Results 316 to 330 of 394
-
25-05-2016, 12:06 #316
το διαβασα το αρθρο οπως και αλλα αλλα δεν ξερω αν εχω κατι τετοιο παντως πολλα συμπτωματα τα εχω..μικρος πεταγα γατες απο τον τριτο οροφο(τα σκυλια τα αγαπαω) εκανα μικρο κλοπες εχω ιστορικο χρησης ηρωινης και εκει εκλεβα εχω πιαστει στα χερια οχι πολλες φορες 8-9 φορες δυσκολευομαι να συνδεθω συναισθηματικα ποτε δεν ειχα μονιμους φιλους αν και ειμαι λιγο κοινωνικος σχεσεις με κοπελες κατεληγαν σε μαρτυριο γιαυτες απειλουσα τους φιλους η ηθελα διαρκως επιβεβαιωση και σεξ εχω κανει φασαριες απο το αλκοολ βαριεμαι ευκολα θελω εξαρση οδηγουσα επικυνδυνα παρανομα και πιωμενος εχω 3-4 δικαστηρια με εχουν βαλει κρατητηριο 2-3 φορες 1 προσαγωγη επειδη πλακωθηκα με φασιστες και το πιο σημαντικο περιστατικο ηταν οταν τραυματισα καποιον με αιχμηρο αντικειμενο γιατι ειχα εμμονη και ηθελα ανδρεναλινη και γενικα μου ειναι ευκολο να το κανω γιατι ξερω οτι δεν νιωθω το παραμικρο για καποιον...τελος παντων αυτα ειναι νομιζω και δεν ξερω αν θα τα πιστεψετε αλλα δεν εχω λογο να πω ψεματα βοηθεια χρειαζομαι αλλα γενικα ειμαι καλο ατομο συζηταει καποιος μαζι μου εχω ηθικη και αυτα που λεει οτι οι αντικοινωνικοι σαγηνευουν στο αρθρο κατι τετοιο δεν εχω εγω και δεν νομιζω να μαι τετοιος και ενα τελευταιο ειμαι τοσο παρορμητικος που δεν μπορω να σκεφτω ουτε συνεπειες μεχρι να κανω κατι
- 25-05-2016, 12:07 #317
μα ναι μπου σκεψου λογικα ,τι να μας κανουν εμας να μας παρακολουθησουν?πωτον κατι τετοιο δεν θα επιτρεποταν..σκεψου?ποιος θα τους αφηνε?και πως θα μας παρακολουθουσαν?δεν γινεται με την καμια.Απλα εμεις δεν ειχαμε λογικη να σκεφτουμε,φαινονται σ αυτην την κωλοαρρωστια ολα τοσο αληθινα...που πολλες φορες δεν μπορουμε να τα εξηγησουμε.ετσι και εγω δεν ηξερα πως να τα εξηγησω..προσπαθουσα να βρω εναν λογο γτ με παρακολουθουν..αλλα δεν εβρισκα γτ δεν υπαρχει......σκεψου αμα παρακολουθουσαν εμας τοτε δεν θα ειχαν την δυναμη να πιασουν τοσους δολοφονους?τους τζιχαντιστες? δεν γινονται αυτα αλλα δυστυχως οταν εχεις ψυχωση σ φαινονται αληθεια παρολο που δεν βρισκεις λογους....
Παντως εσυ μπου ,μου φενεσαι εξυπνη κοπελα...αλλα δεν γινεται τ μυαλο να δουλεψει δυστυχως...
το solian to ξερω εχω ακουσει οτι ειναι καλο τωρα το αλλο δεν τ εχω ξανακουσει..
25-05-2016, 12:17 #318
nick εσυ τι λες να φτιαξω θεμα στις διαταραχες προσωπικοτητας η δεν εχει νοημα; να μην χαλαω κι αυτο θεμα
25-05-2016, 12:18 #319
26-05-2016, 12:53 #320
πηγα σημερα στο ΚΨΥ για να δω τι γινεται με τη σειρα προταιρεοτητας μου για ψυχολογο γιατι μου ειχαν πει οτι εχει αναμονη 3-3.5 μηνες.ειχα μπει στη λιστα απο αρχες Γεναρη.μετα απο 3.5 μηνες ειχα παρει τηλ να δω τ γινεται και μου ειχαν πει οτι θα πλησιαζει η σειρα μου.πηγα σημερα στους 4.5 μηνες απο κει να δω τι γινεται και μου ειπαν οτι με ειχαν παρει τηλ 3 φορες και δεν απαντησα και η σειρα μου χαθηκε και πρεπει να ξαναπεριμενω 3 μηνες.κοιταξα το κινητο μου και κανεις δε με ειχε παρει τηλ τις ημερομηνιες που ειπαν οτι με καλεσαν..
στεναχωρεθηκα, απογοητευτηκα και αγχωθηκα γιατι εμεινα ξεκρεμαστη απο την ψυχολογο.πιστευα οτι ισως με βοηθουσε καπως να ξεμπλοκαρω απο οτι μου συμβαινει..η μανα μου μου την λεει τωρα γι αυτο...
οι συνεδριες ειναι καπου 14-15 φορες και μετα λογικα απο οτι εχω καταλαβει φευγεις..
θελω να ρωτησω απο οσους εχουν ψυχωτικα αν τους βοηθησε καποια μορφη ψυχοθεραπειας αν πηγαν σε ψυχολογο.αρκουν 3-4 μηνες συνεδριων για να ξεμπλοκαρεις απο ψυχωτικα ή θελει παραπανω καιρο?αξιζει να ξαναπεριμενω ως τον Σεπτεμβρη?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
26-05-2016, 13:04 #321
Δεν ξερω ποσες συνεδριες χρειαζεσαι ,αλλα βοηθανε στο λεω απο προσωπικη εμπειρια, αξιζει να περιμενεις...
θα σ βοηθησει να ξεκαθαρισει το μυαλο σου
26-05-2016, 13:51 #322
H βασική θεραπεία είναι τα αντιψυχωσικά.Όταν έχεις τέτοιες ιδέες (συνωμοσίας κτλ),ψευδαισθήσεις (ακουστικές) τότε περιμένεις να δράσουν τα φάρμακα και να βρεις ένα σωστό συνδιασμό φαρμάκων.Αυτό παίρνει κάποιο διάστημα αν είσαι τυχερή σε κανα εξάμηνο μπορεί να καταλήξεις σε έναν συνδιασμό που θα σε πιάσει.Μετά αν βελτιώνεσαι και ο γιατρός είναι καλός θα σου τα μειώνει σιγά σιγά.
Νομίζω ο συνδιασμός φαρμακοθεραπείας-ψυχοθεραπείας όταν ειδικά ο ασθενής έχει ακουστικές είναι ο καλύτερος συνδιασμός.Αλλά η ψυχοθεραπεία χρειάζεται κ ένα κατα το δυνατόν καθαρότερο μυαλό γιατί στους παραλογισμούς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με λογικά επιχειρήματα.Θα σε βοηθούσε όμως στη διαχείριση του άγχους,στην αυξηση της αυτοπεποίθησης και στο χτίσιμο μιας νέας ταυτότητας αν βλέπεις πως έχασες τον εαυτό σου.
Εγώ δεν έχω πάει για ψυχοθεραπεία γνωσιακή πχ αλλά κάνω συμβουλευτική περισσότερο.Ο κύριος πυλώνας για μένα είναι τα φάρμακα.Ο ψυχίατρος μου είπε δεν την χρειάζομαι την ψυχοθεραπεία.Δεν είχα ακουστικές.Νομίζω όμως ένας διάλογος για να δω τα θετικά του εαυτού μου,να μπορέσω να βάλω στόχους και να ανέβει η αυτοεκτίμηση μου θα ήταν χρήσιμο.Δεν έχω τα χρήματα όμως για κάτι παραπάνω και αρκούμε σε συνεδρία κάθε 3 μήνες ή 6μηνο και στις προσωπικές προσπάθειες.
Νομίζω θα ήταν καλύτερο να περίμενες να δράσουν τα φάρμακα περισσότερο και να σου φύγουν τα περισσότερα συμπτώματα και μετά να πας.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
26-05-2016, 20:43 #323
Εγώ πάω για ψυχοθεραπεία κάθε μήνα έχω ξεπεράσει πολλούς Σκοπέλους έτσι αρκεί να σας πω ότι είμαι αγρότης και παίζω μπάλα αντί να είμαι μπες βγες στα νοσοκομεία και να έχω ένα κάρο προβλήματα ψιλό δουλεύω δηλαδή κάνω τα ελαφριά έχω ένσημα και πάω για σύνταξη με δεκαπενταετία ή άμα βγάλω κανένα πρόβλημα υγείας ακόμα μετά δε θα κάνω τίποτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
01-06-2016, 09:16 #324
ποιο ειδος ψυχοθεραπειας ειναι το πιο καταλληλο για καποιον με ψυχωση? ή δεν εχει σημασια?
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
01-06-2016, 09:43 #325
Προτείνουν την Γνωστική Συμπεριφορική θεραπεία τελευταία.Σου μαθαίνει τρόπους να αντιμετωπίζεις τις φωνές και το άγχος και ίσως κάποιες κοινωνικές δεξιότητες.
Εξαρτάται και στο άτομο αν βρει βοήθεια από κάτι τέτοιο.Γενικά θέλει ενεργή συμμετοχή.Δεν είναι μάγος ο ψυχολόγος ή ο ψυχίατρος.Νομίζω όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας χρειάζεται να είσαι ανοιχτός κάνοντας την αυτοκριτική σου και να μη είσαι ξεροκέφαλος.
Όπως σου είπα δώσε χρόνο στα φάρμακα.Θα δεις πως θα έρθει η στιγμή που θα καθαρίσει όλη η ομίχλη που έχεις τώρα και θα είσαι κ σε καλύτερη φάση να εντοπίζεις τα λάθη σου.Τώρα όλα είναι γιγαντωμένα.Έτσι θα μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα κάποιος με λογικά επιχειρήματα.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
01-06-2016, 11:39 #326
θα ακουστει χαζο..αλλα πως ειναι η ψυχοθεραπεια οταν εισαι λιγο καλυτερα?δηλαδη τι συζητας για την ψυχωση?ή δε συζητας για την ψυχωση?σου μαθαινει τροπους να την αντιμετωπιζεις και να εισαι λειτουργικος?συζητας ασχετα θεματα?τι?
ειχα κανει στο παρελθον για λιγους μηνες αλλα ημουν σε επεισοδιο παλι και δε με βοηθησε σε τιποτα ηταν και απειρη η ψυχολογος..τσαμπα τα λεφτα.δε μπορουσαμε να συζητησουμε γιατι εμπαινα στο γραφειο της κι εβλεπα ανθρωπακια ή ειχα φωνες και δε συζηταγαμε σχεδον τιποτα..δε μου εμεινε τιποτα απο αυτες τις συνεδριες..μετα απο μιση ωρα αφοτου εφευγα ξεχναγα τα παντα απο αυτα που λεγαμε..χρησιμοποιουσε και δυσκολες λεξεις (οσο χαζο κι αν ακουγεται) και δεν πολυκαταλαβαινα τι ενοουσε..Last edited by boo; 01-06-2016 at 11:55.
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
01-06-2016, 12:46 #327
Συζητας οτι πρόβλημα σε απασχολεί.Απο το πιο χαζό μέχρι το πιο σοβαρό όπως συμπτώματα.
Καλη μου boo.Παρατηρώ οτι είσαι βιαστική κ δίψας για ζωή κάτι που είναι θετικό.Η βιασύνη όμως στην περιπτωση μας δεν κανει καλό.Είναι σαν να βγαζεις το φαγητο πριν μαγειρευτεί.
Δώσε χρονο στα φάρμακα.Όταν λέω χρονο εννοώ τουλ 2 χρόνια ώστε να βρεις εναν κατάλληλο συνδιασμό κ σωστη δόση.Μπορεί να πάρει κ παραπάνω ώστε να νιωσεις κ πάλι φυσιολογική.
Οπλισμού με υπομονή boo κ μη βιαζεσαι.Είναι μαραθώνιος κ πρώτα πρεπει να γίνει η προετοιμασία κ η προπόνηση.Τα φάρμακα είναι η τροφή κ οι βιταμίνες κ η προπόνηση είναι οι σταδιακές ευθύνες,το διάβασμα,η γυμναστική,οι δραστηριότητες κ βασικό η κοινωνικοποίηση.
Όλα αυτά θέλουν χρονο κ επιμονή γιατί φτάνουμε στο σημείο μηδέν.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
01-06-2016, 13:12 #328
ειμαι πολυ καλυτερα.δεν ακουω φωνες και δε βλεπω τιποτα απο αυτα που εβλεπα.τωρα πλεον το τελευταιο 10ημερο αν θυμαμαι καλα απλα εχω για λιγο οτι μ παρακολουθουν ειδικα οι δικοι μου αλλα παιρνω xanax βλεπω και κανα αστειο βιντεακι και νιωθω καλυτερα.αλλα κι αυτο δε συμβαινει καθε μερα και κραταει λιγο.καμια ωριτσα καπου εκει μια στο τοσο.
παιρνω μεγαλες δοσεις απο αντιψυχωτικα αλλα νομιζω μου εχουν ταιριαξει μιας και ειμαι πολυ πιο καλα.δε θα ηθελα να τα αλλαξω.σε 2 εβδομαδες κοβω και τελειως το tegretol και νιωθω πιο ζωντανη!
νταξει απλα αποφευγω να βγαινω πολυ εξω, σχεδον καθολου δηλαδη..μου εχει γινει φοβια νομιζω οτι θα με παρακολουθουν.μερικες φορες το πιστευω γιατι γινεται αλλες εχω απλα το φοβο κι εχω πολυ αγχος.ναι δυσκολευομαι με το εξω αλλα το θεωρω δευτερευον μιας και περασαν τα πολλα πολλα.
κι αν παω σε ψυχολογο και το επεισοδιο εχει περασει μεχρι τοτε τι θα συζηταμε αφου ισως μπορει και να ειμαι καλα?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
01-06-2016, 13:25 #329
και να σε παρακολουθουν τι εγινε; ξερω ειναι ενοχλητικο το χα και εγω αυτο οι γιατροι δεν καταλαβαινουν εγω νομιζα πως με κυνηγανε επισης ενιωθα να υπαρχει κατι ζωντανο μες το κεφαλι μου αλλα μεχρι και σημερα οταν ειμαι με αλλον σε ςνα δωματιο νιωθω οτι διαβαζουν τη σκεψη μου και το πιστευω φυσικα για μενα ειναι δυσκολο να συνελθω τελειως γιατι εχω 2 καλες υποτροπες και επειδη ισως εχω και αντικοινωνικα στοιχεια ξερεις τι εκανα; νομιζα πως μια συγκεκειμενη ομαδα ανθρωπων θελουν να με σκοτωσουν τελικα το φεβρουαριο συναντηθηκα με τετοιους ανθρωπους και ακολουθησε ξυλοδαρμος αα επισης το να τραμπουκιζω και να απειλω ανθρωπους στα ΜΜΜ ηταν καθημερινο φαινομενο ενιωθα διαρκως απειλη εγω δεν ακουγα φωνες παραληρημα ειχα και πολυ ταχυτατες σκεψεις αλλα ο συνδιασμος με απουσια συναισθηματων για αλλους η ελειψη τυψεων και η βια εφερνε το αποτελεσμα που ειπα πιο πανω εχω ξεκινησει αγωγη εδω και 2 μηνες ηδη ειμαι καλυτερα και δεν τρομοκρατω τον κοσμο αλλα εχω πολυ απαθεια ανηδονια αβουλησια
01-06-2016, 14:20 #330
Μπορεί να συζητας για στόχους πιθανά άγχη που σε βασανίζουν,για κοινωνικές δεξιότητες.Μπορεί να θέλεις να αλλαξεις τον τροπο σκέψης σου.Εσύ θα το κρινεις.
Νομιζω οτι τα πας περίφημα.Απλα μην παίζεις με τα φάρμακα.
Οι δραστηριότητες θα έρθουν με τον καιρό.Τώρα ίσως εχεις ελλειψη κινήτρου που είναι απο την ασθένεια κ την καταστολή.Δεν είναι οτι είσαι τέμπελα.Προσπάθησε να είσαι καλη με τον εαυτό σου κ αν θέλεις ξεκινά με δουλειές σπιτιού,σωματική υγιεινή,κάποιο βιβλιο που δεν υα σε δυσκολεύει.Μουσική χαλαρωτική,ενα ζεστό μπάνιο κάποιο αφεψημο που χαλαρώνει.απέφευγε καφέδες,αλκοόλ.
Είδα κ την ερώτηση σου στο Τι σκέφτεστε
Αυτό που κάνω ειναι 2-4 ώρες στο μαγαζί των γονιών μου,διάβασμα(λογοτεχνία,αγ� �λικά),μουσική,ταινίες,γυμν� �στική κ jogging κ εβαλα στοχο να μαγειρευω 3 φορες την εβδομαδα.Παίζω κ παιχνιδι μυαλού.Αν εχεις android κατέβασε την εφαρμογή PEAK.Είναι προτεινόμενη για μας.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti