Τα 7000 αφορουν στους δικηγορους?
Printable View
Τζουλια,προσπαθησε να μην σκεφτεσαι ολο τα ιδια και τα ιδια και να περνας τον κυκλο ξανα και ξανα! Ξερεις τι να κανεις! Ακολουθησε,λοιπον,αυτα τα βηματα και περιμενε τις εξελιξεις!
Ναι, τα εχω αποφασισει τα βηματα . Για την αστυνομια μονο αμφιβάλλω, για τωρα τουλαχιστον
julias, πηρες ολες τις πιθανες απαντησεις που ηθελες να παρεις. μην το λιβανιζεις αλλο το θεμα, περνα στην πραξη τωρα. Η remedy σου προτεινε ενα πολυ καλο και ολοκληρωμενο πακετο λυσης , ακομα και αμα δεν κανεις το (7). Πιο πανω σου συσταθηκε να πας στην αστυνομια. εχεις επιλογες να κανεις πλεον οτι θελεις. περνα στη επιθεση τωρα.!
Εχεις και εσύ το θράσος να προτρέπεις να μην υπάρχουν χαρακτηρισμοί, να αναφέρεσαι σε εμπάθειες και μικρότητες, όταν υπάρχει αυτό προ δυο ημερών σε post σου; Τι υποκρισία!!!
Εκεί που πήγε η καλή σου θέληση και η φιλική σου διάθεση;
Πόσο pathetic συμπεριφορά!!!
τα λεω ρε συ .. καιρο τωρα ..αλλα γιατι παντα παμε στις ακριβες και συνθετες λυσης δεν καταλαβαινω . μερικες φορες ειναι πολυ ποιο απλα ,αλλα παντα βαζω και το σοκ και τον φοβο και την εκθεση μεσα και πολλα αλλα μεχρι την στιγμη που θα εισαι ετοιμος να καταγγειλεις
περιμενω και καραβια αποψε
δε μπορω να σου πω κατι εγκυρο γιατι δε μου περισσευουν ουτε νομικες ουτε αστυνομικες γνωσεις. Οποτε το καλυτερο θα ηταν να ρωτησεις η ιδια εναν δικηγορο, ή καποιον αστυνομικο. Γιατι εδω νομιζω δεν εχει δηλωσει κανεις ενεργος δικηγορος η αστυνομος, οποτε οτι και να λενε οτι ισχυει η δεν ισχυει, ειναι εις ματην, εγω δε θα πιστευα καποιον απο εδω που λεει ανωνυμως οτι ξερει αλλα που δεν ξερω εγω οτι ειναι πραγματι ΕΙΔΙΚΟΣ. Αυτη ειναι η αποψη μου.
Τζούλια προσπάθησε να μην "τρέχεις" με το μυαλό σου (καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο με όλα αυτά που σου έχουν συμβεί) ...
Θα πας αύριο στον πρόεδρο και ανάλογα με την εξέλιξη της συνάντησης, θα δεις τι θα κάνεις...