Και εγώ βρε παιδιά έχω δοκιμάσει τα πάντα. Συνεχώς το θυμάμαι το γεγονός αυτό.Ούτε ο ψυχίατρος ούτε ο ψυχολόγος έκανε τίποτα.Με είπε απλά ότι θα το θυμάμαι για πάντα γιατί δεν γίνεται τίποτα. Γι αυτό απαντήστε στις ερωτήσεις μου αν θέλετε.
Printable View
Και εγώ βρε παιδιά έχω δοκιμάσει τα πάντα. Συνεχώς το θυμάμαι το γεγονός αυτό.Ούτε ο ψυχίατρος ούτε ο ψυχολόγος έκανε τίποτα.Με είπε απλά ότι θα το θυμάμαι για πάντα γιατί δεν γίνεται τίποτα. Γι αυτό απαντήστε στις ερωτήσεις μου αν θέλετε.
εγώ πιστεύω ότι γιαυτό το θυμάσαι.Γιατί είσαι παλιοημερολογίτισσα (δικαίωμα σου και καλά κάνεις να πιστεύεις ότι θέλεις) και θες να πηγαίνεις σε εκείνη την εκκλησία που βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι .Ισως τραβηγμένο το παράδειγμα που θα γράψω αλλά είναι σαν να είναι πχ κάποιος σε μια ομάδα ρομά (το φέρνω ως παράδειγμα γιατί και αυτοί ειναι κλειστές κοινωνίες) να κάνει κάτι που είναι μη αποδεκτό εκεί πέρα (όχι απαραίτητα ερωτικού τύπου γεγονός) και μετά να περιμένει να τον αποδεχτούν ως ισότιμο μέλος.Ακόμη και αν αυτός έχει μετανιώσει για ότι έγινε,πάντα θα τον ακολουθεί το γεγονός αυτό,καθώς πολλοι άνθρωποι έχουν την συνήθεια να θυμούνται μόνο τις κακές στιγμές των συνανθρώπων τους.
Παραέξω όμως στην υπόλοιπη κοινωνία,κανείς δεν ενδιαφέρεται τι έκανες (πόσο μάλλον κάτι τέτοιο σαν το δικό σου "πταίσμα" που καθημερινά γίνονται τέτοια γεγονότα) πριν 20 χρόνια.
Ο κόσμος θα σε αποδεχτεί γιαυτό που θα δείξεις ότι είσαι,τη δεδομένη χρονική στιγμή που θα τους πλησιάσεις.Προφανώς εσύ θέλεις να σε αποδεχτούν οι εκεί άνθρωποι.Το καταλαβαίνω και είναι λογικό να το θες αυτό.Αλλά μετά από τόσα χρόνια,πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχει κοινωνία και κόσμος έξω απο την κλειστή κοινωνία που έζησες και ατυχώς έκανες κάτι που τώρα μετάνιωσες μεν αλλά ειναι αργά για να το διορθώσεις
Το μόνο μπορείς να κάνεις για σένα και για να σταματήσεις να βασανίζεσαι είναι να προσπαθήσεις να γνωρίσεις νέο κόσμο.Να τους προσεγγίσεις με όλη σου την καλή διάθεση,να δείξεις τον καλύτερο σου ευατό και κανείς τους δε θα νοιαστεί τι έκανες πριν τόσα χρόνια.Θα θέλουν να είναι μαζί σου για την όλγα του 2014 και όχι αυτή του 1994 που ως μικρή έκανε κάποιο "σφάλμα" που τέτοιου είδους "λάθη" έχουν κάνει άπειροι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη και πλέον ζουν μια φυσιολογική ζωή
Αν τώρα εσύ επιλέγεις να επιμένεις να γίνεις εκεί αποδεκτή και να μην προσπαθείς να βγεις παραέξω,ξεχνώντας αυτά τα άτομα,πολύ φοβάμαι ότι και στα 60 σου εδώ θα έρχεσαι και θα γράφεις πάλι τα ίδια
ρε ολγα φοργκετ ιτ επιτελους..
ο αλλος ουτε που θα σε θυμαται
Τωρα εισαι ακομα με τους παλιοημερολογιτες? Μηπως να αλλαξεις να ρθεις στην ορθοδοξια? αυτοι κολανε ευκολα με το παλιο, ειναι πιο αυστηροι.
