για το δελφινι με πολλη λαβ και πολυ καψουρα γτ ξερω οτι οσο και να φαει δεν παχαινειhttps://www.youtube.com/watch?v=362JArvhAqg
Printable View
για το δελφινι με πολλη λαβ και πολυ καψουρα γτ ξερω οτι οσο και να φαει δεν παχαινειhttps://www.youtube.com/watch?v=362JArvhAqg
Ετσι ειναι ρεμ , υπαρχει πολυ παραφιλολογια με την ασκηση που αδυνατιζει , το ξερω μετα απο 3 δεκαετιες ενασχολησης μου με γυμναστικη και διατροφη . Πινω ενα δυνατο καφεδακι πρωι , και καλο πρωινο , να επιταχυνω τον μεταβολισμο ( και το νερο το κανει αυτο , σε μικροτερο βαθμο ) , και οσο περναει η μερα , τρωω ολο και λιγοτερο . Αλλωστε , αν δεν κανεις ζαβολιες , σε 10 μερες , ' κλεινει ' το στομαχι . Δεν τα γραφω για σενα , ρεμ , αλλα για οποιονδηποτε ενδιαφερεται να χασει κιλα .
εμενα η διαιτα μου λεει καφε και τσιγαρο με την τσιμπλα στο ματι για καποιεσ ωρεσ
δεν κατεβαινει μπουκια κατω μετα κατα το μεσημερακι ενταξει και θα συμφωνησω οτι κλεινει το στομαχι σε καποια φαση
Αμα μεινεις πολλες ωρες νηστικος , επιβραδυνεις την απωλεια κιλων , καλο ειναι να τσιμπας κατι ανα 5ωρο , 6ωρο .
Βρε παιδιά τι λέτε που δεν μετράει η άσκηση. Ο τρόπος για να αδυνατίσεις είναι να καις παραπάνω θερμίδες από όσες τρως, αν συνεχίσεις να τρως το ίδιο και αρχίσεις να καις περισσότερο σαφώς και αδυνατίζεις, βέβαια αν καποιος τρώει 3000 θερμίδες την ημέρα δεν υπάρχει κανένας τρόπος να τις κάψει εκτός κι αν κάνει πρωταθλητισμό, θα μειώσει πάντως τον ρυθμό που θα παχαίνει. Εκτος αυτού όσο περισσότερη μυική μάζα έχεις τόσο καλύτερο μεταβολισμό έχεις. Το ιδανικό βέβαια είναι να τα συνδυάσεις. Και προφανώς γίνεται και ενώ είσαι σε αγωγή φαρμακευτική πιο δύσκολα όμως.
Το έχωξαναπεί νομίζω, μόνο κόβοντας την ζάχαρη από τα ροφήματα και τους καφέδες και περπατώντας 2-3χλμ την ημέρα 4-5 φορές την εβδομάδ έχασα 6 κιλά νομίζω. Τώρα που έπιασα δουλειά και θα χω και χρήματα σε κάποιο καιρό θα φτιάξω και την διατροφή μου. Και είμαι γυναίκα πάνω από 30..
Σε όσους πάντως κάνουν την προσπάθεια, όπως ο Μακ καλή συνέχεια, σε όσους δεν την έχουν αρχίσει ακόμα καλή απόφαση.
Οπωσδηποτε μετραει η ασκηση , αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο απο οτι γενικα πιστευεται . Μια ωρα βαρη , καις 240 θερμιδες . Αλλα ο μεταβολισμος ειναι επιταχυμενος για ενα 24ωρο . Αυτο που θελω να πω , ειναι οτι αμα το ' ραψεις ' , αρκει για να χασεις κιλα . Πρεπει ομως να ξερεις μερικα βασικα πραματα απο διατροφη , δεν πιστευω στις διαιτες .
αυτο το ξερω κι εγω για τα βαρη οτι επιταχυνουν το μεταβολισμο για ωρα μετα την προπονηση
ακριβως αυτο εννοω.
240 θερμιδες δεν ειναι ουτε μιση τυροπιτα.
το προβλημα καποιου που εχει παρει κιλα, δεν ειναι με τπτ μιση τυροπιτα, αλλα πολλα παραπανω.
καιγοντας και 300 θερμιδες την ημερα (που σπανια ειναι καθε μερα, γιατι συνηθως γυμναζομαστε 2-3 φορες την εβδομαδα), δινουμε ενα μικρο περιθωριο θερμιδων , αλλα ειναι πολυ μικρο για να χασεις κιλα και επιπλεον, επειδη οπως λεει ο μαγκ , η ασκηση ειναι υπερεκτιμημενη στο χασιμο βαρους και οι περισσοτεροι εχουν λαθος πληροφοριες, θεωρουν οτι κανουν κατι πολυ ουσιαστικο για τα κιλα τους γυμναζομενοι και κουραζομενοι και μετα το ριχνουν στο φαι χωρις τυψεις.
δεν ειναι ετσι τα πραγματα. η ασκηση κανει "κατι". ειναι πολυ λιγο ομως για να χασεις. θελει διατροφη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
κανει ομως θαυματα στην οψη του σωματος, στην γενικοτερη υγεια και στην διαθεση ακομα. αλλο θεμα αυτο, ομως.
Συμφωνω ρεμ , το αδυνατισμα ειναι 80% διατροφη , κι 20% ασκηση .
Όταν έχεις πολλά κιλα να χάσεις η γυμναστική επιβάλλεται και για να μην κρεμάσεις!
Δελφίνι έχεις δοκιμάσει τη διατροφή της χερμπαλαιφ? Αν και καλυτερα να μάθεις σε μια διατροφή που θα την κανεις για πάντα...
Κάτι να σου κόβει την όρεξη υπάρχει..??όσο κι αν προσπαθώ παρασυρομαι. Από τότε που άρχισα τα χάπια άλλαξε ή όρεξη μου ή θα κόψω τα χάπια ..
Δεν υπαρχει τετοιο χαπι rita , δεν εχει εφευρεθει ακομη !! ειναι θεμα θελησης και αποφασης .
Όποιον ειδικό και να ρωτήσεις, αυτό που θα σου πει είναι ότι καθημερινά
χρειάζεται 30' περπάτημα. Οπότε αν έχεις σκύλο που θέλει δυό φορές τη μέρα
να τον βγάλεις βόλτα για να κάνει πιπί του, να ο χρόνος που χρειάζεσαι για
να ελέγχεις το βάρος. Αν δεν έχεις υιοθέτησε...
Έχω μαζέψει 2 σκυλάκια και με χαρά καθημερινά τα βγάζω έξω. Αυτά να δεις!...
Στη βόλτα μας, ακολουθούν και τα 2 γατάκιά μου.
Αυτό λοιπόν το ...δεν κινούμαι καθόλου... που γράφεις είναι ό,τι το χειρότερο!...
Ίσως όμως να είναι ακατάλληλα κι αυτά που τρως ή γενικά ο τρόπος που τρέφεσαι...
Για παράδειγμα τρως 2 σαλάτες τη μέρα συνοδεύοντας τα κύρια γεύματα και
3 φρούτα ένα το πρωί, ένα πριν το μεσημεριανό κι ένα το απόγευμα;
Πίνεις αρκετό νερό έως 3 λίτρα τη μέρα; Γιατί φρούτα, λαχανικά και νερό εκτός των άλλων...
βοηθούν στις καύσεις/λιποδιάλυση και την απομάκρυνση τοξινών κι από τα φάρμακα,
που απ' ότι έγραψε άλλο μέλος παίρνεις...
Πάντως, το καλύτερο θα ήταν ν' απευθυνθείς σ' ένα διαιτολόγο για να σου δώσει
ένα πρόγραμμα διατροφής, αφού κάνεις και τις απαραίτητες εξετάσεις...
