Απορίες σχετικά με τους άντρες και τη συμπεριφορά τους μέσα στις ερωτικές σχέσεις... - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 29 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 433
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλε εσυ εφτιαξες ολοκληρο σεναριο !! σαν πολυ μαλ@κες δεν τους εχεις τους αντρες ? απο την μια παραπονιεστε οτι οι αντρες ειναι οι ΄κακοι ΄της υποθεσης , απο την αλλη, τους παρουσιαζετε ως θυματα , παρτε μια αποφαση πλεον ......
    Δεν ειναι σεναριο, η νομοτελεια των γεγονοτων ειναι! απλη λογικη!
    Εγω δεν ειπα ουτε οτι ειναι κακοι ουτε οτι ειναι μαλακες. Ειπα οτι οι σχεσεις με μεγαλη διαφορα ηλικιας δεν ειναι συντροφικες αλλα συμφεροντος, και απο τις δυο μεριες.

Senior Member
    Μπορείτε να μην τσακώνεστε εδώ παρακαλώ κι επίσης μερικοί να μην γράφουν άσχετα; "Μη σπέρνετε μηνύματα σε τυχαία θέματα" λέει στους όρους χρήσης οπότε whyalwaysme άσε τις ερωτήσεις για να ζητάς άδεια για π.μ. να ανοίξεις δικό σου θέμα αν θέλεις...

Mara, καλημέρα! Τι κάνεις;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Mara, καλημέρα! Τι κάνεις;
    καλημερα Κυκνε!! Καλα ειμαι!!
    σημερα σπιτι ως το μεσημερι, θα μαγειρεψω σε λιγο, το απογευμα σινεμα σκεφτομαι και μετα καμια βολτα...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    καλημερα Κυκνε!! Καλα ειμαι!!
    σημερα σπιτι ως το μεσημερι, θα μαγειρεψω σε λιγο, το απογευμα σινεμα σκεφτομαι και μετα καμια βολτα...
    Ποια ταινία θα δεις; Εγώ θα δω στο σπίτι σε dvd...
    Μπράβο για την ενεργητικότητα σου, εγώ σέρνομαι, δεν ξέρω αν φταίει ότι ξύπνησα στις 07:00...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κοιταξα τις ταινιες τωρα, δεν μου αρεσει καμια...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Κοιταξα τις ταινιες τωρα, δεν μου αρεσει καμια...
    σε θερινο αξιζει να πας καποιος σε ενα thread που ειχα ανοιξει ειχε προτεινει μια κωμωδια quo vado κοιτα τρειλερ κι αν σου κανει κλικ λεγεται κοιτα μηπως παιζεται ακομα.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    δεν εχει θερινο εδω που ειμαι...

Banned
    χαχαχα αυτο ακριβως λεω και εγω οταν τονιζω να σηκωθειτε απο τον υπολογιστη και να βγειτε εξω να γνωρισετε κοπελες. Εγω δεν ειπα ποτε οτι δυσκολευομαι να βρω συντροφο ή οτι δεν εχω συντροφο ή οτι ψαχνω συντροφο. Ειπα μονο οτι δεν εμπιστευομαι το ιντερνετ επειδη υπαρχει κρυφτουλι πισω απο την οθονη. Και λογω συγκεκριμενων δεδομενων ειπα φιλικα μια γνωμη στον Κυκνο. Μη συμπεραινεις αλλα αντι αλλων.....
    δεν εχω καπιο λογο να γνωρισω κοπελες αλλα αυτες θα ειχαν λογους να γνωρισουν εμενα αφου θα μπορουσα να τους πω πραγματα που δε θα τα ακουγαν πουθενα αλλου και σε αυτο πονταρω...

εσυ πχ για να εμπιστευτεις κατι πρεπει να το γνωριζεις τουλαχιστον μια 10ετια και αν τον γνωρισεις τωρα θα γινει παπους μεχρι να τον εμπιστευτεις.

