το θέμα όμως είναι να μην ακυρώνουμε τόσο αβίαστα σελίδες διαλόγου που κάποιοι έχασαν την ώρα τους προσπαθώντας να βγάλουν μια άκρη.
καλό είναι όποιος γράφει στο...."τι σκέφτεστε"...........να σκέφτεται και λίγο ....
Printable View
Τελικα με εκεινο το πεπονι τι εγινε?
Α είσαι και τρελή! Είμαι σε διακοπές με το λαπ σε κήπο που βλέπει θάλασσα και εδώ πιο κάτω έχει κοτέτσι. Σκέφτηκα να μην πετάξω τις ντομάτες που αφήσαμε από την σαλάτα και να τις δώσω στις κότες, αλλά δεν ξέρω τι τρώνε οι κότες. Θα τα βάλες και με τις κότες τώρα; Συμβολίζουν κι αυτές κάτι; Δεν πάμε καλά! Το τι θα κάνω στις διακοπές μου είναι δική μου δουλειά και δεν σε αφορά ώστε να σχολιάζεις εσύ!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙ ΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ?
Δεν είμαι του χεριού σου!
Μπα…Εγώ πάω να κάνω μια τελευταία βουτιά γιατί έχει γίνει ο πισινός μου ριγέ στην καρέκλα και άμα σκοτεινιάσει τελείως δεν λέει. Αργότερα θα το φάω το καρπουζάκι μου. Καμιά φορά, αναγκάζεσαι να φας και μάπα καρπούζι. Τι να κάνουμε; Να αρχίσουμε τις σφαλιάρες;
οκ...τώρα που ηρέμησαν τα πνεύματα, μπορώ να πω και γω την παπάντζα μοτ άνετα...
έφτιαξα ένα ιμάμ - μπαϊλντί όνειρο!!!
Τι ωραία που είναι η ανάσα όταν έχει αέρα! Μέσα στη ζέστη αυτό το αεράκι είναι όαση.
Οτι θα ηθελα να πιω τοσο ωστε να μην καταλαβαινω τιποτα κ να μην μπορω να σκεφτω τιποτα......
Πιές μαζί μου.. δικτυακά εννοώ.. αυτή τη στιγμή πίνω Gin
!
carrot κερασε κι εμενα ρε συ !! εγω προτιμω μοχιτο μεντα !!
σκεφτομαι οτι επιτελους δροσισε λιγο γιατι κοντευαμε να κλαταρουμε απο τη ζεστη.....
Αχ σε ευχαριστω !!!!!
Μακαρι να μπορουσα να σπασω την οθονη, να μεταμορφωθει σε αληθινο κ να το πιω !!
Ειλικρινα σου μιλαω !!!
Παρε κι εσυ αυτο !!
http://www.posiesplace.net/wp-conten...-and-Tonic.jpg
Ευχαριστώ! :-) Τι είναι;