εγω πιθανολογω, οτι τους ειναι ευχαριστο..... χωρις να παιρνω και ορκο.....
Printable View
λολ που κολλας εσυ ? για ΚΑΝΕΝΑΝ δε το εγραψα αυτο, ειπαμε δε προκειται να ξανασχοληθω με τα μελη εδω μεσα και να ξαναβριστω, ειδικα οταν δεν εχω λογο να κανω επιθεση. απλα ξυπνησα με νευρα και ειδα μια λεξη σχετικη με ουρα που με αηδιασε και ζητησα απ'την Idella να κανει split το θεμα γιατι τα τελευταια ποστς σας ετσι κι αλλιως ειναι ακυρα. το θεμα λεγεται "τι σκεφτεστε" οχι ανατομια του αντρικου και γυναικειου σωματος και λοιπες σχεσεις.
ελα μη ΚΕΝΟσω τωρα
Δε μου κολλάει ύπνος κι αύριο πρέπει να σηκωθώ από τις 6...
Τι κάνει ο άνθρωπος για να "επι"ζήσει...
Εδώ είμαι και σας παρακολουθώ εκ του μακρόθεν. Καληνύχτες... μάλλον... ξέρω γω...
Καληνυχτα και απο μενα παιδακια :)
σκεφτομαι να αφησω μουσια μεχρι το καλοκαιρι και να γινω σαν τον Sage Francis ή τον Jakk Frost (σε λευκη version). επισης θελω να πω αντε γαμησου ρε προϊον του LIDL!
http://file1.npage.de/002224/50/bild...jy6m7l87t4.jpg
Πολύ γκαντέμικη μέρα η σημερινή! Το μηχανάκι μου προκάλεσε ατύχημα και αργότερα έπαθε ζημιά ο συναγερμός του και βαρούσε συνέχεια.
μαρκέλα, η παρέα σας είναι πολύ όμορφη, το ξέρεις, αλλά πιέζουν τα άτιμα τα ωράρια, αν και δεν το πολυεννοώ αυτό που λέω
μ' αρέσουν και η πίεση και οι υποχρεώσεις.
Αλλά δε χαθήκαμε, πάντα θα τα λέμε!
Στόχος επετεύχθη!
http://www.clipartof.com/portfolio/b...ves-33218.html
σκεφτομαι οτι θελω να μη ξυπνησω καθολου το πρωι. κουραστηκα με την ανουσια ζωη που ζουμε, να ελπιζουμε πως καπως καποτε θα αλλαξουν ολα και θα ειμαστε οπως πρεπει. ε δε θα ειμαστε ποτε και παρτε το χαμπαρι.
Θα δανειστώ μια ατάκα από το σήριαλ "Στο παρα πέντε": "Ποιος θέλει να είναι συνηθισμένος στις μέρες μας;
Σκέφτομαι ότι μάλλον κάθε άνθρωπος έχει περάσει κάποιο διάστημα ή κάποια διαστήματα της ζωής του μόνος, όσο κοινωνικός και να είναι.
Δεν γράφω πολλά, αλλά το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν.
Φτάνει να το επεδίωξε να μείνει μόνος. Διαφορετικά η ζημιά διαχέεται σε όλους τους τομείς της ζωής του και υποφερει είτε στο τωρα ειτε στο αργότερα που θα πάρουν χρωμα οι συνεπειες. Από εμπειρία μιλω δυστυχως, γι αυτο και γραφω πολλά σε τετοια θεματα.
Και η διαθεση μου σημερα ειναι κατω του μετριου. Αποτελεσμα κυρίως των συνεπειών που διαχέονται και παίρνουν χρωμα αργότερα όπως λέω πιο πάνω και δυστυχώς ο νοών νοείτω.
Όχι, χωρίς να το επιδιώξει απαραίτητα. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να φανταστώ ότι με το που βγαίνουμε από την κοιλιά της μητέρας μας έχουμε φίλους. Ή όταν πρωτοπηγαίνουμε σχολείο, ή αλλάζουμε σχολικό περιβάλλον δεν γνωριζόμαστε με τους συμμαθητές μας αμέσως. Οπότε αναγκαστικά ένα μέρος της ζωής μας, για άλλους μερικές εβδομάδες, ενώ για άλλους μέχρι και ολόκληρη, θα το περάσουμε μόνοι μας. Για τους πρώτους δεν υφίσταται ζημιά.
