Δεν ειναι σεναριο, η νομοτελεια των γεγονοτων ειναι! απλη λογικη!
Εγω δεν ειπα ουτε οτι ειναι κακοι ουτε οτι ειναι μαλακες. Ειπα οτι οι σχεσεις με μεγαλη διαφορα ηλικιας δεν ειναι συντροφικες αλλα συμφεροντος, και απο τις δυο μεριες.
Μπορείτε να μην τσακώνεστε εδώ παρακαλώ κι επίσης μερικοί να μην γράφουν άσχετα; "Μη σπέρνετε μηνύματα σε τυχαία θέματα" λέει στους όρους χρήσης οπότε whyalwaysme άσε τις ερωτήσεις για να ζητάς άδεια για π.μ. να ανοίξεις δικό σου θέμα αν θέλεις...
Mara, καλημέρα! Τι κάνεις;
Κοιταξα τις ταινιες τωρα, δεν μου αρεσει καμια...
δεν εχει θερινο εδω που ειμαι...
δεν εχω καπιο λογο να γνωρισω κοπελες αλλα αυτες θα ειχαν λογους να γνωρισουν εμενα αφου θα μπορουσα να τους πω πραγματα που δε θα τα ακουγαν πουθενα αλλου και σε αυτο πονταρω...
εσυ πχ για να εμπιστευτεις κατι πρεπει να το γνωριζεις τουλαχιστον μια 10ετια και αν τον γνωρισεις τωρα θα γινει παπους μεχρι να τον εμπιστευτεις.
αρα μονο με το πεσε πιτα να σε φαω θα μπορουσε να τα βγαλει καπιος περα μαζι σου
πολυ σιγουρος εισαι για τον εαυτο σου ηθελα να ξερα τι τους λες και πεφτουν κατω.....Quote:
δεν εχω καπιο λογο να γνωρισω κοπελες αλλα αυτες θα ειχαν λογους να γνωρισουν εμενα αφου θα μπορουσα να τους πω πραγματα που δε θα τα ακουγαν πουθενα αλλου και σε αυτο πονταρω...
αν δεν εισαι εσυ σιγουρη για τον εαυτο σου οι αλλοι δε θα ειναι ποτε σιγουροι για σενα
δε προκειται να το βρεις με τη λογικη θα καψεις φλατζα ειναι θεμα ενστικτου
πχ αν δεις κατι ακατανοητο που εσυ βλεπεις νοημα και εξηγιση σ αυτο τοτε συγχαρητηρια μολις ανακαλυψες τη μοιρα σου...
μπορεις να βγαλεις νοημα σε ενα ασυναρτητο κειμενο? τοτε σ αυτο το θεμα εισαι ο προεδρος....
Μαρεσε η λεξη ' νομοτελειακα ' που σημαινει οτι ειναι απολυτο αυτο που γραφεις .......ε λοιπον ολα ειναι σχετικα , δεν ειμα ηλιθος να μην ξερω ποτε η αλλη κοιτα την τσεπη μου , κι οχι εμενα ..........εκφραζεις την αποψη σου , οτι δεν σαρεσουν οι μεγαλες διφορες ηλικιας ,αυτο δεν απολυτο , ειναιποσο ο δειχνεις και ποσο αισθανεσαι , και πως εισαι εμφανισιακα , μπορει νασαι 40 και ν δειχνεις 50 , η το αντιθετο , ποσο προσεχεις το σωμα σου ,το πρωσοπω σου , εγω γιμναζομαι 3 χρονια , και ειμαι σε αριστη φορμα , οποτε , εχοντας και καναδυο προσοντα , μπορω να κοιω οποιαν θελω , εσενα εδεν σαρεσουν οι αρκετα μεγαλυτεροι , ενταξει ., ' τοπιασα , μην κρινεις εη ιδιων τα αλλοτρια ομως ................
δεν ειναι μονο η τσεπη. ειναι οι γνωριμιες, ο κυκλος, η διχτυωση, οι εμπειριες, το που συχναζεις, ποιους γνωριζεις, σε ποιους θα τη συστησεις, τι lifestyle εχεις, τι δουλεια κανεις και τι κυκλο εχεις εκει κλπ. Και φυσικα ισχυει και τα 2 φυλα.
Σιγουρα το ποσο νιωθεις ειναι σημαντικο αλλα η ηλικια ειναι ηλικια. Τα 30 ειναι 30 και τα 60 ειναι 60. Δεν αλλαζει αυτο. Οσο καλα και να κρατιεσαι, οσο υγιης και να εισαι. Το οτι ενας 60αρης δεν ταιριαζει με μια 30αρα ή μια 40αρα, ε ναι ειναι νομοτελεια γιατι σε 10 χρονια αυτος θα θελει χαπια για χοληστερινη και πιεση και η 40αρα-50αρα θα ψαχνει για νεο γκομενο γιατι δεν θα καλυπτονται οι αναγκες της.
Δεν μιλησα για σενα, τα παιρνεις ΟΛΑ προσωπικα. Γενικα μιλαμε και συζηταμε!!