Από που φαίνεται δηλαδή ότι είμαι ναρκισσιστικός και μάλιστα εξόφθαλμα; Διότι εγώ μπορώ να σε διαβεβαιώσω περί του αντιθέτου, ότι είμαι στην πραγματικότητα από τα πλέον ταπεινόφρονα άτομα. Α, ώστε οι άλλοι δεν έχουν ανάγκη από νέους φίλους;
Printable View
Απο τον τροπο που αντιμετοπιζεις τους υπολοιπους - πιστευεις πως ο κοσμος γυριζει γυρο απ'τον αφαλο σου φιλε μου. Η σταση σου μονο ταπεινοφροσυνη δεν δειχνει - ο ταπεινος ανθρωπος ξερει να ακουει και να καταλαβαινει τους υπολοιπους - εσυ κανεις ακριβως το αντιθετο.
Δεν ειναι πως δεν εχουν αναγκη καινουργιους φιλους αλλα εχουν την δυναμη της επιλογης που εσυ δεν εχεις.
Μπερδεύτηκα. Τη μια λες ότι μένω μόνος μου, παρόλο που καταβάλλω προσπάθειες να κοινωνικοποιηθώ, γιατί είμαι ναρκισσιστικός και την άλλη ότι δε διεκδικώ. Τελικά εγώ προσπαθώ ή όχι;
Και τι γίνεται στην περίπτωση του νέου περιβάλλοντος, όπου μόνο οι άλλοι καταφέρνουν να αναπτύξουν φιλίες μεταξύ τους;
Δες πως εγω ειμαι το καινουργιο περιβαλλον σου - τι εκανες για να κατανοησεις την θεση μου? Μονο αντιρρησεις φερνεις και δεν προσπαθεις να καταλαβεις λεξη απο αυτα που σου λεω. Δεν καταλαβαινεις πως ασχολουμαι με σενα ολο το πρωι και νιωθεις απορριψη την στιγμη που εγω πρεπει να το κανω επειδη προσπαθω να σε βοηθησω αλλα εσυ δεν θελεις να βοηθηθεις .
Φιλε μου εκει που πως εγω γυρναω πια, ξερω πολυ καλα την αποψη σου επειδη καποτε ηταν και δικια μου. Δεν ειναι αναγκη να δεχθω μι α αποψη που με εξεφραζε καποτε και με εφερε στον γκρεμο...
Εννοειται πως εχω διαθεση για διαλογο, αλλιως δεν θα εκανα τον κοπο να σου μιλαω...
Many a person has held close, throughout their entire lives, two friends that always remained strange to one another, because one of them attracted by virtue of similarity, the other by difference.
Emil Ludwig
"I do not approve of anything that tampers with natural ignorance. Ignorance is like a delicate exotic fruit; touch it and the bloom is gone. The whole theory of modern education is radically unsound. Fortunately in England, at any rate, education produces no effect whatsoever. If it did, it would prove a serious danger to the upper classes, and probably lead to acts of violence in Grosvenor Square."
- Oscar Wilde
The Importance of Being Earnest
Αν το παράκανα, ας μεταφερθούν στα quotes, αν κι εδώ μια χαρά είναι ;)
Βρε sheldon μηπως δεν κατάλαβες το νόημα? Κοίτα καποιοι γονείς δεν φέρονται καλά στα παιδιά τους με αποτέλεσμα να πληρώνουμε όλες αυτές τις συμπεριφορές τους έχοντας ψυχολογικά προβλήματα. Συμφωνώ με αυτό που λέει η μαρκέλα οτί κάποιες φορές επιλέγουμε να μείνουμε μόνοι μας γιατί έχουμε ανάγκη να δουλέψουμε με τον εαυτό μας. Δεν μιλάω για εκείνους που δεν θέλουν να μείνουν μόνοι και τελικά μένουν...
Δες εδώ στο επεισόδιο 18 μετά το 28' 8'', πως θα ήταν αν ήμασταν όλοι ίδιοι. Έχει πολύ γέλιο!
http://www.megatv.com/classics.asp?catid=24447#toppage
Παρακολουθώ αυτή τη σειρά την παρούσα περίοδο.
Σκέφτομαι πόσο θα ήθελα αυτή τη στιγμή να είχα μια μεγάλη πάστα σοκολατίνα...
Αποσυνδεδεμένος δηλώνω από ψυχολογικής απόψεως. ;)
Διακριτικότατη στιχομυθία.
Το απόρρητο της κρεβατοκάμαρας σου λέει κάτι;
Αν όντως πίστευες κάτι τέτοιο τότε δεν θα έμπαινες καν στον κόπο να ρωτάς τέτοια πράγματα. Άρα είσαι λίγο άκυρος. Και στο κάτω κάτω εγώ δεν θεωρώ οτί μπήκα σε λεπτομέρειες. Είπα πολύ απλά οτί δεν έχω το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάποιες γυναίκες δυστυχώς. Απλά δεν είμαι ανοργασμική...
Τριτοπρόσωπα μίλησα, αναφέρθηκα στον εαυτό μου;