Δεν είναι άδικο? - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 28 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 418
    Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πλέον 2 με το ζόρι!
    Με το ζορι? Απο οικονομικης αποψης μονο? Ή συντρεχουν και αλλοι λογοι?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by giang View Post
    φίλε μου δεν σε ξέρω αλλά είναι κρίμα ένα παιδί 20 22 δεν ξέρω πόσο είσαι να στερείτε την χαρά του σεξ γιατί τα στάνταρ του είναι ιρινα σαικ και πάνω
    Δεν είπα ότι στοχεύω σε top models!Έλεος!!!!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Roland_BlackTower View Post
    Με το ζορι? Απο οικονομικης αποψης μονο? Ή συντρεχουν και αλλοι λογοι?
    Πρωτίστως το οικονομικό.
    Δεύτερον,η κούραση από το γυμναστήριο!
    Τρίτον,το άθλιο πρόγραμμα στη σχολή,σε αυτό το έτος!
    Τέταρτον,η έλλειψη όρεξης!

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    όταν φοβάσαι το ύψος δεν σου αρέσει το χρώμα του ουρανοξύστη
    Mε αυτή την πρόταση τα είπες όλα και ισχύει σε πολλές περιπτώσεις

Junior Member
    Πρωτίστως το οικονομικό.
    Δεύτερον,η κούραση από το γυμναστήριο!
    Τρίτον,το άθλιο πρόγραμμα στη σχολή,σε αυτό το έτος!
    Τέταρτον,η έλλειψη όρεξης!
    Μαλιστα μαλιστα. Τα παιδια με τα οποια βγαινεις? ειναι καλοι σου φιλοι? Αλλιως δεν εξηγηται η ελλειψη ορεξης. Καλη παρεα να εχεις και πας παντου

Senior Member
    Δεν είπα ότι στοχεύω σε top models!Έλεος!!!!!!!
    κάποια μέρα θα ξυπνήσεις κι θα είσαι 60 δεν θα σου σηκώνετε και θα λες τι μαλάκια έκανα με την κνιτισα και την χρυσαυγιτισα και εκείνη και την άλλη
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μαλιστα μαλιστα. Τα παιδια με τα οποια βγαινεις? ειναι καλοι σου φιλοι? Αλλιως δεν εξηγηται η ελλειψη ορεξης. Καλη παρεα να εχεις και πας παντου
    Ναι καλοί φίλοι.

Senior Member
    Αχ γαμώτο,είμαι φοιτητής και έχω τελειώσει από το 2012 το σχολείο.
    Αλλά ας προσπαθήσω:Να πάω με όποια θέλω και με όποια μου αρέσει,ότι το πρόβλημα μου δεν είναι η εμφάνιση μου,αλλά κάτι άλλο.Ότι οι όμορφοι δεν πάνε μόνο μεταξύ τους,ότι εγώ καταλαβαίνω τα δικά μου κλπ.
    Εγώ σου απάντησα λακωνικά.Απάντησε μου όμως και εσύ στο εξής,αν θυμάσαι:
    Γιατί δεν θέλω μέτρια ή άσχημη?
    Δες το σαν ερώτημα σε διαγώνισμα στο σχολείο.:Ρ
    Η ειρωνια να λειπει. Οταν σε τοσα και τοσα σχολια το παιζεις χαζος λογικο ειναι ο αλλος να προσπαθησει καποια στιγμη να στα απλοποιησει. Και να σου απαντησω γιατι δεν το θελεις: Κανεις δεν θέλει καποια που θεωρεί ΑΥΤΟΣ άσχημη η μέτρια, και λογικό ειναι να ισχύει για εσένα το ίδιο. Το λάθος σου ειναι το οτι κρίνεις το τι ειναι όμορφο και τι άσχημο με βάση το τι θα σου έδινε περισσότερο στάτους στα ματια τρίτων. Και αυτο φαινεται απο την ερώτηση που έκανες στον giang για την υποτιθέμενη κοπέλα που θα σε πλησίαζε στο σενάριο του. Σου ειπε λεπτομερώς πως ειναι και εσύ ρώτησες πριν απαντησεις "αυτη η κοπέλα ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ όμορφη"; Αν σου έλεγε ΝΑΙ αναφερόμενος στα ίδια χαρακτηριστικά θα έλεγες οτι θα την ήθελες. Αλλα σου ειπε να κρίνεις μόνος σου και αφου εσυ εχεις εμμονη με την απολυτότητα και δεν δέχεσαι οτι σε κάποιο βαθμο η ομορφιά ειναι υποκειμενική είπες όχι. Τωρα κάποιος που δεν βασίζεται σε τοσο σαθρα κριτήρια οπως ο εύθραυστος εγωισμός του και η κρίση των άλλων και ξέρει τi θέλει και τι βρίσκει ομορφο/ασχημο/μετριο λογικό ειναι να μην νιώθει ωραία με την άσχημη/μετρια στα δικα ΤΟΥ ματια. Αλλα να μην νιώθει ωραία, άδειος, αδιάφορος. Αυτο θα ένιωθε κάποιος με αυτοπεποίθηση με κοπέλα όχι του γούστου του. Αλλα όχι να νιώθει και πιο άσχημα οπως λες οτι θα ένιωθες εσυ. Γιατι αυτο δείχνει οτι την όμορφη κοπέλα την θέλεις για να σου δώσει αξια, αξια που νιώθεις οτι δεν εχεις χωρις όμορφη κοπέλα διπλα σου. Παλι ξέφυγα εγω (κακως) αλλα με τα λίγα που είπες δείχνεις να ψιλοκαταλαβαινεις τι εννοώ. Το προβλημα σου ειναι ο κομπλεξισμος σου why τιποτα αλλο. Αν λυθεί αυτο θα είσαι πιο χαρούμενος αληθεια. Και στο ειπα πολλές φορές και θα στο ξαναπώ και θα επιμείνω: Μίλησε σε ψυχολόγο. Δεν ειναι κακό να μιλήσεις σε ψυχολόγο, δεν θα σου βαλει κανεις ταμπελα τρελος η κακος. Ασχετα που νευριασα με τη κακια που εβγαλες χτες. Δεν πιστευω οτι υπαρχει κακια, υπαρχει αγνοια και πονος. Για αυτο θα επιμεινω να μιλησεις σε ψυχολογο. Εχω μιλήσει εγω (για αλλα θέματα), θα δεις αυτο θα σε βοηθήσει πιο πολυ απο οποιοδήποτε γυμναστήριο.

Junior Member
    Ναι καλοί φίλοι.
    θα ηθελες να τους περιγραψεις λιγο? Ανδρες, γυναικες, στην ηλικια σου ή οχι, πως νιωθεις απέναντι τους, κλπ κλπ...Κανε μια περιγραφη, μεσα σε 4-5 γραμμες για τον καθενα...Ρωταω οχι για ανακριση, αλλα για να δω πως αισθανεσαι το κοινωνικο σου περιβαλλον, εν προκειμενω τους φιλους σου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    θα ηθελες να τους περιγραψεις λιγο? Ανδρες, γυναικες, στην ηλικια σου ή οχι, πως νιωθεις απέναντι τους, κλπ κλπ...Κανε μια περιγραφη, μεσα σε 4-5 γραμμες για τον καθενα...Ρωταω οχι για ανακριση, αλλα για να δω πως αισθανεσαι το κοινωνικο σου περιβαλλον, εν προκειμενω τους φιλους σου.
    Μα τι να περιγράψω,εφόσον νιώθουμε ωραία ο ένας με τον άλλον.

Junior Member
    Μα τι να περιγράψω,εφόσον νιώθουμε ωραία ο ένας με τον άλλον.
    Να περιγραψεις τους φιλους σου, το πως τους βλεπεις...Αυτο, δεν ειπα για ονοματα και αριθμους ταυτοτητων. Να περιγραψεις τις προσωπικοτητες τους και το πως νιωθεις εσυ απεναντι τους

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Η ειρωνια να λειπει. Οταν σε τοσα και τοσα σχολια το παιζεις χαζος λογικο ειναι ο αλλος να προσπαθησει καποια στιγμη να στα απλοποιησει. Και να σου απαντησω γιατι δεν το θελεις: Κανεις δεν θέλει καποια που θεωρεί ΑΥΤΟΣ άσχημη η μέτρια, και λογικό ειναι να ισχύει για εσένα το ίδιο. Το λάθος σου ειναι το οτι κρίνεις το τι ειναι όμορφο και τι άσχημο με βάση το τι θα σου έδινε περισσότερο στάτους στα ματια τρίτων. Και αυτο φαινεται απο την ερώτηση που έκανες στον giang για την υποτιθέμενη κοπέλα που θα σε πλησίαζε στο σενάριο του. Σου ειπε λεπτομερώς πως ειναι και εσύ ρώτησες πριν απαντησεις "αυτη η κοπέλα ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ όμορφη"; Αν σου έλεγε ΝΑΙ αναφερόμενος στα ίδια χαρακτηριστικά θα έλεγες οτι θα την ήθελες. Αλλα σου ειπε να κρίνεις μόνος σου και αφου εσυ εχεις εμμονη με την απολυτότητα και δεν δέχεσαι οτι σε κάποιο βαθμο η ομορφιά ειναι υποκειμενική είπες όχι. Τωρα κάποιος που δεν βασίζεται σε τοσο σαθρα κριτήρια οπως ο εύθραυστος εγωισμός του και η κρίση των άλλων και ξέρει το θέλει και τι βρίσκει ομορφο/ασχημο/μετριο λογικό ειναι να μην νιώθει ωραία με την άσχημη/μετρια στα δικα ΤΟΥ ματια. Αλλα να μην νιώθει ωραία, άδειος, αδιάφορος. Αυτο θα ένιωθε κάποιος με αυτοπεποίθηση με κοπέλα όχι του γούστου του. Αλλα όχι να νιώθει και πιο άσχημα οπως λες οτι θα ένιωθες εσυ. Γιατι αυτο δείχνει οτι την όμορφη κοπέλα την θέλεις για να σου δώσει αξια, αξια που νιώθεις οτι δεν εχεις χωρις όμορφη κοπέλα διπλα σου. Παλι ξέφυγα εγω (κακως) αλλα με τα λίγα που είπες δείχνεις να ψιλοκαταλαβαινεις τι εννοώ. Το προβλημα σου ειναι ο κομπλεξισμος σου why τιποτα αλλο. Αν λυθεί αυτο θα είσαι πιο χαρούμενος αληθεια. Και στο ειπα πολλές φορές και θα στο ξαναπώ και θα επιμείνω: Μίλησε σε ψυχολόγο. Δεν ειναι κακό να μιλήσεις σε ψυχολόγο, δεν θα σου βαλει κανεις ταμπελα τρελος η κακος. Ασχετα που νευριασα με τη κακια που εβγαλες χτες. Δεν πιστευω οτι υπαρχει κακια, υπαρχει αγνοια και πονος. Για αυτο θα επιμεινω να μιλησεις σε ψυχολογο. Εχω μιλήσει εγω (για αλλα θέματα), θα δεις αυτο θα σε βοηθήσει πιο πολυ απο οποιοδήποτε γυμναστήριο.
    Κάτι ξεχνάς:ότι με κάποια μέτρια ή άσχημη,θα ήμουν χειρότερα....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Να περιγραψεις τους φιλους σου, το πως τους βλεπεις...Αυτο, δεν ειπα για ονοματα και αριθμους ταυτοτητων. Να περιγραψεις τις προσωπικοτητες τους και το πως νιωθεις εσυ απεναντι τους
    Θα είμαι απόλυτα σύντομος:Ενδιαφέροντες,έξυ πνοι,με τρόπους,συζητάμε για διάφορα θέματα,νοιάζεται ο ένας για τον άλλον κλπ..
    Προσπαθεί ο ένας να δείχνει κατανόηση στον άλλον κλπ.

Junior Member
    Θα είμαι απόλυτα σύντομος:Ενδιαφέροντες,έξυ πνοι,με τρόπους,συζητάμε για διάφορα θέματα,νοιάζεται ο ένας για τον άλλον κλπ..
    Προσπαθεί ο ένας να δείχνει κατανόηση στον άλλον κλπ.
    Ναι, εγω δεν ζητησα να εισαι συντομος. Αναλυτικος θα ηθελα, εαν γινεται

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι, εγω δεν ζητησα να εισαι συντομος. Αναλυτικος θα ηθελα, εαν γινεται
    Τι άλλο θες να πω μωρέ?????????????
    Μια χαρά τους βλέπω και ούτε αυτοί έχουν θέμα με εμένα!!!!!

Page 21 of 28 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast