Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 565
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 565 of 837 FirstFirst ... 65465515555563564565566567575615665 ... LastLast
Results 8,461 to 8,475 of 12551
    Senior Member
    http://sirrakiotis.blogspot.gr/2012/...post_2852.html

Η ιστορια της θερινης ωρας ................ που δεν αφορα μονο την Ελλαδα .....κι μενα μαρεσει η αστρονομια , ειχα παρει αστρονομια στο κολλεγιο , που σπουδαζα , και ειδα τον Κρονο απο τηλεσκοπιο , συγκλονιστικο ....

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    http://sirrakiotis.blogspot.gr/2012/...post_2852.html

Η ιστορια της θερινης ωρας ................ που δεν αφορα μονο την Ελλαδα .....κι μενα μαρεσει η αστρονομια , ειχα παρει αστρονομια στο κολλεγιο , που σπουδαζα , και ειδα τον Κρονο απο τηλεσκοπιο , συγκλονιστικο ....
    ...τυχερε!!!...υπάρχει ερασιτεχνικη ομαδα .. και θα θελα πολυ να γινω μελος αλλα δεν εχω τις επαρκεις γνωσεις...μαλλον θα ημουν το ουφο της ομαδας..

Senior Member
    Ναι , τυχερος ......... ελα τωρα που εισαι ουφο , καλο το αστειο παντως .............. ολο λεω να παρω ενα ισχυρο τηλεσκοπιο , μουχει κολλησει καμμια 25αρια χρονια , αλλα τα ισχυρα , ειναι κανα 20κιλο, και κανουν και κανα 3χιλιαρο ....... ολο σαιτ με τηλεσκοπια χαζευω........ειχα παει το 97 στο πλανηταριο στο Λονδινο , κι ειχα μεινει ξερος , εκστασιαστηκα ........

Δεν χρειαζονται γνωσεις , αυτα τα τηλεσκοπια που χαζευω , εχουν η/υ , και ηλεκτρικο μοτερ , και εχουν software με εκατονταδες αστρα , πληκτρολογεις το αστερι που θελεις , και παει μονο του .........τα κατοπτρικα , αυτα τα κοντοχοντρα ......

Senior Member
    Πλήρως αποσυντονισμένη...ξύπνησα κατά τις 8 σήμερα με την παλιά ώρα αν θυμάμαι καλά και κατά τις 12 νύσταζα πάλι και μιας και δεν μπορούσα να κάνω καφέ γιατί η κουζίνα ήταν κατειλημμένη για να φτιαχτεί πρασόπιτα ξάπλωσα, ξύπνησα στις 2 και τώρα έχω αποπρογραμματιστεί τελείως, ελπίζω να καταφέρω να συγκεντρωθώ...

Επίσης η ανησυχία που έχω τις τελευταίες μέρες μαζί με τα σωματικά συμπτώματα που τη συνοδεύουν καλά κρατεί και με δυσκολεύει ακόμα παραπάνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκατα....και θελω καφε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πλήρως αποσυντονισμένη...ξύπνησα κατά τις 8 σήμερα με την παλιά ώρα αν θυμάμαι καλά και κατά τις 12 νύσταζα πάλι και μιας και δεν μπορούσα να κάνω καφέ γιατί η κουζίνα ήταν κατειλημμένη για να φτιαχτεί πρασόπιτα ξάπλωσα, ξύπνησα στις 2 και τώρα έχω αποπρογραμματιστεί τελείως, ελπίζω να καταφέρω να συγκεντρωθώ...

Επίσης η ανησυχία που έχω τις τελευταίες μέρες μαζί με τα σωματικά συμπτώματα που τη συνοδεύουν καλά κρατεί και με δυσκολεύει ακόμα παραπάνω...
    κύκνε μου καλησπερα...
    νομίζει παιρνεις φάρμακα...δεν σε πιάνουν καθόλου??

Senior Member
    τι θα γίνει με αυτο το άγχος μου??οσο το αντιμετωπιζω ετσι, τόσο θα διογκώνεται :-( pffffff

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νεραιδα View Post
    κύκνε μου καλησπερα...
    νομίζει παιρνεις φάρμακα...δεν σε πιάνουν καθόλου??
    Καλησπέρα Νεράιδα...

Με πιάνουν συνήθως αλλά έχει λίγες μέρες που είμαι στεναχωρημένη επειδή έπεσε θανατικό στα ζώα μαζεμένο (όχι δικά μου αλλά και πάλι ταράχτηκα και σοκαρίστηκα, ειδικά με ένα γεγονός με ένα κάθαρμα που σκότωσε κυριολεκτικά στο ξύλο το σκύλο του επειδή κατούρησε στο χαλί αλλά και για έναν γατούλη που ήξερα και πέθανε) κι ίσως γι' αυτό να έχω αυτά τα προβλήματα...και σήμερα δεν νιώθω καλά, έχω αυξημένους σφυγμούς το απόγευμα 100 και τώρα 90 και νιώθω ταχυκαρδία και ταχυπαλμία, αυτά είναι μερικά από τα συμπτώματα που ανέφερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλησπέρα Νεράιδα...

