Οριστέ? Έχεις καταλάβει τι λέω τόσες ώρες? Μήπως αυτό ισχύει για σένα? Ή μηπως δεν έπιασα το νόημα της φράσης σου? Αν έχω καταλάβει τότε έχεις πέσει πολύ έξω...
Printable View
ΟΚ, Μαρκέλα! Παραδίδομαι! http://www.emoticonsfree.org/wp-cont...s/sign0188.gif
Παρακαλούνται οι ψύχραιμοι να φέρουν κουβάδες και σφουγγαρίστρες, για να μαζέψουμε τα αίματα στο τέλος!
Λοιπόν, όσοι δεν έχουν βγει από την Παρασκευή να βρεθούνε στην Ομόνοια. Εγω δεν πιάνομαι γιατί βγήκα εχτές :D Βγάζω και καμία ανακοίνωση μπας και γελάσει κανένας..
Ομόνοια βρήκατε; Πολύ ωραίο μέρος! Πόση ώρα το σκεφτόσασταν;
Οπως και να εχει σας αποδειξα πως εισατε αρνητικουρες και οχι εγω :Ρ
Σκέφτομαι πόσο πολύ με έχει κουράσει στο φόρουμ αυτό το άσκοπο τσατάρισμα και οι συζητήσεις επί συζητήσεων σχετικά με το πως αντιμετωπίζει το ένα φύλο το άλλο...
Οι περισσότεροι άντρες πιάνονται εύκολα κορόϊδα από την στημένη εμφάνιση των γυναικών και οι περισσότερες γυναίκες είναι μόνο για ξεπέτες..
Νομίζω ότι με τέτοιου είδους αντιλήψεις είναι δεδομένο ότι δε θα βρει κανείς αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη..
Στην πραγματική ανάγκη για συντροφικότητα η οποία σε οδηγεί στο να ψάχνεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, δε χωρούν τέτοιες προκαταλήψεις ούτε γενικεύσεις και κατηγοριοποιήσεις.
Τα πράγματα είναι απλά - απλούστατα.
Κάποια στιγμή στη ζωή σου αφήνεις χώρο μέσα σου για να βάλεις κι άλλο ένα άτομο, χωρίς φόβο, ανασφάλειες και κυρίως χωρίς προσπάθειες ελέγχου και επιβολής στην κατάσταση.
Και ο άλλος το καταλαβαίνει αυτο, ενστικτωδώς. Και γίνεται μια όμορφη σχέση.
Και αυτό που για τον άλλον ήταν η ξεπέτα ή ο μαλάκας , αποκτά για σένα μοναδικότητα. Έστι απλά.
Χαλαρώστε λοιπόν παίδες. Το άσκοπο μένος και αυτός ο διάχυτος αρνητισμός δεν οδηγούν καπου αλλά αντιθέτως κουράζουν τα μάλα!
Τι; Ώστε η Μαρκέλλα είναι κάτοικος Βορείων Προαστείων; Α, έτσι λοιπόν εξηγείται γιατί τα βλέπει τόσο χαλαρά όλα. Μήπως ζει μέσα σε καμιά έπαυλη με πισίνα κιόλας;
Δε σε είπα χωριάτισσα, είπα μόνο ότι ο οικισμός αυτός είναι χωριό. Ποτέ σου μη μου ξαναμιλήσεις, σκοτίστηκα! Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, να συναντηθούμε δεν υπάρχει περίπτωση, οπότε ειλικρινά χ$στηκα! Από τη βίλα μου ξέρω κι εγώ να κάνω τον ψυχολόγο!
ΥΓ: Και ο χωριάτης είναι στη νοοτροπία, όχι στην καταγωγή. ;)
(έρχεται η σειρά μου... έρχεται η σειρά μου...)
Αχ βρε Μαρκελα γιατι παρεξηγησε έτσι? Μια χαρά τα λες... τιποτα παρεξηγησιμο!
Sheldon γιατι είσαι τόσο παρεξηγησιάρης? Κρίμα δεν είναι να χαλιέσαι έτσι άδικα?
Παντως αυτα που υποστηριζατε με τετοιο "μενος" στο "καυγαδακι" μας κατερευσαν σαν χαρτινος πυργος :Ρ
Και πού να το καταλάβω ότι πλακίζεις; Αφού δεν έβαλες emoticon.
Το ερώτημα αν είσαι καμία πλουσία των Β.Προαστείων παραμένει ανοικτό πάντως.