Τι σκέφτεστε; - Page 580
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 580 of 1532 FirstFirst ... 804805305705785795805815825906306801080 ... LastLast
Results 8,686 to 8,700 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δες πως εγω ειμαι το καινουργιο περιβαλλον σου - τι εκανες για να κατανοησεις την θεση μου? Μονο αντιρρησεις φερνεις και δεν προσπαθεις να καταλαβεις λεξη απο αυτα που σου λεω. Δεν καταλαβαινεις πως ασχολουμαι με σενα ολο το πρωι και νιωθεις απορριψη την στιγμη που εγω πρεπει να το κανω επειδη προσπαθω να σε βοηθησω αλλα εσυ δεν θελεις να βοηθηθεις .
    Ε, όχι και όλο το πρωί, ένα τέταρτο τώρα!
    Δεν τη δέχεσαι τη διαφορετική άποψη; Σε όλα θέλεις να ακούς ναι; Νόμιζα ότι είχες διάθεση διαλόγου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ε, όχι και όλο το πρωί, ένα τέταρτο τώρα!
    Δεν τη δέχεσαι τη διαφορετική άποψη; Σε όλα θέλεις να ακούς ναι; Νόμιζα ότι είχες διάθεση διαλόγου.
    Φιλε μου εκει που πως εγω γυρναω πια, ξερω πολυ καλα την αποψη σου επειδη καποτε ηταν και δικια μου. Δεν ειναι αναγκη να δεχθω μι α αποψη που με εξεφραζε καποτε και με εφερε στον γκρεμο...
    Εννοειται πως εχω διαθεση για διαλογο, αλλιως δεν θα εκανα τον κοπο να σου μιλαω...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Many a person has held close, throughout their entire lives, two friends that always remained strange to one another, because one of them attracted by virtue of similarity, the other by difference.
    Emil Ludwig

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    "I do not approve of anything that tampers with natural ignorance. Ignorance is like a delicate exotic fruit; touch it and the bloom is gone. The whole theory of modern education is radically unsound. Fortunately in England, at any rate, education produces no effect whatsoever. If it did, it would prove a serious danger to the upper classes, and probably lead to acts of violence in Grosvenor Square."
    - Oscar Wilde
    The Importance of Being Earnest

Αν το παράκανα, ας μεταφερθούν στα quotes, αν κι εδώ μια χαρά είναι ;)

Κάτι τέτοιες αμπελοφιλοσοφικές, ας μου επιτρέψεις, συλλογιστικές με εξοργίζουν αφάνταστα. Προφανώς, ούτε το χαρακτήρα μας, ούτε τις αμαρτίες των γονέων μας επιλέξαμε, οπότε κατηγορηματικά δεν ισχύει το "έχουμε όσα αξίζουμε". Αν ήταν προϊόντα δικών μας επιλογών, τότε να το δεχτώ. Αλλά αυτά τα κληρονομήσαμε με τον ερχομό μας στον κόσμο, δίχως να ερωτηθούμε.
    Σαν τι δουλειά να κάνω με τον εαυτό μου δηλαδή; Εννοείς ότι έχω ανυπόφορα ελαττώματα, έτσι; Κοίταξε, δε θεωρώ ότι είμαι τέλειος, αλλά όσο δεν μπορώ να ξέρω τα λάθη μου, πώς περιμένεις να βελτιωθώ; Αν και η διαφορετικότητα δεν μπορεί να αναγνωριστεί σαν λάθος. Και η προαναφερθείσα όλους τους ενοχλεί, ακόμα και τον φορέα της τον ίδιο που υποφέρει εξαιτίας της. Τι νόμιζες ότι επειδή είναι διαφορετικός, δε θα έχει ανάγκη για λίγη ανθρώπινη επαφή; Στο πηγάδι κατούρησε;
    Έχεις δίκιο, εισαι σωστος σ' αυτα που λες, χωρίς όμως να αποκλείεται η βελτίωση όπως σου ξαναπα και εκει ειναι που πρεπει να επικεντρωθεις.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Έχεις δίκιο, εισαι σωστος σ' αυτα που λες, χωρίς όμως να αποκλείεται η βελτίωση όπως σου ξαναπα και εκει ειναι που πρεπει να επικεντρωθεις.
    Δλδ η βελτιωση δεν ειναι αλλαγη και επιλογη?

