Κοιταξε το, εχεις αντιληπτικο ζητηματακι... Ειπα: Κανε μια συντομη περιγραφη του καθε φιλου σου. Εστω των 3 πιο κοντινων...Αυτο
Printable View
Δες το προτυπο και θα καταλαβεις:
Λ.χ Ο A. ειναι καλος, εξυπνος, με βοηθαει πολυ, οταν τον παιρνω τηλεφωνο και ειμαι χαλια τσακιζεται και ερχεται σε μενα. Οτι και να του πω παντα θα κατσει να με ακουσει και θα προσπαθησει να με βοηθησει. Νιωθω ανετα μαζι του, οταν βγαινουμε κι οταν αραζουμε μονοι μας.
και αυτο καντο για 3 φιλους σου, ανεξαρτητου φυλου. Ποσο δυσκολο ηταν?
Ωραία καινούργιε!Θα τα γράψω για 3 άτομα!
Ο πρώτος έχει χιούμορ,απίστευτη κατανόηση,ακούει τον συνομιλητή και διαθέτει πολύ υπομονή.Συν ότι λέει τη γνώμη του,αλλά δεν θέλει να προσβάλλει!
Ο δεύτερος είναι άτομο που έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα,γελάμε πολύ μεταξύ μας και έχουμε πολύ καλή επικοινωνία!
Ο τρίτος έχει πολύ ωριμότητα στην σκέψη του,είναι η ήρεμη δύναμη κλπ.
Θες και άλλα????????????????????????
παιδιά συγνώμη εγώ αποχωρώ απ την συζήτηση ο φίλος μας why δεν θέλει βοήθεια
μ άλλον δεν ξέρει γενικά τι θέλει ας κάτσει να σκεφτεί τη θέλει τι τον καλύπτει κι άμα το βρει ευχαρίστως να τον βοηθήσω όσο μπορώ
θα κλείσω μ ένα ανέκδοτο
πάει ένας στον γιατρό
του λέει γιατρέ μου εχω πρόβλημα δεν μπορώ να κάνω σεξ
το εξετάζει ο γιατρός και του δίνει μια θεραπεία
περνάει μια εβδομάδα ξανά πάει το ίδιο
γίνετε 2 3 φορές ακόμα
την 4 φωνάζει ο γιατρός την γραμματέας του και της λέει έτσι κι έτσι
μπορείς να πας μαζί του στο καμαράκι να δεις αν μπορείς να τον βοηθήσεις
πάνε στο καμαράκι μετά από 2 λεπτά ακούει φασαρία ο γιατρός
ποτήρια να σπάνε ράφια να πέφτουν
μετά από 5 λεπτά βγαίνει η γραμματέας με σκισμένο πουκάμισο σκισμένη φούστα
από πίσω κι ο ασθενείς
τον ρωτάει ο γιατρός μα καλά εσύ δεν μπορείς πως έγινε τώρα
του λέει κι ο ασθενής
δεν μπορώ αλλά άμα βρω ...!!!
Δεν διαφωνω αλλα μην αγνοεις το αλλο που σου ειπα. Τους ανθρωπους δεν τους εχουμε διπλα μας για να ορίζουν την αξία μας ειτε θετικα ειτε αρνητικά. Η ομορφη κοπελα δεν θα σου δωσει αξία και η ασχημη στα μάτια του γειτονα (ω μη γενοιτο) δεν θα χαλασει την αξία σου. Εμεις ορίζουμε την αξία μας. Αυτό δεν λες να καταλάβεις. Το οτι δεν έχεις κοπέλα δεν ειναι ουτε η κορυφή απο το παγόβουνο των προβλημάτων σου. Δεν μου ειπες θα πας σε ψυχολογο; Γιατι δεν θελεις; Γιατι αποφευγεις να μιλήσεις για αυτο το θέμα;
Φυσικα και θα νιωθεις αβολα! Η αληθεια μας κανει να νιωθουμε αβολα και απαισια μεχρι να την αντιμετωπισουμε. Οταν νιωθεις αβολα με καποια σκεψη σε τετοιες περιπτωσεις εκει πρεπει να παρεις φορα, εκει πρεπει να εστιασεις τη προσοχη σου, στα πραγματα που σε κανουν να νιωθεις αβολα, εκει ειναι η απαντηση. Ο δρομος στην αυτογνωσια δεν ειναι βολικος.