Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε.... - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 27 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 391
    Senior Member
    Μελίνα μου γιατί δεν απαντάς; Καλά είσαι; Εγώ δεν είμαι και τόσο καλά σήμερα!
    Δεν θέλω να στο μεταδώσω, γιατί κι εσύ έχεις τα δικά σου, αλλά κοριτσάκι μου
    όλοι σ' ένα καζάνι βράζουμε. Τί να πω αλήθεια;

Senior Member
    .................................
    Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:24.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    μαρκέλα μου....κορίτσια.....συγγνώμη που χάθηκα αλλά ημουν σε τετοια κατασταση που και ο δρομος για τον υπολογιστή έμοιαζε μαρτύριο...
    Καλημέρα Μελίνα μου,
    δεν πειράζει που δεν απαντούσες! Σε καταλαβαίνω απόλυτα κοριτσάκι μου! Δεν κρύβω όμως ότι και στεναχωριέμαι!
    Μακάρι να μπορούσαν τα πράγματα νάταν αλλιώς κι όπως τάθελες! Το μόνο που ξέρουμε όμως, είναι ότι από δω και
    πέρα, όσο κι αν πάρει.., ότι κι αν γίνει.. θάναι για καλύτερο! Πόσο μπορεί εξ άλλου να διαιωνίζεται μια τόσο νοσηρή κατάσταση;
    Απρόβλεπτος εντελώς αποκαλύφτηκε! Η μανούλα σου δεν θάπρεπε βέβαια ν' ανακατευτεί, αλλά η γυναίκα φοβάται για σένα.
    Λογική για την ίδια την βρίσκω την πρωτοβουλία της. Τί σου απάντησε γι' αυτό που είπε ότι δηλ. "κοροϊδεύει" τον εαυτό του..

Senior Member
    δεν ξερω σταληθεια δεν ξερω....

Senior Member
    .................................
    Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:25.

Senior Member
    αυτο δεν το ειπε σε μενα. στη φιλη μου το ειπε. προφανως εννοει οτι δεν θελει τη σχεση μας και δεν μπορει να τη συντηρει για τα ματια του κοσμου.
    τώρα πώς συμβαδιζει αυτο με το οτι φοβαται μηπως λυγισει κανοντας ερωτα.....αντε βρες το! σε μενα παντως ηταν κοφτός εως και λιγο αποτομος, φυσικα δεν μου επανελαβε τα παραπονα που εκανε στη φιλη μου (οτι χαθηκα 3 μερες οτι τον εβρισα τις προαλλες οτι...οτι....). τιποτα. απλα κοφτος και "θελω να παμε για καφε".
    ..περίμενα ότι θα τον ρωτούσες! Και να το κάνεις, με την πρώτη ευκαιρία, ζητώντας του μάλιστα να σου πει κι από πότε άρχισε να νιώθει έτσι.. Έχει σημασία κι είναι σοβαρό πάντως το ότι λέει τέτοια πράγματα. Για να μην πω γελοίο. Τον εαυτό του υποτιμά.

Senior Member
    ................................

Senior Member
    και επειδη δεν μπορω να ακυρωνω την αγαπη και να λεω οτι ετσι απλα τελειωνει με 1-2 μηνες καυγαδων, θα αρκεστω να πω οτι ισως λογω ελξης μου εδειχνε τοση λατρεια οσο ημασταν μαζι, ενω μεσα του καταπιεζοταν.

Senior Member
    εγω παντως περασα τον πιο ευτυχισμενο και γεματο χρονο μαζι του οσο ημασταν μαζι. εδωσα και πηρα τοση αγαπη, τοση φροντιδα, τοσο ερωτα, που ουτε φανταζομουν ποτέ. ναι ομολογω οτι ειμαι ακομα σε σοκ, ακομα δεν εχω καταλαβει τι εγινε και φτασαμε ως εδω.....

Senior Member
    ειναι τοσο ανισορροπα οσα εχει πει που το ιδιο ανισορροπη θα ειναι και η απαντηση του. εγω το μονο που βλεπω ειναι οτι δεν θελει επ' ουδενι να γυρισει στη σχεση. το μονο λογικο που μπορω να συμπερανω ειναι οτι του τελειωσε η αγαπη και του εμεινε η ερωτικη ελξη γιατι ημασταν πολυ δυνατοι σαυτον τον τομεα, και γιαυτο φοβαται μηπως το παρερμηνευσει και ξαναγυρισει ενω μεσα του δεν το θελει.
    ..Μελίνα τότε ρίξτον στα πατώματα και βγάλτου τα μάτια έξω. Δεν ξέρεις μπορεί ύστερα
    από έναν τέτοιο χαμό να του ξανάρθη η ρημαδοαγάπη του. Μην με παρεξηγήσεις έτσι;

Senior Member
    ..............................

Senior Member
    :) αν σου πω οτι το σκεφτηκα και αυτο....αλλα δεν μου αφηνει περιθωρια. να φανταστεις μου δηλωσε οτι θελει να βρεθουμε με φως ημερας και σε ανοιχτο χωρο.....
    ωραία! Τότε για να ξεκαθαρίσει το πράγμα, χωρίς να χάσεις καν τον έλεγχο, κοίτα τον στα μάτια και ζήτα του χωρίς εκνευρισμό, αλλά κι ανακριτικό ύφος, με γλυκύτητα.. εξηγήσεις. Πιάσε το ζήτημα ακόμα κι απ' την ρίζα του κακού, απ' το αίτιο. Χρειάζεται να τον αποκαλύψεις οπωσδήποτε. Αν ξεφεύγει με τρόπο γλυκό να επανέρχεσαι και θα ρωτάς το ίδιο πράγμα μέχρι να πάρεις απάντηση. Αν δεν πάρεις ικανοποιητικές απαντήσεις παράτα τον δεν αξίζει.

Senior Member
    ......................................
    Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:26.

Senior Member
    ........................................
    Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:26.

Senior Member
    Ναι, αλλά δος του και "δουλειά" για το καράβι.. Δηλ. να του θέσεις με την γυναικεία π.....ιά τα παλαιότερα και το τι πρόκειται να χάσει από δω και στο εξής..
    Μπάρκο εξωτερικού θα κάνει τώρα; Γιατί έλεγες ότι τα ταξίδια είναι εδώ γύρω.

Page 22 of 27 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast