Μελίνα μου γιατί δεν απαντάς; Καλά είσαι; Εγώ δεν είμαι και τόσο καλά σήμερα!
Δεν θέλω να στο μεταδώσω, γιατί κι εσύ έχεις τα δικά σου, αλλά κοριτσάκι μου
όλοι σ' ένα καζάνι βράζουμε. Τί να πω αλήθεια;
Printable View
Μελίνα μου γιατί δεν απαντάς; Καλά είσαι; Εγώ δεν είμαι και τόσο καλά σήμερα!
Δεν θέλω να στο μεταδώσω, γιατί κι εσύ έχεις τα δικά σου, αλλά κοριτσάκι μου
όλοι σ' ένα καζάνι βράζουμε. Τί να πω αλήθεια;
.................................
Καλημέρα Μελίνα μου,
δεν πειράζει που δεν απαντούσες! Σε καταλαβαίνω απόλυτα κοριτσάκι μου! Δεν κρύβω όμως ότι και στεναχωριέμαι!
Μακάρι να μπορούσαν τα πράγματα νάταν αλλιώς κι όπως τάθελες! Το μόνο που ξέρουμε όμως, είναι ότι από δω και
πέρα, όσο κι αν πάρει.., ότι κι αν γίνει.. θάναι για καλύτερο! Πόσο μπορεί εξ άλλου να διαιωνίζεται μια τόσο νοσηρή κατάσταση;
Απρόβλεπτος εντελώς αποκαλύφτηκε! Η μανούλα σου δεν θάπρεπε βέβαια ν' ανακατευτεί, αλλά η γυναίκα φοβάται για σένα.
Λογική για την ίδια την βρίσκω την πρωτοβουλία της. Τί σου απάντησε γι' αυτό που είπε ότι δηλ. "κοροϊδεύει" τον εαυτό του..
δεν ξερω σταληθεια δεν ξερω....
.................................
................................
και επειδη δεν μπορω να ακυρωνω την αγαπη και να λεω οτι ετσι απλα τελειωνει με 1-2 μηνες καυγαδων, θα αρκεστω να πω οτι ισως λογω ελξης μου εδειχνε τοση λατρεια οσο ημασταν μαζι, ενω μεσα του καταπιεζοταν.
εγω παντως περασα τον πιο ευτυχισμενο και γεματο χρονο μαζι του οσο ημασταν μαζι. εδωσα και πηρα τοση αγαπη, τοση φροντιδα, τοσο ερωτα, που ουτε φανταζομουν ποτέ. ναι ομολογω οτι ειμαι ακομα σε σοκ, ακομα δεν εχω καταλαβει τι εγινε και φτασαμε ως εδω.....
..............................
ωραία! Τότε για να ξεκαθαρίσει το πράγμα, χωρίς να χάσεις καν τον έλεγχο, κοίτα τον στα μάτια και ζήτα του χωρίς εκνευρισμό, αλλά κι ανακριτικό ύφος, με γλυκύτητα.. εξηγήσεις. Πιάσε το ζήτημα ακόμα κι απ' την ρίζα του κακού, απ' το αίτιο. Χρειάζεται να τον αποκαλύψεις οπωσδήποτε. Αν ξεφεύγει με τρόπο γλυκό να επανέρχεσαι και θα ρωτάς το ίδιο πράγμα μέχρι να πάρεις απάντηση. Αν δεν πάρεις ικανοποιητικές απαντήσεις παράτα τον δεν αξίζει.
......................................
........................................
Ναι, αλλά δος του και "δουλειά" για το καράβι.. Δηλ. να του θέσεις με την γυναικεία π.....ιά τα παλαιότερα και το τι πρόκειται να χάσει από δω και στο εξής..
Μπάρκο εξωτερικού θα κάνει τώρα; Γιατί έλεγες ότι τα ταξίδια είναι εδώ γύρω.