εγω πεσμενη και πιεσμενη
Printable View
εγω πεσμενη και πιεσμενη
Νιωθω πως η λυση σε ολα σχεδον τα εσωτερικα τέρατα που μας τρωνε, ειναι η αποδοχή. Ουσιαστικη αποδοχη ολων οσων ειμαστε. Οσα νομιζουμε για στραβα, περιεργα, αφυσικα, λανθασμενα, ανηθικα, παραδοξα....ολα μα ολα ειναι δικα μας, ειναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ και δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να λογοδοτουμε σε κανεναν. Εαν τα δεχτούμε και τα αγκαλιασουμε, θα εχουμε βγει απο τη φυλακη.
Νιώθω υπέροχα σήμερα τα βλέπω όλα με χιούμορ!!!Έχω σπάσει πλάκα με όλους από το πρωί.Θα πάω για καφέ,μετά καθάρισμα το σπίτι και διάβασμα αγγλικα!!!
μοναξιες..θα ηθελα 1-2 ατομα να βγω για καφε
Μπου για να καταλάβεις διάφορα μεγαλωματοσ εγώ είμαι ευαίσθητος αλλά εσείς είστε πλαστελίνες μου φαίνεται τέλος πάντων θα κάτσω μέχρι να με διώξουν κ θα λέω τα δικά μου χρειάζομαι κι εγώ να σασ συνεφερνω λίγο
Δεν ξέρω... απογοήτευση... σύγχηση
Ερισ θα τον βρεις τον δρόμο σου είσαι από αυτούς που μπορούν μη το ξεχάσεις αυτό στο λέω εγγυημένα
Ματαιότητα. Πονάω για την αδικία
ειναι κατι που λειπει γενικα εγγυημενα
Ερισ είδα το θέμα σου αυτοκαταστροφή σε πιάνει όταν αναμετρησε με κάποιον κ βαθμολογεισ τον εαυτό σου ως λίγο δηλαδή μη ικανό να ανταπεξέλθει στην κατάσταση εγώ βλέπω μία κοπέλα που τα έχει όλα δε δικαιολόγησε να ξέρεις μπορεί να μην εκτιμασ τον εαυτό σου αλλά κανεισ λαθοσ
ερισ κι εγω ανασφαλησ ειμαι κ με χαμηλη αυτοπεποιθηση βλακα με λενε ολοι χεστηκα θελω να ζησω κι οτι κανω ασ ειναι κ βλακειεσ τι να κανω αυτοσ ειμαι
Νιώθω εξαντλημένη κι αδύναμη σωματικά...κουρασμένη και πιασμένη, ένα ερείπιο είμαι τις τελευταίες μέρες...
Μια χαρα , σκεφτομαι ναπαω καμμια μεγαλη βολτα .......με λιγο ζορι βεβαια ....
Μια χαρά, αν εξαιρέσεις μερικά συμπτώματα ψύχωσης που εμφανίζονται που και που τα οποία καταφέρνω να ελέγχω. Τουλάχιστον δεν παρουσιάζω συμπτώματα κατάθλιψης ή μανίας, ευτυχώς. Το απόγευμα θα πάω και μια βόλτα με ένα φίλο μου. Μια δουλειά να είχα και θα ήμουν ακόμα καλύτερα...
Θα παθω κατι απο την κούραση...
Ξεκουράσου νεφελη!
πιο χαλια πεθαίνεις
ετσι κι ετσι!!
Σιγουρα η παρουσια των γιαγιαδων και των παππουδων θα ηταν βαλσαμο !νομιζω πως ανηκω στην μειονοτητα των ανθρωπων που δε γνωρισαν παππου και γιαγια και απο τις δυο πλευρες γιατι εφυγαν απο τη ζωη νεοι..το μονο που θα ηθελα τωρα ειναι οι γατες μου!μολις τις βλεπω ξεχναω τα παντα και χαμογελαω ο,τι και να μου συμβαινει..
