Τι σκέφτεστε; - Page 597
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 597 of 1532 FirstFirst ... 974975475875955965975985996076476971097 ... LastLast
Results 8,941 to 8,955 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    ...την Παρασκευή να βρεθούνε στην Ομόνοια...
    Α, ωραία! Και την είχα βαρεθεί την Ομόνοια. Άντε, με το καλό να τη γκρεμίσετε να την ξαναφτιάξουν καλύτερη! ;)

Senior Member
    Οπως και να εχει σας αποδειξα πως εισατε αρνητικουρες και οχι εγω :Ρ

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο πολύ με έχει κουράσει στο φόρουμ αυτό το άσκοπο τσατάρισμα και οι συζητήσεις επί συζητήσεων σχετικά με το πως αντιμετωπίζει το ένα φύλο το άλλο...
    Οι περισσότεροι άντρες πιάνονται εύκολα κορόϊδα από την στημένη εμφάνιση των γυναικών και οι περισσότερες γυναίκες είναι μόνο για ξεπέτες..
    Νομίζω ότι με τέτοιου είδους αντιλήψεις είναι δεδομένο ότι δε θα βρει κανείς αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη..
    Στην πραγματική ανάγκη για συντροφικότητα η οποία σε οδηγεί στο να ψάχνεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, δε χωρούν τέτοιες προκαταλήψεις ούτε γενικεύσεις και κατηγοριοποιήσεις.
    Τα πράγματα είναι απλά - απλούστατα.
    Κάποια στιγμή στη ζωή σου αφήνεις χώρο μέσα σου για να βάλεις κι άλλο ένα άτομο, χωρίς φόβο, ανασφάλειες και κυρίως χωρίς προσπάθειες ελέγχου και επιβολής στην κατάσταση.
    Και ο άλλος το καταλαβαίνει αυτο, ενστικτωδώς. Και γίνεται μια όμορφη σχέση.
    Και αυτό που για τον άλλον ήταν η ξεπέτα ή ο μαλάκας , αποκτά για σένα μοναδικότητα. Έστι απλά.

Χαλαρώστε λοιπόν παίδες. Το άσκοπο μένος και αυτός ο διάχυτος αρνητισμός δεν οδηγούν καπου αλλά αντιθέτως κουράζουν τα μάλα!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    εννοω κεντρο βρε
    ..καλά να περάσετε! Μην με υπολογίζετε, γιατί είμαι καμιά 30ρια χλμ. απόσταση από το κέντρο!
    Δεν είναι κι εύκολο! Ίσως κάποια άλλη φορά! Να πείτε και κάνα "στην υγειά της Μαρκέλλας "!

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Κάποια στιγμή στη ζωή σου αφήνεις χώρο μέσα σου για να βάλεις κι άλλο ένα άτομο, χωρίς φόβο, ανασφάλειες και κυρίως χωρίς προσπάθειες ελέγχου και επιβολής στην κατάσταση.
    Και ο άλλος το καταλαβαίνει αυτο, ενστικτωδώς. Και γίνεται μια όμορφη σχέση.. ο διάχυτος αρνητισμός δεν οδηγούν καπου αλλά αντιθέτως κουράζουν τα μάλα!
    void, αν κι έχουμε φάει τα μουστάκιά μας και δεν μιλάμε με συγκίνησες ειλικρινά μ' αυτό που έγραψες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    void, αν κι έχουμε φάει τα μουστάκιά μας και δεν μιλάμε με συγκίνησες ειλικρινά μ' αυτό που έγραψες!
    γιατι βρε, σαν μεγαλυτερη επρεπε να το ξερεις. Αν θες για σενα θα ανεβουμε στα Β. προαστια :Ρ χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    γιατι βρε, σαν μεγαλυτερη επρεπε να το ξερεις. Αν θες για σενα θα ανεβουμε στα Β. προαστια :Ρ χαχαχαχα
    ..το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον! Θα το κανονίσουμε άλλη φορά.., γιατί εσείς είστε πολύ του τσακ-μπαμ!!!(σαν νεότεροι!)

Senior Member
    ..το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον! Θα το κανονίσουμε άλλη φορά.., γιατί εσείς είστε πολύ του τσακ-μπαμ!!!(σαν νεότεροι!)
    Μη στενοχωριέσαι, ρε ψυχή. Θα 'ρθω να σε πάρω εγώ, να πνίξουμε παρέα το "γήρας" στον καφέ... :)

Senior Member
    Τι; Ώστε η Μαρκέλλα είναι κάτοικος Βορείων Προαστείων; Α, έτσι λοιπόν εξηγείται γιατί τα βλέπει τόσο χαλαρά όλα. Μήπως ζει μέσα σε καμιά έπαυλη με πισίνα κιόλας;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Μη στενοχωριέσαι, ρε ψυχή. Θα 'ρθω να σε πάρω εγώ, να πνίξουμε παρέα το "γήρας" στον καφέ... :)
    χαχαχα.. γκούφυ μου η πρόθεση μετράει! Ειλικρινά θέλω κι εγώ να κατέβω κέντρο, για να πάω
    στ' αγαπημένο μου βιβλιοπωλείο, αλλά όλο και τ' αναβάλλω. Είμαι στην άλλη άκρη του νομού Αττικής!

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Τι; Ώστε η Μαρκέλλα είναι κάτοικος Βορείων Προαστείων; Α, έτσι λοιπόν εξηγείται γιατί τα βλέπει τόσο χαλαρά όλα. Μήπως ζει μέσα σε καμιά έπαυλη με πισίνα κιόλας;
    Εσένα δεν σου ξαναμιλάω, γιατί όταν την άλλη φορά σου είπα για το σπίτι μου στο νησί, μ'
    αποκάλεσες χωριάτισσα κι ας σου έχω πει, ότι έχω γεννηθεί Αθήνα! Χωρίς παρεξήγηση!

Senior Member
    Άσε... δεν πιάνει το κόλπο... Τα Βόρεια Προάστεια δεν απέχουν 30 χλμ. από Αθήνα. Αυτό μόνο μπορώ να πω...

Τι;;;;; Σε είπε χωριάτισσα ο "καράβλαχος";;;;;;;;; Χααααααααααχαχα! :) :) :)

Senior Member
    Εσένα δεν σου ξαναμιλάω, γιατί όταν την άλλη φορά σου είπα για το σπίτι μου στο νησί, μ'
    αποκάλεσες χωριάτισσα κι ας σου έχω πει, ότι έχω γεννηθεί Αθήνα! Χωρίς παρεξήγηση!
    Δε σε είπα χωριάτισσα, είπα μόνο ότι ο οικισμός αυτός είναι χωριό. Ποτέ σου μη μου ξαναμιλήσεις, σκοτίστηκα! Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, να συναντηθούμε δεν υπάρχει περίπτωση, οπότε ειλικρινά χ$στηκα! Από τη βίλα μου ξέρω κι εγώ να κάνω τον ψυχολόγο!
    ΥΓ: Και ο χωριάτης είναι στη νοοτροπία, όχι στην καταγωγή. ;)

Senior Member
    (έρχεται η σειρά μου... έρχεται η σειρά μου...)

Senior Member
    τα Ν. προαστια ειναι 20χλμ απο το κεντρο