Senior Member
    Παρεξηγήθηκες τελικά ή όχι;
    Συγγνώμη, αλλά νόμιζα ότι απευθυνόσουν σε εμένα προσωπικά..
    ..ναι αν και ετεροχρονισμένα εννοούσα ότι με παρεξήγησες εσύ! Πάντως, αποδέχομαι την συγνώμη.
    Δεν είν' εξ άλλου κι απαραίτητο να συμφωνούμε σ' όλα! Άσε που είναι και βαρετό!

Senior Member
    Κάτι τέτοιες αμπελοφιλοσοφικές, ας μου επιτρέψεις, συλλογιστικές με εξοργίζουν αφάνταστα. Προφανώς, ούτε το χαρακτήρα μας, ούτε τις αμαρτίες των γονέων μας επιλέξαμε, οπότε κατηγορηματικά δεν ισχύει το "έχουμε όσα αξίζουμε". Αν ήταν προϊόντα δικών μας επιλογών, τότε να το δεχτώ. Αλλά αυτά τα κληρονομήσαμε με τον ερχομό μας στον κόσμο, δίχως να ερωτηθούμε.
    Σαν τι δουλειά να κάνω με τον εαυτό μου δηλαδή; Εννοείς ότι έχω ανυπόφορα ελαττώματα, έτσι; Κοίταξε, δε θεωρώ ότι είμαι τέλειος, αλλά όσο δεν μπορώ να ξέρω τα λάθη μου, πώς περιμένεις να βελτιωθώ; Αν και η διαφορετικότητα δεν μπορεί να αναγνωριστεί σαν λάθος. Και η προαναφερθείσα όλους τους ενοχλεί, ακόμα και τον φορέα της τον ίδιο που υποφέρει εξαιτίας της. Τι νόμιζες ότι επειδή είναι διαφορετικός, δε θα έχει ανάγκη για λίγη ανθρώπινη επαφή; Στο πηγάδι κατούρησε;
    Βρε sheldon μηπως δεν κατάλαβες το νόημα? Κοίτα καποιοι γονείς δεν φέρονται καλά στα παιδιά τους με αποτέλεσμα να πληρώνουμε όλες αυτές τις συμπεριφορές τους έχοντας ψυχολογικά προβλήματα. Συμφωνώ με αυτό που λέει η μαρκέλα οτί κάποιες φορές επιλέγουμε να μείνουμε μόνοι μας γιατί έχουμε ανάγκη να δουλέψουμε με τον εαυτό μας. Δεν μιλάω για εκείνους που δεν θέλουν να μείνουν μόνοι και τελικά μένουν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..ναι αν και ετεροχρονισμένα εννοούσα ότι με παρεξήγησες εσύ! Πάντως, αποδέχομαι την συγνώμη.
    Δεν είν' εξ άλλου κι απαραίτητο να συμφωνούμε σ' όλα! Άσε που είναι και βαρετό!
    Δες εδώ στο επεισόδιο 18 μετά το 28' 8'', πως θα ήταν αν ήμασταν όλοι ίδιοι. Έχει πολύ γέλιο!
    http://www.megatv.com/classics.asp?catid=24447#toppage

Senior Member
    Δες εδώ στο επεισόδιο 18 μετά το 28' 8'', πως θα ήταν αν ήμασταν όλοι ίδιοι. Έχει πολύ γέλιο!
    χαχαχαχα... πολύ πλάκα! Πού πήγες και το βρήκες;

Senior Member
    Παρακολουθώ αυτή τη σειρά την παρούσα περίοδο.

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο θα ήθελα αυτή τη στιγμή να είχα μια μεγάλη πάστα σοκολατίνα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σκέφτομαι πόσο θα ήθελα αυτή τη στιγμή να είχα μια μεγάλη πάστα σοκολατίνα...
    αν βγαζατε τα ματια σας με κανα αγορακι θα ηταν πιο υγιεινο και η καλη διαθεση θα διαρκουσε μεχρι την επομενη μερα, ασε που δεν θα εχεις τυψεις μετα χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    αν βγαζατε τα ματια σας με κανα αγορακι θα ηταν πιο υγιεινο και η καλη διαθεση θα διαρκουσε μεχρι την επομενη μερα, ασε που δεν θα εχεις τυψεις μετα χαχαχαχα
    Η...!!! Τι είναι αυτά που της λες; Πιπέρι στο στόμα!

Senior Member
    Η...!!! Τι είναι αυτά που της λες; Πιπέρι στο στόμα!
    Συνδεθηκες βλεπω :)))))