Originally posted by Tassos67
Quote:
Originally posted by need2loose
Είναι μια ωραιοποιημένη απεικόνιση μου. Δεν είναι μετριοφροσύνη, είναι η αλήθεια! Στο profile μου υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες οπότε οι φίλοι μου μπορούν να δουν επιπλέον φωτογραφίες μου και να καταλάβουν πόσο καλύτερη είναι αυτή. Πως το εννοείς το trollaki?
Ωραιοποιημένη η εμφάνισή σου; Photoshop δηλαδή; :P
Ναι, όντως δεν είναι μετριοφροσύνη αλλά αυτομαστίγωμα με μαστίγιο την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου (δεν θα μου πάρεις τα πρωτεία όσο κι αν προσπαθήσεις :P) !
Σε αποκάλεσαν Θεά! ΟΚ είσαι θνητή. Σε αποκάλεσαν χολυγουντιανή ομορφιά! Ούτε αυτό είσαι. Οι χολυγουντιανές ομορφιές άβαφτες είναι για κλάμματα. Εγώ θεωρώ ότι η κοπέλα της φωτογραφίας είναι απλώς Aστέρι. Κι επίσης θεωρώ άδικο να προσπαθείς να "αποκαθηλώσεις" από μόνη σου αυτό το Aστέρι. Πόσα μέλη από δω μέσα θα σε δουν δια ζώσης; Πόσα θα μπουν στο facebook να σε δουν; Κι αν μέσα δουν άλλη Μάγδα τι θα γίνει; Θα κάνουν report στον Ζούκεμπεργκ ώστε να σε διαγράψει για...παραπλανητικό προφίλ :crazy: ; Άσε λοιπόν τα περισσότερα μέλη που θα σε δουν από αυτή και μόνο την φωτογραφία να μείνουν με την εντύπωση ότι η Μάγδα διαθέτει την πρωτόγνωρη ομορφιά αυτής της κοπέλας. Και τελικά εγώ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι εσύ είσαι αυτή αφού η ομορφιά σου είναι σε απόλυτη σύμπνοια με την έκφρασή σου και το χιούμορ σου που αδυνατεί να αντιληφθεί ότι σε πειράζω με τον χαρακτηρισμό "τρολλάκι". Όλα είναι Δωρικού ρυθμού. :)