Καλημέρα σε όλους,
sheldon θέλω πάνω σ' αυτό που λες να κάνω μια φιλοσοφική συλλογιστική. Λέει λοιπόν μια ρήση, ότι είτε λόγω του χαρακτήρα μας, είτε λόγω του ότι " αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα " στην ζωή μας " έχουμε ό,τι αξίζουμε ".
Μήπως λοιπόν βάση και αυτής της συλλογιστικής τ' άτομα που μένουν μόνα τους είναι γιατί χρειάζεται να κάνουν δουλειά με τον εαυτό τους? Έχουμε πει βέβαια ότι κάποιος μπορεί να μένει μόνος, γιατί "διαφέρει" οκ.
Όμως απ' την στιγμή που αυτό τον ενοχλεί, του είναι πρόβλημα..
Οι άλλοι που σε βλέπουν στη γωνιά κι εντούτοις δε ρίχνουν τον εγωισμό τους για να σε πλησιάσουν, αλλά στρέφονται εναντίον σου κι απο πάνω που κάθεσαι να τους κοιτάς, αφού προηγουμένως εσύ ο ίδιος αποπειράθηκες άκαρπα να τους προσεγγίσεις, είναι εκείνοι που απορρίπτουν.
Κάτι τέτοιες αμπελοφιλοσοφικές, ας μου επιτρέψεις, συλλογιστικές με εξοργίζουν αφάνταστα. Προφανώς, ούτε το χαρακτήρα μας, ούτε τις αμαρτίες των γονέων μας επιλέξαμε, οπότε κατηγορηματικά δεν ισχύει το "έχουμε όσα αξίζουμε". Αν ήταν προϊόντα δικών μας επιλογών, τότε να το δεχτώ. Αλλά αυτά τα κληρονομήσαμε με τον ερχομό μας στον κόσμο, δίχως να ερωτηθούμε.
Σαν τι δουλειά να κάνω με τον εαυτό μου δηλαδή; Εννοείς ότι έχω ανυπόφορα ελαττώματα, έτσι; Κοίταξε, δε θεωρώ ότι είμαι τέλειος, αλλά όσο δεν μπορώ να ξέρω τα λάθη μου, πώς περιμένεις να βελτιωθώ; Αν και η διαφορετικότητα δεν μπορεί να αναγνωριστεί σαν λάθος. Και η προαναφερθείσα όλους τους ενοχλεί, ακόμα και τον φορέα της τον ίδιο που υποφέρει εξαιτίας της. Τι νόμιζες ότι επειδή είναι διαφορετικός, δε θα έχει ανάγκη για λίγη ανθρώπινη επαφή; Στο πηγάδι κατούρησε;
Μπίνγκο ρε φίλε, το βρήκες! Για όλα τα φταίει ο τιτανοτεράστιος, άκαμπτος και απύθμενος εγωισμός μου! Να κάνουμε την τρίχα τριχιά είναι το μόνο εύκολο. Για τον εγωισμό των άλλων όμως δε μιλάμε καθόλου, έτσι; Μούγκα στη στρούγκα.
Και ναι λοιπόν, όπως είπε και μια άλλη ψυχή κάποτε, μάθετέ το ότι ο Sheldon είναι ένας βασιλιάς που δε φοράει στέμμα, που περιμένει τους αυλικούς του να τον υπηρετήσουν και που πατάει σε κόκκινο χαλί.
Δεν σε παρεξηγώ, αν και παρεξηγήθηκα την στιγμή, που κάνουμε χαλαρή συζήτηση κι εγώ δεν αναφέρθηκα σε σένα, αλλά μιλάμε και το δέχομαι όπως το έθεσες και πριν 1-2 μέρες γενικά, χωρίς να επικεντρωνόμαστε σε κάποιον συγκεκριμένα. Μ' άλλα λόγια σε τρίτο πρόσωπο! Δεν πειράζει..
Δν αναρωτιεσαι για ποιο λογο? Οσο λες οι αλλοι φταινε μενεις μονος σου - οι αλλοι μπορει να φταινε, αλλα αυτοι εχουν τις παρεες τους και ειναι δυνατοι, ενω εσυ εισαι στην γωνια μονος. Την θεση σου στην κοινωνια πρεπει να την διεκδικησεις φιλε μου, γιατι τπτ δεν χαριζεται στον κοσμο αυτον.