αρα μονο με το πεσε πιτα να σε φαω θα μπορουσε να τα βγαλει καπιος περα μαζι σου

Senior Member
    δεν εχω καπιο λογο να γνωρισω κοπελες αλλα αυτες θα ειχαν λογους να γνωρισουν εμενα αφου θα μπορουσα να τους πω πραγματα που δε θα τα ακουγαν πουθενα αλλου και σε αυτο πονταρω...
    πολυ σιγουρος εισαι για τον εαυτο σου ηθελα να ξερα τι τους λες και πεφτουν κατω.....

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    πολυ σιγουρος εισαι για τον εαυτο σου ηθελα να ξερα τι τους λες και πεφτουν κατω.....
    αν δεν εισαι εσυ σιγουρη για τον εαυτο σου οι αλλοι δε θα ειναι ποτε σιγουροι για σενα

δε προκειται να το βρεις με τη λογικη θα καψεις φλατζα ειναι θεμα ενστικτου

πχ αν δεις κατι ακατανοητο που εσυ βλεπεις νοημα και εξηγιση σ αυτο τοτε συγχαρητηρια μολις ανακαλυψες τη μοιρα σου...

μπορεις να βγαλεις νοημα σε ενα ασυναρτητο κειμενο? τοτε σ αυτο το θεμα εισαι ο προεδρος....

Senior Member
    Δεν ειναι σεναριο, η νομοτελεια των γεγονοτων ειναι! απλη λογικη!
    Εγω δεν ειπα ουτε οτι ειναι κακοι ουτε οτι ειναι μαλακες. Ειπα οτι οι σχεσεις με μεγαλη διαφορα ηλικιας δεν ειναι συντροφικες αλλα συμφεροντος, και απο τις δυο μεριες.

Μαρεσε η λεξη ' νομοτελειακα ' που σημαινει οτι ειναι απολυτο αυτο που γραφεις .......ε λοιπον ολα ειναι σχετικα , δεν ειμα ηλιθος να μην ξερω ποτε η αλλη κοιτα την τσεπη μου , κι οχι εμενα ..........εκφραζεις την αποψη σου , οτι δεν σαρεσουν οι μεγαλες διφορες ηλικιας ,αυτο δεν απολυτο , ειναιποσο ο δειχνεις και ποσο αισθανεσαι , και πως εισαι εμφανισιακα , μπορει νασαι 40 και ν δειχνεις 50 , η το αντιθετο , ποσο προσεχεις το σωμα σου ,το πρωσοπω σου , εγω γιμναζομαι 3 χρονια , και ειμαι σε αριστη φορμα , οποτε , εχοντας και καναδυο προσοντα , μπορω να κοιω οποιαν θελω , εσενα εδεν σαρεσουν οι αρκετα μεγαλυτεροι , ενταξει ., ' τοπιασα , μην κρινεις εη ιδιων τα αλλοτρια ομως ................

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν δεν εισαι εσυ σιγουρη για τον εαυτο σου οι αλλοι δε θα ειναι ποτε σιγουροι για σενα

δε προκειται να το βρεις με τη λογικη θα καψεις φλατζα ειναι θεμα ενστικτου

πχ αν δεις κατι ακατανοητο που εσυ βλεπεις νοημα και εξηγιση σ αυτο τοτε συγχαρητηρια μολις ανακαλυψες τη μοιρα σου...

μπορεις να βγαλεις νοημα σε ενα ασυναρτητο κειμενο? τοτε σ αυτο το θεμα εισαι ο προεδρος....

αυτα τους λες???

