Originally Posted by
Lemonpie5
Έχετε δικιο, τους εχω αγνοήσει φαινομενικά,δηλαδή εχω ξεκοψει, αλλά κάποιες φορές τα ξανασκέφτομαι. Και μετά για να ηρεμήσω σκέφτομαι τις αποτυχίες της ζωής τους ή ότι όσοι μου την πέφτουν εμένα αριθμητικά(γιατί από ποιότητα μυαλού ασ'τα να πάνε) δεν την πέφτουν σε αυτές.
Τα στάνταρντς μου τα έχω χαμηλώσει υπερβολικά πολύ όσον αφορά την εμφάνιση των αγοριών, το έχω ξαναπεί. Έχω κάνει κάτι και με υπέρβαρο.
Δεν έκανα σχέση, όχι γιατί δεν ήθελα σχέση γενικά, αλλά γιατί δεν ήθελα πραγματικά αυτά τα αγόρια που κάναμε κάτι. Θα επέμενα για να κάνω σχέση, αλλά δήλωναν εξαρχής ό,τι δεν θέλουν κάτι σοβαρό.
Όσοι ήθελα πραγματικά είχαν σχέση.
Το ξέρω ότι πρέπει να κάνω γνωριμίες κι από κοντά και θα το επιχειρήσω όταν βρεθεί η ευκαιρία. Δεν παρατάω την προσπάθεια , θα συνεχίσω ακόμα και με αυτόν που έχω σπαστεί τώρα, μόνο και μόνο για να δω μέχρι πού μπορώ να το φτάσω.
Μου λέτε να κάνω κάτι με κάποιον που θέλω πραγματικά : σκέφτομαι ότι αυτό μπορεί να πάρει χρόνια, όπως είπατε. Αν μέχρι τότε δεν έχω εμπειρίες, δεν θα είναι κάπως? Ειλικρινά απαντήστε, ξέρω πού βαδίζω, δεν με πονάει να το ακούσω.