Quote:
Originally posted by zoinama
zwhtsa, παιζει ρολο τελικα ποια διαιτα σου ταιριαζει. Λογικο ειναι αν βγεις και το πινεις το ποτακι σου, τοτε ναι με αυτη τη διαιτα δε θα μπορεις να το πιεις.
Εκτος κι αν πεις θα κανω μια υπομονη και για 2 μηνες δε θα πιω το ποτο, θα πιω την κοκακολα λαιτ ή τη σοδα εξω στο μπαρ ή στην καφετερια.
Εγω επειδη αλκοολ δεν πινω ουτε σταγονα, δεν εχω αυτο το προβλημα. Εχω ομως αλλο.Το δικο μου προβλημα ειναι τα γλυκακια που τα ετρωγα συχνα, και το να μην τρωω καθολου ειναι τραγικη απωλεια για μενα ΑΛΛΑ... υπαρχει το αλλα...
Επειδη το ροφημα που πηρα (φραουλα) ειναι απο μονο του γλυκο, και πολυ ωραιο, σαν μιλκσεικ ενα πραγμα... αυτο με ισορροπει και δεν αποζητω γλυκο ολως παραδοξως.
Η γευση σοκολατα ειναι απαισια εχω να πω.... η φραουλα ειναι φοβερη ομως. Συνηθιζεται ευκολα και πινεται ευχαριστα.
Εγω το ροφημα το πινω πρωι και βραδυ μονο με γαλα.Δεν το χω δοκιμασει με γιαουρτι γιατι δε μου αρεσουν τα γιαουρτια και προτιμω το γαλα..που σκετο δεν πινω ουτε σταγονα. Με το ροφημα το πινω μια χαρα. 1,5 % λιπαρα το γαλα, οχι παραπανω.
Για το νερο μαλλον εχεις δικιο. Ισως να πρεπει και 2 λιτρα τη μερα ...αλλα εγω παραπανω απο 1,5 λιτρο δε μπορω να πιω...
σιγουρα ομως οσο παραπανω τοσο καλυτερα.
Και εχω 14 κιλα να χασω (και 10 να χασω παλι μια χαρα θα ειμαι..σωματικα εννοω)
οποτε ειπα να κανω μια προσπαθεια για τις επομενες 6-7 εβδομαδες να τα χασω να τελειωνω πια..εφοσον βλεπω οτι η διαιτα αυτη προς το παρον μου ταιριαζει.
τωρα πηρα φραουλα γευση, μετα θα παρω μπανανα ή κατι αλλο για να αλλαζω.
Μια φιλη μου εχασε 20 κιλα με αυτη τη διαιτα και ο πατερας της επισης καπου τοσα.
Φυσικα μετα τη διαιτα ΟΠΩς ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΙΤΑ πρεπει να προσεχουμε μην τα ξαναπαρουμε ....
πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα!εγω ανακαλυψα οτι οι τιμες του θυρεοειδη μου ειναι ανεβασμενες κ θελω μια βοηθεια...βεβαια οσο βλεπεις αποτελεσμα τοσο συνεχιζεις την προσπαθεια!ευχαριστω πολυυυυυυ