Results 316 to 330 of 753
-
12-05-2020, 18:40 #316Miliva21Guest
Νομίζω λεμονοπιτα πως το "πρόβλημα" αν θες να το δεις ως πρόβλημα.....ότι δεν έχεις κάνει σχέση ακόμα είναι επειδή ΔΕΝ ΤΟ ΉΘΕΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ....όχι επειδή δεν μπορείς να κάνεις ούτε ότι δεν αξίζεις
Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να κάνεις σχέση για να μη σε θεωρούν αποτυχημένη ή κατώτερη....οι άλλοι.....
Όχι επειδή εσύ θες έναν άντρα παρά πολύ και ζητάς μια σχέση στη ζωή σου....
Ευκαιρίες είχες....Όταν θες κάτι πάρα πολύ ρίχνεις τα στάνταρ σου....πιάνεσαι από ότι μπορείς να πιαστείς κάτι που το θεωρώ λάθος.....αλλα αυτό συμβαίνει
Αν πεθαίνες για σχέση τόσο θα ήσουν πολύ ζέστη και θα επεμένες σε κάποιον από αυτούς που έτυχαν στο δρόμο σου...
Δεν το ήθελες τόσο.....
Το να σου άρεσε ένας άντρας μόνο για σχέση δεν λέει κάτι ......Δεν μπορούμε να έχουμε όποιον θέλουμε λογικό....
Τα θέματα σου είναι δυο: ότι έχεις φαγωθεί ουσιαστικά να κάνεις σχέση για να ταπωσεις τους γύρω σου (οι οποίοι δεν ασχολούνται τόσο μαζί σου οσο νομίζεις)
Και το άλλο θέμα ότι δεν συμβιβάζεσαι και ότι έχεις υψηλά στάνταρ ή ξενερώνεις με αυτούς που τυχαίνεις....έχεις ένα συγκεκριμένο τρόπο προσέγγισης στο μυαλό σου....
- 12-05-2020, 18:43 #317george1520Guest
Τα έκαναν, σε ενοχλουσαν και δεν θα τα κάνεις εσύ. Εγώ προσωπικά θα αγνοούσα αυτούς τους ανθρώπους και όχι να γίνω όμοιος τους.. Και μην μου πεις επειδή δεν τα λες μπροστά τους αλλαζουν τα πράγματα.. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ζωή των άλλων είναι αυτοί που δεν είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιουνται με την δυστυχία των υπολοιπων. Σε αυτή την κατηγορία θες να ανήκεις;
Θες όντως να ασχοληθείς μόνο με τον εαυτό σου; Τότε σταματά να βλέπεις τι κάνουν οι άλλοι και δώσε σημασία στο τι είσαι εσύ και σιγά σιγά θα ανακαλύψεις στοιχεία του χαρακτήρα σου που είναι ενδιαφέρον και θα δεις ότι οι άνθρωποι δεν έχουν όπλο τους μόνο την ομορφιά. Αλλά, μπορούν να έχουν φίλους, σχέσεις χωρίς να είναι όμορφοι εξωτερικά αλλά να είναι ενδιαφέρον σαν άνθρωποι.
Ναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις στον άλλον είναι η εμφάνιση του αλλά μέχρι εκεί. Κανένας δεν κράτησε κάποιον δίπλα του επειδή είναι απλά ωραίος. Για το τι είμαστε εμείς και το τι έχουμε καταφέρει έχουμε ευθύνη μόνο εμείς και μην περιμένεις να σκουνταψει ο διπλανός για να φανείς εσύ. Δεν είναι έτσι!!
Μεγάλωσες με την ιδέα πως οι όμορφοι έχουν επιτυχίες παντού και οι λιγότερο όμορφοι όχι. Η πραγματικότητα όμως σου δείχνει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια και αυτό σε χαλάει. Δες την, αποδεξου την και κάνε κάτι να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις την ζωή και τους ανθρώπους γύρω σου.
12-05-2020, 18:47 #318Miliva21GuestΕπίσης σου είπα ότι καλό θα ήταν να εστιάσεις στο να διευρύνεις τις παρέες σου είτε αυτό σου πάρει ένα ή δύο χρόνια ή και παραπάνω και να ξεκινήσεις χόμπυ και πράγματα ώστε να γνωρίσεις νέο κόσμο
Και να κάνεις παράλληλα πράγματα που σου αρέσουν.....
Δεν γίνεται να προβληματίζεσαι για δεύτερη φορά μέσα σε αυτο το μήνα γιατί δεν βρήκες γκόμενο ενώ είμαστε σε καραντίνα.
Δηλαδή που να τον βρεις;;; να έρθει να σε βρει στο δωμάτιο σου ; ωραίο θα ήταν αλλα δεν γίνεται
Ξεχνά όλα τα περί σχέσεων και κόμπλεξ περί του τι λένε οι άλλοι και πως είναι εγώ και γιατί είμαι 25 χρονών και σεξουαλικα άπειρη και πως και τι που και γιατί......
Δώσε χρόνο επένδυσε σε νεες γνωριμίες.
Και σταματά να βλέπεις τους άλλους ως αντικείμενα για να κάνεις τη πολυπόθητη σχέση και να καμαρώνεις στους γνωστούς σου
Μη τα ξαναλέμε
12-05-2020, 18:49 #319Miliva21GuestΝομίζω αρκετά πεσαμε όλοι πάνω της
Δεν της λέμε κάτι νέο.....
Αν γυρίσει και κοιτάξει τα προηγούμενα σχόλια μας θα βοηθηθει...
Αν και νομίζω πως σε κάνα μήνα πάλι εδώ θα είναι και πάλι τα ίδια θα λεμε
12-05-2020, 18:55 #320
Έχετε δικιο, τους εχω αγνοήσει φαινομενικά,δηλαδή εχω ξεκοψει, αλλά κάποιες φορές τα ξανασκέφτομαι. Και μετά για να ηρεμήσω σκέφτομαι τις αποτυχίες της ζωής τους ή ότι όσοι μου την πέφτουν εμένα αριθμητικά(γιατί από ποιότητα μυαλού ασ'τα να πάνε) δεν την πέφτουν σε αυτές.
Τα στάνταρντς μου τα έχω χαμηλώσει υπερβολικά πολύ όσον αφορά την εμφάνιση των αγοριών, το έχω ξαναπεί. Έχω κάνει κάτι και με υπέρβαρο.
Δεν έκανα σχέση, όχι γιατί δεν ήθελα σχέση γενικά, αλλά γιατί δεν ήθελα πραγματικά αυτά τα αγόρια που κάναμε κάτι. Θα επέμενα για να κάνω σχέση, αλλά δήλωναν εξαρχής ό,τι δεν θέλουν κάτι σοβαρό.
Όσοι ήθελα πραγματικά είχαν σχέση.
Το ξέρω ότι πρέπει να κάνω γνωριμίες κι από κοντά και θα το επιχειρήσω όταν βρεθεί η ευκαιρία. Δεν παρατάω την προσπάθεια , θα συνεχίσω ακόμα και με αυτόν που έχω σπαστεί τώρα, μόνο και μόνο για να δω μέχρι πού μπορώ να το φτάσω.
Μου λέτε να κάνω κάτι με κάποιον που θέλω πραγματικά : σκέφτομαι ότι αυτό μπορεί να πάρει χρόνια, όπως είπατε. Αν μέχρι τότε δεν έχω εμπειρίες, δεν θα είναι κάπως? Ειλικρινά απαντήστε, ξέρω πού βαδίζω, δεν με πονάει να το ακούσω.
12-05-2020, 19:04 #321
Τι πάει να πει κάπως; Σου ξαναλέω αν εσύ είσαι γυναίκα καριέρας που δεν ξέρω αν είσαι, ποιος μπορεί να σου προσάψει το οτιδήποτε αν μέχρι τα 30 δεν έχεις κάνει σχέση; Ποιος άνδρας θα είναι αυτός που δεν θα σε γούσταρε δίπλα του όχι για την εμφάνιση σου, ή την οικονομική σου άνεση, αλλά επειδή είσαι μία γυναίκα δυναμική που έχει καταφέρει κάτι που θα το κάνουν οι 3 στις 10; Να σου δώσω δύο δρόμους της ζωής να μου πεις εσύ ποιος είναι καλύτερος. Κάνεις μέχρι τα 30 σου 20 σχέσεις παντρεύεσαι, χωρίζεις έχεις παιδί δουλεύεις για 600 ευρώ και 300 ευρώ διατροφή. Ο δευτερος δρομος κάνεις σχέση στα 30 σου πρώτη φορά παντρεύεσαι χωρίζεις δουλεύεις για 2 ή 3 ή 4 χιλιάρικα έχεις παιδί και παίρνεις 300 ευρώ διατροφή. Ποιο δρομο θα επέλεγες από τους δύο;
12-05-2020, 19:07 #322
Αφού όπως λες είσαι εμφανίσιμη, σίγουρα "συγχωρείται" η έλλειψη εμπειρίας σε μεγάλη ηλικία. Και υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους νοιάζει καθόλου. Στην τελική προσπάθησε να πετύχεις επαγγελματικά και μετά πλήρωσε ένα ζιγκολό να σου μάθει εμπειρίες αφού τόσο σε νοιάζει!
