το διαβασα το αρθρο οπως και αλλα αλλα δεν ξερω αν εχω κατι τετοιο παντως πολλα συμπτωματα τα εχω..μικρος πεταγα γατες απο τον τριτο οροφο(τα σκυλια τα αγαπαω) εκανα μικρο κλοπες εχω ιστορικο χρησης ηρωινης και εκει εκλεβα εχω πιαστει στα χερια οχι πολλες φορες 8-9 φορες δυσκολευομαι να συνδεθω συναισθηματικα ποτε δεν ειχα μονιμους φιλους αν και ειμαι λιγο κοινωνικος σχεσεις με κοπελες κατεληγαν σε μαρτυριο γιαυτες απειλουσα τους φιλους η ηθελα διαρκως επιβεβαιωση και σεξ εχω κανει φασαριες απο το αλκοολ βαριεμαι ευκολα θελω εξαρση οδηγουσα επικυνδυνα παρανομα και πιωμενος εχω 3-4 δικαστηρια με εχουν βαλει κρατητηριο 2-3 φορες 1 προσαγωγη επειδη πλακωθηκα με φασιστες και το πιο σημαντικο περιστατικο ηταν οταν τραυματισα καποιον με αιχμηρο αντικειμενο γιατι ειχα εμμονη και ηθελα ανδρεναλινη και γενικα μου ειναι ευκολο να το κανω γιατι ξερω οτι δεν νιωθω το παραμικρο για καποιον...τελος παντων αυτα ειναι νομιζω και δεν ξερω αν θα τα πιστεψετε αλλα δεν εχω λογο να πω ψεματα βοηθεια χρειαζομαι αλλα γενικα ειμαι καλο ατομο συζηταει καποιος μαζι μου εχω ηθικη και αυτα που λεει οτι οι αντικοινωνικοι σαγηνευουν στο αρθρο κατι τετοιο δεν εχω εγω και δεν νομιζω να μαι τετοιος και ενα τελευταιο ειμαι τοσο παρορμητικος που δεν μπορω να σκεφτω ουτε συνεπειες μεχρι να κανω κατι