Άβυσσος η ψυχή...του άντρα? - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 26 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 385
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    O ρεαλισμός είναι πάντα καλός σύμβουλος. Για να υπάρξει περίπτωση, να μην μείνει ποινικά ατιμώρητος, πρέπει η julias να είναι διατεθειμένη για το ενδεχόμενο να εμπλακεί σε ένα δικαστικό αγώνα τουλάχιστον 5 ετών και να δαπανήσει ένα ποσό τουλάχιστον, με τα σημερινά δεδομένα, 7.000 euro. Και βέβαια να λάβει σοβαρά υπόψη της, την περίπτωση που θα αθωωθεί ο καθηγητής, το τι αξιώσεις, ποινικές και αστικές μπορεί να εγείρει.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Τα 7000 αφορουν στους δικηγορους?

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Εγω δεν τα κανω αυτά!!
    ωραια, κανε τα υπολοιπα, αλλα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ΜΗ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ , ΑΡΧΙΖΕΙς ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΩΣΤΕ ΜΕ" (επιτρεπονται και παραλλαγες)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ωραια, κανε τα υπολοιπα, αλλα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ΜΗ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ , ΑΡΧΙΖΕΙς ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΩΣΤΕ ΜΕ" (επιτρεπονται και παραλλαγες)
    Πιστευεις οτι κινδυνευω? οτι για καποιο λογο εχει κολλησει μαζι μου?

Senior Member
    Τζουλια,προσπαθησε να μην σκεφτεσαι ολο τα ιδια και τα ιδια και να περνας τον κυκλο ξανα και ξανα! Ξερεις τι να κανεις! Ακολουθησε,λοιπον,αυτα τα βηματα και περιμενε τις εξελιξεις!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Αυτά που γράφεις είναι εκτός πραγματικότητας. Εχεις κακή πληροφόρηση

Για να καταγραφεί ένα γεγονός στο βιβλίο συμβάντων πρέπει ή να υπάρχει αξιόποινη πράξη που διώκεται αυταπάγγελτα ή να δηλώσει ο παθών πως επιθυμεί την ποινική δίωξη του κατηγορουμένου.

Αν βρει κάποιον καλό άνθρωπο στο τμήμα / αξιωματικό υπηρεσίας και θέλει να βοηθήσει, στην ουσία "παρανομώντας", θα τον καλέσει στο τηλ αρχικά και στην συνέχεια στο τμήμα για να του κάνει σύσταση.

Το γεγονός ΔΕΝ καταγράφεται.

Ομως μπορεί εκείνη την στιγμή να θελήσει να ασκήσει ποινική δίωξη ο καθηγητής γιατί αυτομάτως αποκτά έννομο συμφέρον.

Εχουν καταδικαστεί δεκάδες άνθρωποι για ασέλγεια. Το θέμα είναι πόσο εσύ θέλεις/μπορείς να το τραβήξεις και πόσο διατεθημένη είσαι να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.

Απολίτιστες πράξεις να κάνουν και να προτείνουν οι απολίτιστοι. Δεν σώζεται καμία φοιτήρια από την δημοσιοποίηση απλά του ονόματος, (αλίμονο, θα μπορούσε ο καθένας να δυσφημεί τον άλλον) αν δεν υπάρξει αμετάκλητη καταδίκη. Δλδ, ούτε καν η πρωτόδικη καταδίκη μπορεί να κάνει την απαιτούμενη ζημιά σε πολλές περιπτώσεις. Και πολύ καλώς δεν μπορεί. Το νομικό σύστημα δεν παρέχει τυχαία το δικαίωμα της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Τα αρχικά του ονόματος δεν είναι παράνομο να τα γράψει, αλλά δεν είναι και τίποτα απολύτως επί της ουσίας.
    εγω απορω για ποιο λογο μαζευτηκαν αυτες οι γνωσεις σε εναν ανθρωπο. Του χρησιμευουν σε κατι;

Senior Member
    Ναι, τα εχω αποφασισει τα βηματα . Για την αστυνομια μονο αμφιβάλλω, για τωρα τουλαχιστον

Senior Member
    julias, πηρες ολες τις πιθανες απαντησεις που ηθελες να παρεις. μην το λιβανιζεις αλλο το θεμα, περνα στην πραξη τωρα. Η remedy σου προτεινε ενα πολυ καλο και ολοκληρωμενο πακετο λυσης , ακομα και αμα δεν κανεις το (7). Πιο πανω σου συσταθηκε να πας στην αστυνομια. εχεις επιλογες να κανεις πλεον οτι θελεις. περνα στη επιθεση τωρα.!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    εγω απορω για ποιο λογο μαζευτηκαν αυτες οι γνωσεις σε εναν ανθρωπο. Του χρησιμευουν σε κατι;
    Λιλιουμ, αυτο που μου συνεβη ειναι πολυ ασχημο. Μην αναλλωνεστε σε θεματα ασχετα. Εγω ακουω τις γνωμες όλων και ολοι εχουν δικαιωμα στην αποψη

Senior Member
    Ναι, τα εχω αποφασισει τα βηματα . Για την αστυνομια μονο αμφιβάλλω, για τωρα τουλαχιστον
    Και καλα κανεις! Ασε προς το παρον λιγο στην ακρη την αστυνομια!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Επειδη βλεπω οτι το γνωστο-αγνωστο τρολλακι του φορουμ αρχισε παλι τα δικα του! Να επαναλαβω οτι:
    Εχεις και εσύ το θράσος να προτρέπεις να μην υπάρχουν χαρακτηρισμοί, να αναφέρεσαι σε εμπάθειες και μικρότητες, όταν υπάρχει αυτό προ δυο ημερών σε post σου; Τι υποκρισία!!!

Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λες Νικο!
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Εκεί που πήγε η καλή σου θέληση και η φιλική σου διάθεση;

Πόσο pathetic συμπεριφορά!!!

Senior Member
    Πιστευεις οτι κινδυνευω? οτι για καποιο λογο εχει κολλησει μαζι μου?
    οχι, πιστευω οτι εχει πεισθει οτι τον φοβασαι. αν ησουν ψυχραιμη θα ειχε φοβηθει ηδη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πες τα κοπελια
    τα λεω ρε συ .. καιρο τωρα ..αλλα γιατι παντα παμε στις ακριβες και συνθετες λυσης δεν καταλαβαινω . μερικες φορες ειναι πολυ ποιο απλα ,αλλα παντα βαζω και το σοκ και τον φοβο και την εκθεση μεσα και πολλα αλλα μεχρι την στιγμη που θα εισαι ετοιμος να καταγγειλεις
    περιμενω και καραβια αποψε
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Λιλιουμ, αυτο που μου συνεβη ειναι πολυ ασχημο. Μην αναλλωνεστε σε θεματα ασχετα. Εγω ακουω τις γνωμες όλων και ολοι εχουν δικαιωμα στην αποψη
    δε μπορω να σου πω κατι εγκυρο γιατι δε μου περισσευουν ουτε νομικες ουτε αστυνομικες γνωσεις. Οποτε το καλυτερο θα ηταν να ρωτησεις η ιδια εναν δικηγορο, ή καποιον αστυνομικο. Γιατι εδω νομιζω δεν εχει δηλωσει κανεις ενεργος δικηγορος η αστυνομος, οποτε οτι και να λενε οτι ισχυει η δεν ισχυει, ειναι εις ματην, εγω δε θα πιστευα καποιον απο εδω που λεει ανωνυμως οτι ξερει αλλα που δεν ξερω εγω οτι ειναι πραγματι ΕΙΔΙΚΟΣ. Αυτη ειναι η αποψη μου.

Senior Member
    Εχεις και εσύ το θράσος να προτρέπεις να μην υπάρχουν χαρακτηρισμοί, να αναφέρεσαι σε εμπάθειες και μικρότητες, όταν υπάρχει αυτό προ δυο ημερών σε post σου; Τι υποκρισία!!!

Εκεί που πήγε η καλή σου θέληση και η φιλική σου διάθεση;

Πόσο pathetic συμπεριφορά!!!
    Αρχισε παλι τα γνωστα του παρατραγουδα!!

Banned
    Τζούλια προσπάθησε να μην "τρέχεις" με το μυαλό σου (καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο με όλα αυτά που σου έχουν συμβεί) ...
    Θα πας αύριο στον πρόεδρο και ανάλογα με την εξέλιξη της συνάντησης, θα δεις τι θα κάνεις...

Page 22 of 26 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast