Originally Posted by
NikosD.
Αχ ρε Κενό, τα χεις μπερδέψει, τα χεις παρεξηγήσει τα πράγματα. Απέχει η αλήθεια πάρα πολύ από τις ερμηνείες που κάνεις.
Πως γίνεται κι η Ρεμ να χει παράπονα για τις προειδοποιήσεις που έλαβε, και συ να χεις παράπονα για τις προειδοποιήσεις που έλαβες και για όλα τελικά να φταίει η διαχείριση. Προσωπική ευθύνη, δεν υπάρχει.... η διαχείριση φταίει που προειδοποίησε.....
Φταίει η διαχείριση κι όταν παρεμβαίνει, φταίει κι όταν δεν παρεμβαίνει. Φταίει και στην προκειμένη περίπτωση, που έδωσε από μία προειδοποίηση στους εμπλεκόμενους. Και με συνοπτικές διαδικασίες, βγαίνει και το πόρισμα πως μεροληπτεί επειδή γνωρίζει προσωπικά ανθρώπους.
Να χαρείς, και στο λέω φιλικά, συμμάζεψε τα αυθαίρετα συμπεράσματα για τη διαχείριση γιατί στο λέω ειλικρινά πως, πολύ συνειδητά, έχω αποφύγει να γνωρίσω ανθρώπους από το φόρουμ αυτό. 4-5 ανθρώπους όλο κι όλο έχω γνωρίσει, προ αρκετών χρόνων, λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας + 2-3 ακόμη που χρειαστηκε να παρέμβω, για θέματα αυτοκτονίας. ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, κανένα ενεργό μέλος του φόρουμ, εδώ και χρόνια.
Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να σεβαστείς αυτό που γράφω και να μην συνεχίζεις να ανακυκλώνεις κάτι πέρα για πέρα αναληθές.
Τώρα σχετικά με το θέμα των snuff ταινιών για τις οποίες έγινε ολη η φασαρία, πήρα θέση σε προσωπικό μήνυμα, όταν σε προσωπικό μήνυμα μου ζητήθηκε να το κάνω και είπα πως δεν βρίσκω κάτι μεμπτό, ούτε εγώ, ούτε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έτσι δεν διέγραψα το θέμα, δεν το κλείδωσα, ούτε αφαίρεσα τις σχετικές αναφορές.
Μία προειδοποίηση έλαβες κενό, τη μικρότερη δυνατή (των 2 πόντων) για τα μετέπειτα μηνύματα σου όπου έβριζες. Μία προειδοποίηση, αν θυμάμαι σωστά, έλαβε και η Ρεμ κι άλλο ένα μέλος, όχι για αναφορές σε snuff ταινίες, αλλά για τον μετέπειτα καυγά.
Αυτά. Όλα τα υπόλοιπα που συζητήθηκαν από σένα και άλλους σχετικά με τις παρεμβάσεις μου, τα θεωρώ ατυχείς παρερμηνείες.