12-05-2020, 19:19 #323
Μεγάλο το thread και δεν το διάβασα όλο, αλλά δύο πράγματα έχω να προτείνω που ίσως έχουν αναφερθεί, δεν ξέρω.
Πρώτον, μείνε μόνη σου για κάποιο καιρό και απέφυγε ακόμα και τις ιντερνετικές συζητήσεις με αγόρια. Έτσι κι αλλιώς, ο κορωνοιός υπάρχει ακόμα, τίποτα δεν έχει τελειώσει από άποψη πανδημίας, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για κοινωνική αποστασιοποίηση. Συγκεντρώσου στα χόμπι σου, διάβασε κανένα βιβλίο για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Αυτό θα σε βοηθήσει και στις συζητήσεις που θα κάνεις μελλοντικά.
Δεύτερον, όταν ξαναρχίσεις να βγαίνεις με άντρες, μην ενδίδεις από την αρχή, την πρώτη βδομάδα που διάβασα κάπου. Περίμενε λίγο καιρό να δεις αν ο άλλος έχει πραγματικά τη διάθεση να γνωρίσει τον εσωτερικό σου κόσμο. Δυστυχώς μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις τα ξερά από τα χλωρά. Παλιομοδίτικο ακούγεται, αλλά αφού έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με άντρες που θέλουν μόνο σεξ, μόνο αυτό θα σε «σώσει». Δε λέω, ακόμα κι έτσι μπορεί να μην πετύχει η σχέση, αλλά τουλάχιστον μειώνονται οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο. Φιλικά.
12-05-2020, 19:28 #324Miliva21GuestΗ σεξουαλική εμπειρία δεν είναι κάτι στατικό.....Είναι κάτι που αλλάζει
Αύριο μεθαύριο βρίσκεις κάποιον σ αρεσει του δίνεις και καταλαβαίνει που λέει ο λόγος ή κάνεις μια σχέση και έρχεται και αυτό
Άποψη σου και δικαίωμα σου να είσαι είτε έμπειρη είτε όχι......όποιου δεν του αρέσει ας φύγει ....Δεν κάνει για σένα
Δεν ξέρω άντρα που να του αρέσει μια γυναίκα σε χαρακτήρα και εμφάνιση και να φύγει επειδή δεν είναι έμπειρη
Μόνο αυτοί που τους νοιάζουν πολύ οι καθαρά σεξουαλικές σχέσεις και θέλουν μια έμπειρη για να τους κάνει κολπα
Αυτοί δεν σου κάνουν
Οποιοσδήποτε άντρας που θέλει να χτίσει μαζί σου κάτι θα χαρεί να σου μάθει πράγματα ή θα κάνει υπομονή....
13-05-2020, 10:04 #325
13-05-2020, 10:07 #326
Σε όσους είπα ότι δεν έχω ολοκληρώσει μου είπαν δεν έχουν πρόβλημα και φαίνονταν άνετοι , όμως γιατί δεν ήθελαν να με ξαναδούν? Επειδή ούτως ή άλλως ήθελαν ξεπετα και όχι 2ο ραντεβού ή επειδή με απέρριψαν για αυτό? Πάντα θα με βασανίζει αυτό το ερώτημα.
Αν είναι σοβαρό άτομο ο άλλος όντως δεν θα τον νοιάζει πιστεύω. Αλλά βλέπω κάποιους που λένε ότι για να κάνουν σχέση θέλουν να κάνουν πρώτα σεξ .
Ποια είναι η γνώμη σας για αυτούς? Το θεωρείτε λογικό ή δικαιολογία για να πηδήξουν και μετά να πουν "δεν μου κάνεις για σχέση" και να πάνε στην επόμενη?
Γιατί αν είναι φυσιολογικό, τότε μειώνονται πολύ οι πιθανότητες μου για σχέση
13-05-2020, 10:35 #327
για εμενα πολυ καλα λενε. θεωρω το πιο φυσιολογικο για ενηλικες και ανδρες και γυναικες να θελουν να κανουν ΚΑΙ σεξ πριν αποφασισουν να κανουν σχεση με καποιον.
αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα το κανουν την πρωτη η την δευτερη μερα.
σημαινει απλα, οτι πριν το σεξ, δεν υπαρχει σχεση.
κι αυτο συμβαινει γιατι μετα το σεξ, μπορει να μην θελεις να εχεις κατι ερωτικο με τον συγκεκριμενο ή αντιθετα, να μην ξεκολλας και να τον θελεις ακομα περισσοτερο.
νομιζω ομως , οτι οσοι θεωρειτε οτι κανουμε "σχεση" κι ας μην εχουμε κανει σεξ, μπερδευετε την σχεση με την γνωριμια...
δεν ειπε κανεις οτι αν δεν κανεις σεξ με καποιον με το καλημερα, πρεπει να εξαφανιστει!!!!
πριν την σχεση, υπαρχει και η γνωριμια. η συναναστροφη.
μπορεις να βγαινεις οσο θελεις κι οσο θελει μαζι του και να κανεις σεξ οταν το θελησεις. δεν ειναι κακο αυτο!
σχεση, δεν ειναι. ειναι γνωριμια.
υ.γ. ουτε βεβαια σημαινει οτι αν κανεις σεξ με καποιον, εχεις σχεση. αυτο εννοειται, υποθετω..
σχεση εχεις, οταν θελετε και οι δυο να ειστε μαζι.Last edited by Remedy; 13-05-2020 at 11:13.
13-05-2020, 11:26 #328
Έτσι όπως το θέτεις λογικό μου ακούγεται.
Βέβαια εγώ επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ίσως να μην έχω "ενήλικη" σκέψη και θα ήθελα να ξεκινήσω πρώτα σχέση και μετά σεξ. Βέβαια είτε σχέση είτε γνωριμία όπως κι αν ορίζεται εμένα μου αρκεί να είναι το άτομο που θέλω και να μου φέρεται όπως θέλω.
Αλλα αγχώνομαι πάνω σε αυτό που λες (όχι μόνο εσύ δηλαδή) ότι αν δεν αρέσει το σεξ , λόγω απουσίας εμπειριών, θα απορριφθω από σχέσεις.
13-05-2020, 11:43 #329
το "λογω απουσιας εμπειριων", εσυ το συμπληρωσες.
δεν το ειπα εγω, ουτε και το πιστευω.
η αισθαντικοτητα, ειναι εμφυτη, δεν εχει να κανει με την εμπειρια.
να στο πω αλλιως. αν ΕΣΥ, ενα συγκεκριμενο ατομο δηλαδη, αρεσεις σεξουαλικα σε καποιον οταν θα αποκτησεις εμπειριες, θα του αρεσες και χωρις εμπειριες. αν δεν του αρεσεις ουτε αν αποκτησεις εμπειριες, τοτε δεν του αρεσεις και χωρις εμπειριες.
πιστεψε με σε αυτο.
εξαιρουνται, μερικοι παρθενοι ανδρες (οχι ολοι ομως). που θελουν να εχει οπωσδηποτε εμπειριες η γυναικα, γιατι νοιωθουν ανασφαλεις οτι θα μπορεσουν να ανταποκριθουν με μια επισης παρθενα. αλλα στην ηλικια που εισαι, ειναι πολυ πιο πιθανο να γνωρισεις πιο εμπειρους ανδρες, οχι παρθενους.
13-05-2020, 11:53 #330
Δεν είπα ότι το είπες εσύ αυτό
Μόνη μου το πρόσθεσα όντως
Δηλαδή η σεξουαλική έλξη από τι εξαρτάται πιστεύεις?
Έκανα και poll για να δω τι συμβαίνει αντικειμενικά. Γιατί αλλιώς απαντάνε ανώνυμα και αλλιώς εδώ. Με βασανίζει πολύ το θέμα.
Κάποτε κατηγορούσα τον εαυτό μου για τα κιλά και τώρα νιώθω μειονεκτικά για αυτό.
Επίσης επειδή κάτι ειπώθηκε για καριέρα. Όχι, γυναίκα καριέρας δεν θα με έλεγα. Δεν με ενθουσιάζει κάτι σαν δουλειά απλά θέλω να έχω μια δουλειά για να έχω δικό μου εισόδημα και να μην εξαρτώμαι από κανεναν.