Αγαπητη Μαρκελα , εγω δεν κινουμαι , και ομως χανω 4-5 κιλα/μηνα , προσεχω πολυ τι τρωω ομως , γνωριζω αρκετα απο διατροφη . Δεν κανω συγκεκριμενη , πλην του οτι τρωω αρκετες πρωτεινες και σαλατες , και πινω πλου νερο . Σε δυομιση μηνες , θαμαι στα κιλα μου ακριβως .
Τελικά πήγα σε έναν διακεκριμένο ομοιοπαθητικό παγκόσμιου φήμης και μου είπε να τα σταματήσω τα φάρμακα κάνοντας μια θεραπεία με ομοιοπαθητική και ότι είμαι εντελώς υγιής!!!!
Οι ομοιοπαθητικοι δεν είναι γιατροί να ξέρεις....και την έχουν πατήσει πολλοί απαυτους......θέλει πολυ χρόνο για να δεις αποτέλεσμα και στην αρχή μπορεί να είσαι πολυ χειροτερα
Aν είσαι τελείως υγιής γιατί σου πρότεινε θεραπεία με ομοιοπαθητική;;Μήπως για να τσεπώσει το παραδάκι;;Εγώ δεν θα εμπιστευόμουν γιατρό που δεν ξέρει πως λειτουργούν τα ψυχοφάρμακα.Απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Έτσι την πάτησα κ γω με μια ψυχολόγο όταν είχα άγχος και της είπα ότι διέκοψα τα φάρμακα (αντιψυχωσικά) και μου λέει δεν πειράζει δεν έχεις τίποτα ενώ υποτροπίαζα και μετά ήρθε το φουλ ψυχωσικό επεισόδιο.
Δεν μας είπες όμως εσύ σε ψυχίατρο γιατί πήγες;;Κάτι θα σου συνέβαινε.Πάντως να ξέρεις πως για να έχεις ψύχωση δεν χρειάζεται να υπάρχουν όλα τα συμπτώματα όπως ακουστικές παραισθήσεις,παραλήρημα,κτ λ.Ένας γιατρός μπορεί να το καταλάβει αυτό.Ίσως είχες ήπιας μορφής ψύχωση.
Τα αντιψυχωσικά πάντως δεν τα κόβουμε μαχαίρι.Άποψη μου είναι να πας σε έναν έμπειρο ψυχίατρο και να του πεις πως αισθανόσουν όταν πήγες για πρώτη φορά στο ΚΨΥ ή να βρει το ιστορικό σου.
Επίσης και υγιής να είσαι δεν τα κόβουμε έτσι τα φάρμακα διότι μετα από υγιής θα γίνεις πιο άρρωστη και από άρρωστο!
μετα απο 20 χρονια φαρμακευτικη αγωγη, μονο ψυχιατρος μπορει να σου πει αν πρεπει να κοψεις καποιο φαρμακο, αλλα και πως θα το κοψεις... το ιδιο ισχυει και για την διαγνωση.
αν εγινε αυτο που περιγραφεις, αυτος ο ανθρωπος ειναι πολυ επικινδυνος και βεβαια, αποκλειεται να ειναι γιατρος.
Kι εγω ειμαι πολυ επιφυλλακτικος με τους εναλλακτικους γιατρους , οχι οτι οι γιατροι της Δυτικης Ιατρικης ειναι καλυτεροι , και δη ψυχιατροι , εχω παιδικο φιλο γιατρο , και τον συμβουλευομαι για τα παντα .
Δελφινι γεια σου οσον αφορα τη παθηση σου(ατυπη ψυχωση) ειναι μια απο τις διαγνωσεις που μου κανανε κ μενα μεσα στα χρονια, βασικα ειναι η διαγνωση που εχει κανει ο κατα τα περισσοτερα χρονια ψυχιατρος μου, αν δεν ρωτησες εγω που το κανα μου ειπε πως ατυπη ψυχωση σημαινει να εχεις συμπτωματα της ψυχωσης αλλα παρολα αυτα εχεις κ μια σχετικη αισθηση της πραγματικοτητας, φουλ πακετακι δλδ ψυχωσης (παραξενες ιδεες κτλπ, φωνες) αλλα καπου μεσα σου εχεις κ ψηγματα λογικης, επισης τυχαινει εκτος απο το να μοιραζομαστε την ιδια διαγνωση να παιρνουμε σχεδον και τα ιδια φαρμακα, παιρνω κ γω 400μγ σολιαν ημερησιως κ τευλευταιο μηνα κ λαντοζ μισο χαπι, επειδη εχω περασει απο το σταδιο του "ειμαι καλα δεν εχω τιποτα ειμαι υγιης" επισης θα γελασεις περασα κ απο το σταδιο της ομοιοπαθιτικης που για μενα ειναι απλα μια απατη κ φαρμακα placebo,δεν θα σου πω κοψε η κρατα το σολιαν θα σου παραθεσω απλα αυτο που βιωσα εγω. επαιρνα σολιαν λοιπον για αρκετα χρονια(ειμαι γενικα ασθενης πανω απο 13χρονια)αποφασισα λοιπον σε φαση σταθερης διαθεσης ειπα οτι δεν εχω τιποτα κ οτι θελω να τα κοψω, και το κανα.Σε ενα μιση μηνα περασα βαρβατη υποτροπη και αναγαστηκα να παρω 4 ζυπρεξα τη μερα γιατι πλεον ηταν το μονο που με πιανε, εβαλα ενα σωρο κιλα κτλπ, αλλα μολις πηρα να στανιαρω σκεφτηκα: καλα ρε Ανδρεα δεν θες να εισαι σαν ολους τους αλλους? θα παιρνεις φαρμακα μια ζωη?θα το ανεχτεις αυτο? οοοχι φυσικα, και τα ξανακοβω λοιπον, κ μεσα σε ενα μηνα μου ενιωσα πως εσκασε ατομικη βομβα στο κεφαλι μου, τι ιδεες γυριζαν στο κεφαλι μου φωνες του θεου, παραληρημα, ολα τα καλουδια, το συγκεκριμενο ψυχωσικο επισοδειο ηταν τοσο δυνατο που εκανα αρκετα χρονια να νιωσω εστω για στιγμες πως μπορω πλεον να παω μια βολτα σαν "φυσιολογικος" ανθρωπος, χωρις ιδεες κ φωνες, αυτα ειναι τα δικα μου βιωματα, συγνωμη για το μεγαλο ποστ κ δεν θελω να σου το παιξω καποιος ηθελα απλα να παραθεσω τις εμπειριες μου πιο πολυ γιατι τυχαινει οπως σου ειπα λογω σατανικης συμπτωσης να εχουμε ιδια διαγνωση κ ιδια σχεδον αγωγη, και κατα δευτερον μου εισαι κ συμπαθης και ηθελα να βοηθησω, αυτα τα ολιγα να εισαι καλα
ολοι αγαπαμε το δελφινι τι συγκινιτικοοοοοοοοο!!!!!
elis αν προσπαθεις να τρολλαρεις καταφερες να μου αποσπασεις την προσοχη, αν παλι απλα αστειευεσαι αστο να πεσει χαμω
καπου μεσα στο κειμενο σου λεσ οτι σου ειναι συμπαθησ κι επειδη και μενα μου ειναι συμπαθησ εγραψα αυτο
2 χρόνια παίρνω την φαρμακευτική αγωγή και ο γιατρός ομοιοπαθητικός (που είναι γιατρός) και που τον πιστεύω πάρα πολύ μου είπε ότι με βλέπει πολύ καλά από την εμπειρία του που έχει και ότι πρέπει να πάω στον ψυχίατρό μου να κόψουμε την φαρμακευτική αγωγή με τα χημικά χάπια γιατί με βλέπει εντελώς καλά.
Και εγώ τον πιστεύω απόλυτα γιατί ποτέ μου δεν άκουγα φωνές ούτε τίποτα σχετικό με ψύχωση δεν είχα . Θα τα κόψω και θα σας πω αν είχε δίκαιο ή άδικο.
δελφινι απο εμεπιρια σου λεω μην τα κοψεισ κανε οτι θεσ αλλα προσεχε συμφωνω κι εγω οτι μπορει να εισαι καλα
αλλα μην το διακυνδινευεισ
αν δεν ειχες ψυχωση.. τοτε γιατι σου διναν χαπια? ποια ηταν η διαγνωση
και εγω είμαι κατά των φαρμακων
Δεν ειναι καθόλου εύκολο να τα κόβεις κ να γίνεις καλά Παίρνω φάρμακα τα κόβω μένω χωρίς φάρμακα έχω μείνει κ δυο χρόνια χωρίς με όλες τις καλύτερεσ εναλλακτικές μεθόδους κ ποτέ δεν γίνομαι καλά κ πάλι καταλήγω στα φαρμακαΟμως μ αυτό το τροπο δεν κέρδιζω τίποτα γιατί φεύγει η ζωή μου κ δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα ουσιαστικοΤωρα είμαι στη φάση να τα παίρνω κ να κάνω υπομονή γιατί έντελεί με τα φάρμακα έχω περισσότερες πιθανότητες να ζήσω κ να έχω ευκαιρίες για μια σχεδόν φυσιολογική ζωη
Είπα και παραπάνω ότι διαγνώστηκα με άτυπη ψυχωτική διαταραχή, αλλά πολλές φορές κάνουμε οι άνθρωποι ένα ψυχωτικό επεισόδιο και μετά από θεραπεία γινόμαστε πλήρως καλά χωρίς να χρειαζόμαστε φάρμακα σε αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι ανήκω και εγώ. Δεν νομίζω ότι πρέπει να παίρνω τα χάπια για ολόκληρη την ζωή μου.
βρε δελφινι αφου ξερεισ οτι δεν υπαρχει θεραπεια αμα εισαι εντελωσ καλα να σε μελετησουν οι γιατροι να γινουμε και μεισ καλα
ξερεισ οτι αυτο δεν ειναι πιθανο να συμβαινει αμα οντωσ ομωσ σου λενε οτι εισαι καλα πεστουσ να σε μελετησουν να δουμε και μεισ χαιρι
ξερεισ οτι αυτα τα λενε για λογουσ οικονομιασ
Δεν ειναι έτσι όπως τα λες!εχω παει σε πολλούς γιατρούς κ όλοι μου δώσανε διαφορετική διάγνωση είμαι μάλλον ιδεολήπτικη σε οριακό πεδιοΚ στις χειρότερες φάσεις μου είχα έλεγχο της πραγματικότητας κ της ταυτότητας μουΕγω δεν είμαι επιθετική μαζί σου κ δε σου λέω να μη δοκιμασίες την ομοιόπαθητικηΕχω κάνει κ εγώ αλλά δυστυχώς δεν τα καταφεραΣτο τέλος υπέρ μιλούσαν οι σκέψεις κ ήμουν στο κόσμο μου
ναι ναι συμφωνω... και εγω τα ειχα κοψει την πρωτη φορα σιγα σιγα μετα από 2 χρονια από το 1ο οξυ ψυχωσικο επεισοδιο... υποτροπιασα βεβαια μετα από 3 μηνες και τελικη διαγνωση σχιζοφρενεια παρανοικου τυπου
τωρα εσυ χωρις οξυ επεισοδιο μονο με ατυπη ψυχωτικη διαταραχή εισαι πιο λαιτ... ενημερωσε μας μετα από μερικους μηνες αν εισαι οκ