χαχαχαχα