απο τις 2 μεγαλες μονο η μια ειναι θηλυκια την οποια σκεφτομαστε να τη στειρωσουμε..τα μικρα ειναι τρέλα! :cool::cool: ..με γατες μεγαλωσα με γατες θα πεθανω :D χαχαχα..τις υπολοιπες γατες που ειχα τις εχασα γιατι μαλλον χαθηκαν καθως ηταν αρσενικες (ως γνωστον τη περιοδο του ζευγαρωματος ακολουθουν τις θηλυκες και χανονται ) ή δεν ξερω αν ειχαν καποιο ατυχημα στο δρομο :/
Όμορφα ανοιξιάτικα βράδια, γλυκά σαν τη μυρωδιά των λουλουδιών, αναζωογονητικά σαν δροσερό αεράκι. Είσαι ελαφρύς σαν πούπουλο... καπνίζω ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι και περιμένω το καλοκαίρι που έρχεται. Καπνίζω ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι και δεν θέλω να τελειώσει η νύχτα της άνοιξης, ακόμη κι αν με κάνει να πονάω... ακομή κι αν είναι πιο κοφτερή κι από γυαλί... ακόμη κι αν μου θυμίζει, που θα θελα να είμαι και δεν μπορώ να πάω....
Ολα καλα , ερι , το τσιγαρο ναλειπε .........ωραια τα λες ............
Και στο ίντερνετ με ανθρώπους μιλάς, με πραγματικούς ανθρώπους και δεν είναι σωστό να τους επιτίθεσαι όπως π.χ. στην Katrina...εγώ ότι μου λένε το παίρνω προσωπικά εφόσον σ' εμένα απευθύνεται...δεν πειράζει, δικαιούσαι να έχεις τη γνώμη σου αν θεωρείς ότι είμαι κακιά κι υποκρίτρια so be it...I can live with that....ξέρουν οι φίλοι μου πόσο κακιά είμαι...
Σεναν καυγα , πολλα λογια λεγονται , που φυσικα , ειναι λογια της στιγμης , μετα τον καυγα , ολα τα ξεχνω , δεν εχω κατι εναντιον σου, τι ναχω ? ειπα , ειπες , τι σημασια εχει ...........εκανα ενα λαθος , θεωρησα την Κατρινα τρολλ , ζητησα συγγνωμη , οπως ειχα υποσχεθει , και εληξε το θεμα ............... δεν παιρνω τιποτα προσωπικα απο καυγαδες στιο ιντερνετ , αφου ουτε θυμωνω καν ...........
Ξυπνησα κ αισθανομουν το μυαλό μου τούβλο χαχα
Πήγα για ψώνια κ τώρα πινω καφεδακι με μπιτάκια απο εναν ωραίο σταθμό...συνεχίζουμε τις αιώνιες διακοπές μας... [emoji14]
Εχω ξυπνησει με ολη τη μαυριλα του κόσμου πανω μου. Δεν ξερω αν φταιει ο καιρος, η σωματική εξάντληση, τα ονειρα που βλεπω, ή ολα αυτα μαζι, αλλα ειναι σαν να μην κοιμαμαι καθόλου...
Κούραση, άγχος και απογοήτευση.....κυρίως από ανθρώπους....όχι δεν βγάζω την ουρά μου έξω να πω πως εγώ είμαι η τέλεια....όμως δεν παίζω με την ψυχή του άλλου ΠΟΤΕ.......είναι τραγικό να βλέπεις κάθε μέρα και να νοιώθεις πως όλοι κάτι περιμένουν από σένα......θα σου δώσουν ΜΟΝΟ αν έχουν να επωφεληθούν από αυτό.......καλύτερα μόνος/μόνη έτσι παρά με τέτοια άτομα.....φυσικά τις πιο πολλές φορές εμείς επιλεγουμε οι ίδιοι να ζούμε δίπλα τους και να ανεχόμαστε καταστάσεις οι οποίες μας δηλητηριάζουν και δεν μπορούμε να χαρούμε ούτε τα παιδιά μας ούτε τίποτα.....όλα στο χέρι μας είναι τελικά...ή να τα αλλάξουμε ή να παραμείνουμε στην (φαινομενικά) ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή μας...
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν ξύπνησα καλά σήμερα...νιώθω θολό το κεφάλι μου από σωματικά συμπτώματα, ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό;
Ψυχολογικά νιώθω αποσυντονισμένη, εντελώς αποσυντονισμένη, ότι έχει ανατραπεί το πρόγραμμα μου από κάτι μικρολεπτομέρειες που δεν πήγαν όπως τις ήθελα (μάλλον θα φταίει η ιδεοψυχαναγκαστική μου διαταραχή γι' αυτό) κι επίσης αγχωμένη λόγω αυτής της ανατροπής...