Με πιάνουν συνήθως αλλά έχει λίγες μέρες που είμαι στεναχωρημένη επειδή έπεσε θανατικό στα ζώα μαζεμένο (όχι δικά μου αλλά και πάλι ταράχτηκα και σοκαρίστηκα, ειδικά με ένα γεγονός με ένα κάθαρμα που σκότωσε κυριολεκτικά στο ξύλο το σκύλο του επειδή κατούρησε στο χαλί αλλά και για έναν γατούλη που ήξερα και πέθανε) κι ίσως γι' αυτό να έχω αυτά τα προβλήματα...και σήμερα δεν νιώθω καλά, έχω αυξημένους σφυγμούς το απόγευμα 100 και τώρα 90 και νιώθω ταχυκαρδία και ταχυπαλμία, αυτά είναι μερικά από τα συμπτώματα που ανέφερα...
    εισαι πολυ ζωοφιλη ε?
    καλα το τι γινεται με τα καημενα τα ζωακια δεν λεγεται..
    ποτε δεν ειχα
    αλλα αυτο δν σημαινει οτ δν τα αγαπω
    κ δν στεναχωριεμαι κι εγω με αυτα που βλεπω και ακουω πφ
    εχεις και αγχος ε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νεραιδα View Post
    εισαι πολυ ζωοφιλη ε?
    καλα το τι γινεται με τα καημενα τα ζωακια δεν λεγεται..
    ποτε δεν ειχα
    αλλα αυτο δν σημαινει οτ δν τα αγαπω
    κ δν στεναχωριεμαι κι εγω με αυτα που βλεπω και ακουω πφ
    εχεις και αγχος ε?
    Ναι, πάρα πολύ, αγαπώ πολύ τα ζωάκια κι είχα 4 γάτες στο σπίτι εκ των οποίων τώρα πια ζει μόνο ο Τζέρυ...
    Εν τω μεταξύ για την υπόθεση του κουταβιού θα γίνει δίκη και θα πάω μαζί με άλλους ζωόφιλους...κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με την κακοποίηση και να εφαρμόζονται οι νόμοι όπως εφαρμόζονται και για τους ανθρώπους...

Κι άγχος έχω πολύ, ναι δυστυχώς...αλλά πριν με μέτρησε πάλι η μαμά μου για να δει αν δουλεύει καλά το πιεσόμετρο γιατί μετρήθηκε πρώτα εκείνη και της έδειξε αυξημένη πίεση και πάλι έχω 100 σφυγμούς ενώ δεν ήμουν ταραγμένη εκείνη τη στιγμή...ή το πιεσόμετρο χάλασε ή εγώ...

Senior Member
    Καπως καλυτερα...

Senior Member
    Βυθιζόμαι.. .κάτι με τραβάει με δύναμη προς τα κάτω. .δε ξέρω πως μπορώ να αντισταθώ ...κλοτσαω στη κυριολεξία! Τι θα κάνω? Δεν αντέχω? ? Δε βλέπω διέξοδο. ..με έχει πιάσει τρελό αχγος. .δε μπορώ να κάνω τις στρατηγικές της ψυχολόγου. ..και φοβαμαι πολύ. ..είμαι στο 2 μήνα με τα χάπια . Γιατί? Αισθανόμουν καλύτερα ..γιατί αισθάνομαι πάλι έτσι? ? Έτσι και πεσω. .δε πρόκειται να ξανά σηκωθώ. .δεν έχω άλλη δύναμη. ..

Banned
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    Βυθιζόμαι.. .κάτι με τραβάει με δύναμη προς τα κάτω. .δε ξέρω πως μπορώ να αντισταθώ ...κλοτσαω στη κυριολεξία! Τι θα κάνω? Δεν αντέχω? ? Δε βλέπω διέξοδο. ..με έχει πιάσει τρελό αχγος. .δε μπορώ να κάνω τις στρατηγικές της ψυχολόγου. ..και φοβαμαι πολύ. ..είμαι στο 2 μήνα με τα χάπια . Γιατί? Αισθανόμουν καλύτερα ..γιατί αισθάνομαι πάλι έτσι? ? Έτσι και πεσω. .δε πρόκειται να ξανά σηκωθώ. .δεν έχω άλλη δύναμη. ..
    πεσε... φλερουλα, μην το φοβασαι... δεν ειναι τιποτα, η καταθλιψη δεν φευγει απο την μια μερα στην αλλη... θα εχεις κακες μερες ..ολοι εχουμε, παρα τα χαπια και τους γιατρους ... αστο να σε πάρει...ξεκουρασου - κοιμησου και οταν συνελθεις με το καλο, το αναλυεις...μην το κρινεις τωρα οσο αντιστεκεσαι τοσο χειροτερ κανεις στον εαυτο σου

Senior Member
    Εγώ περιμένω την βιοψία..Πιστεύω την Τετάρτη να έχει βγει...Και είμαι αγχωμένος...
    Με έχουν πάρει 2 τηλέφωνα στο σταθερό του μαγαζιού από απόρρητο και το κλείνουν...Το ένα στις 23 Μαρτίου 10.35 το πρωί και το άλλο σήμερα στις 10.55 το πρωί.
    Σκέφτομαι μήπως είναι από το διαγνωστικό εργαστήριο να μου πουν κανά δυσάρεστο νέο!Αλλά δεν νομίζω να έχουν απόρρητο αυτοί και άλλωστε γιατί να το κλείνουν πριν προλάβω να μιλήσω???
    Άντε να βγει το αποτέλεσμα να τελειώνουμε....

Senior Member
    Ναι ρεα μ έχεις δίκιο. .αυτόν μου ειπε και η ψυχ..δεν είναι κακό να πέσω. .δεν είναι κακό να μη κάνω τίποτα. ..δε θα με κρίνει κανείς για αυτό. ..Έχούτε δικαίωμα σε αυτο... Ναι μπορώ να μην είμαι καλα..όπως κάποιος είναι περισσότερο ευάλωτος στην υγεία του και παθαίνει γρίπη έτσι και η κατάθλιψη. .δε το ελέγχουμε ..συμβαίνει. ..