@εσωτερική_σήψη
ούτε και εγώ τον θυμάμαι
@kozchr
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια συμφωνώ απόλυτα μαζί σου έχεις δίκαιο αλλά θα ήθελα να με αποδεχτούν και εκείνοι οι άνθρωποι, γιατί είναι το μέρος που πηγαίνει η μαμά μου. Βέβαια δεν το ξέρουνε όλοι περίπου 10 άτομα το γνωρίζουνε σε εκείνο τον χώρο από τους 100+ που πηγαίνουν. Θα ήθελα πάρα πολύ να αποδεχτούνε και εκείνοι και να είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα όταν πηγαίνω εκεί.
Τί σου αρέσει κορίτσι μου;
Ακου εκεί.................μου αρέσει πολύ
Δε πας να βρεις κανα γκομενάκο,να δεις αν σου αρέσει εκεί πιο πολύ;
Καλύτερα να μην κάνεις ψυχοθεραπεία,θα την ζαλίσεις την/τον ψυχολόγο-γίνε καλύτερα μοναχή,μιας και σου αρέσει τόσο πολύ η εκκλησία!
Nα σου πω την αλήθεια το σκέφτομαι να γίνω και μοναχή αν δεν παντρευτώ τελικά.
Όλγα, δεν ξέρω τί να σου προτείνω, απλά το να γίνεις μοναχή δεν είναι λύση σε κάποιο πρόβλημα, είναι τρόπος ζωής και πρέπει να το θέλεις πραγματικά. Τα μοναστήρια είναι μικρές κοινωνίες με τα προβλήματά τους κι αν δεν το λύσεις μόνη σου το θέμα βλέπω να το συζητάς συνέχεια ακόμη και στο μοναστήρι. Το θέμα είναι να προσπαθήσεις να απασχολήσεις το μυαλό σου με άλλα πράγματα για να μην σκέφτεσαι αυτό.
Και κάτι άλλο: γιατί δεν πας σε μία άλλη εκκλησία τις Κυριακές;
Και να σου πω και κάτι ακόμα: Δεν υπάρχει άνθρωπος που να τον αποδέχονται όλοι. Όλους κάποιοι μας κατακρίνουν για κάποιες πράξεις μας, δεν γίνεται να μας αποδέχονται όλοι οι άνθρωποι. Το σημαντικό είναι να αποδέχεται εσύ τον εαυτό σου, να αναγνωρίζεις τα λάθη σου, να μην τα ξανακάνεις αλλά και να συγχωρείς τον εαυτό σου και να προχωράς. Αυτό είναι το σωστό.
Κι εγώ είχα κάνει κάποτε παρόμοια λάθη, όλοι κάνουμε απερισκεψίες στα νιάτα μας, ε, δεν θα κολλήσουμε εκεί!
To θέμα είναι ότι θέλω να πηγαίνω σε εκείνη την εκκλησία γιατί είναι η μοναδική που έχουμε με το παλιό στην θεσσαλονίκη και θα ήθελα να με αποδέχονται όλοι ή να αδιαφορούνε αυτοί που δεν με αποδέχονται τόσο δύσκολο είναι για ένα λάθος που έκανα πριν 20 χρόνια;
Είπες θέλεις τουλάχιστον να αδιαφορούν αυτοί που δεν σε αποδέχονται. Δηλαδή αυτοί που θεωρείς ότι δεν σε αποδέχονται τί άλλο κάνουν εκτός από το να αδιαφορούν;
να δω εσενα ποτε θα σε κλεψει κανενας γκομενος κ μετα τον γκομενο θα στον κλεψει καμια αλλη κ μετα θα μας κλεψουν ολους τα μυαλα οι ερωτες κ μετα θα μας κλαψουν μανουλες ολους μαζι.
ωραιοι στιχοι...
https://www.youtube.com/watch?v=L5qRa5UZEbA
βρε ολγα ξεχνα καλη μου το συμβαν που εγινε πριν 20 ολοκληρα ετη.
ενταξει δεν ηταν καλο αυτο που εκανες, αλλα δεν τους αλλαξες και τις ημερομηνιες!!! :P