εχω πεσει κατω στα πατωματα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    λοιπον ολα ειναι σχετικα , δεν ειμα ηλιθος να μην ξερω ποτε η αλλη κοιτα την τσεπη μου , κι οχι εμενα ..........εκφραζεις την αποψη σου , οτι δεν σαρεσουν οι μεγαλες διφορες ηλικιας ,αυτο δεν απολυτο , ειναιποσο ο δειχνεις και ποσο αισθανεσαι , και πως εισαι εμφανισιακα , μπορει νασαι 40 και ν δειχνεις 50 , η το αντιθετο , ποσο προσεχεις το σωμα σου ,το πρωσοπω σου , εγω γιμναζομαι 3 χρονια
    δεν ειναι μονο η τσεπη. ειναι οι γνωριμιες, ο κυκλος, η διχτυωση, οι εμπειριες, το που συχναζεις, ποιους γνωριζεις, σε ποιους θα τη συστησεις, τι lifestyle εχεις, τι δουλεια κανεις και τι κυκλο εχεις εκει κλπ. Και φυσικα ισχυει και τα 2 φυλα.

Σιγουρα το ποσο νιωθεις ειναι σημαντικο αλλα η ηλικια ειναι ηλικια. Τα 30 ειναι 30 και τα 60 ειναι 60. Δεν αλλαζει αυτο. Οσο καλα και να κρατιεσαι, οσο υγιης και να εισαι. Το οτι ενας 60αρης δεν ταιριαζει με μια 30αρα ή μια 40αρα, ε ναι ειναι νομοτελεια γιατι σε 10 χρονια αυτος θα θελει χαπια για χοληστερινη και πιεση και η 40αρα-50αρα θα ψαχνει για νεο γκομενο γιατι δεν θα καλυπτονται οι αναγκες της.

Δεν μιλησα για σενα, τα παιρνεις ΟΛΑ προσωπικα. Γενικα μιλαμε και συζηταμε!!

Senior Member
    ε οκ φιλε Macgyver μην τα ισοπεδωνουμε ολα....
    Υπαρχουν επισης και κατι αντρες που στα 45 και στα 50 νιωθουν ωριμοι να κανουν οικογενεια αλλα καμια 35αρα με μυαλο και λεφτα, δεν τους πλησιαζει γιατι δεν γουσταρει να χαραμισει τα νιατα και το χρονο της για καποιον που αυριο-μεθαυριο θα αποδειχθει λιγος σαν συντροφος.
    ΔΕεν αναφρεσαι σε μενα ? ναχεις το θαρρος της γνωμηςσου , εγω βλεπω τνομα μου γραμενο,,,,,,,,

Banned
    δεν ειναι μονο η τσεπη. ειναι οι γνωριμιες, ο κυκλος, η διχτυωση, οι εμπειριες, το που συχναζεις, ποιους γνωριζεις, σε ποιους θα τη συστησεις, τι lifestyle εχεις, τι δουλεια κανεις και τι κυκλο εχεις εκει κλπ. Και φυσικα ισχυει και τα 2 φυλα.

Σιγουρα το ποσο νιωθεις ειναι σημαντικο αλλα η ηλικια ειναι ηλικια. Τα 30 ειναι 30 και τα 60 ειναι 60. Δεν αλλαζει αυτο. Οσο καλα και να κρατιεσαι, οσο υγιης και να εισαι. Το οτι ενας 60αρης δεν ταιριαζει με μια 30αρα ή μια 40αρα, ε ναι ειναι νομοτελεια γιατι σε 10 χρονια αυτος θα θελει χαπια για χοληστερινη και πιεση και η 40αρα-50αρα θα ψαχνει για νεο γκομενο γιατι δεν θα καλυπτονται οι αναγκες της.

Δεν μιλησα για σενα, τα παιρνεις ΟΛΑ προσωπικα. Γενικα μιλαμε και συζηταμε!!
    Όλα είναι θέμα ανθρώπων....μια 25άρα χύμα στο κύμα δεν μπορεί να μπλέξει με έναν κυριλέ 40άρη ας πούμε.......
    Κάποιοι άλλοι όμως μπορούν....όχι πάντα φυσικά, αναλόγως πόσο ταιριάζουν , πόσο συμβιβάζονται ............

Page 22 of 29 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast