Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 600
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 600 of 837 FirstFirst ... 100500550590598599600601602610650700 ... LastLast
Results 8,986 to 9,000 of 12551
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν τις στειρώνετε;
    Εγώ ξεκίνησα με τέσσερις αλλά οι τρεις πέθαναν είτε από αρρώστια είτε από γεράματα και μου έμεινε ο ένας, ο Τζέρυ... ♥
    απο τις 2 μεγαλες μονο η μια ειναι θηλυκια την οποια σκεφτομαστε να τη στειρωσουμε..τα μικρα ειναι τρέλα! ..με γατες μεγαλωσα με γατες θα πεθανω χαχαχα..τις υπολοιπες γατες που ειχα τις εχασα γιατι μαλλον χαθηκαν καθως ηταν αρσενικες (ως γνωστον τη περιοδο του ζευγαρωματος ακολουθουν τις θηλυκες και χανονται ) ή δεν ξερω αν ειχαν καποιο ατυχημα στο δρομο :/

Senior Member
    Quote Originally Posted by katrinakat View Post
    απο τις 2 μεγαλες μονο η μια ειναι θηλυκια την οποια σκεφτομαστε να τη στειρωσουμε..τα μικρα ειναι τρέλα! ..με γατες μεγαλωσα με γατες θα πεθανω χαχαχα..τις υπολοιπες γατες που ειχα τις εχασα γιατι μαλλον χαθηκαν καθως ηταν αρσενικες (ως γνωστον τη περιοδο του ζευγαρωματος ακολουθουν τις θηλυκες και χανονται ) ή δεν ξερω αν ειχαν καποιο ατυχημα στο δρομο :/
    Να την στειρώσετε ναι...
    Εμείς και τους αρσενικούς τους είχαμε στειρώσει κι ένας λόγος ήταν για να μην χαθούν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Να την στειρώσετε ναι...
    Εμείς και τους αρσενικούς τους είχαμε στειρώσει κι ένας λόγος ήταν για να μην χαθούν...
    Βρηκες φιλαρακι , Κυκνε , ε ? να ξερεθις οτι στο νετ , τιποτα δεν παιρνω προσωπθικα , ολα τα ξεχνω , αυτο δεν συμβαινει στην πραματικη ζωη μου ........συγχωρω αυτους που μου εκαναν κατι , αλλα δεν ξεχνω ποτε τονομα τους .....
    Last edited by Macgyver; 15-05-2017 at 01:38.

Senior Member
    Όμορφα ανοιξιάτικα βράδια, γλυκά σαν τη μυρωδιά των λουλουδιών, αναζωογονητικά σαν δροσερό αεράκι. Είσαι ελαφρύς σαν πούπουλο... καπνίζω ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι και περιμένω το καλοκαίρι που έρχεται. Καπνίζω ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι και δεν θέλω να τελειώσει η νύχτα της άνοιξης, ακόμη κι αν με κάνει να πονάω... ακομή κι αν είναι πιο κοφτερή κι από γυαλί... ακόμη κι αν μου θυμίζει, που θα θελα να είμαι και δεν μπορώ να πάω....

Senior Member
    Ολα καλα , ερι , το τσιγαρο ναλειπε .........ωραια τα λες ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρηκες φιλαρακι , Κυκνε , ε ? να ξερεθις οτι στο νετ , τιποτα δεν παιρνω προσωπθικα , ολα τα ξεχνω , αυτο δεν συμβαινει στην πραματικη ζωη μου ........συγχωρω αυτους που μου εκαναν κατι , αλλα δεν ξεχνω ποτε τονομα τους .....
    Και στο ίντερνετ με ανθρώπους μιλάς, με πραγματικούς ανθρώπους και δεν είναι σωστό να τους επιτίθεσαι όπως π.χ. στην Katrina...εγώ ότι μου λένε το παίρνω προσωπικά εφόσον σ' εμένα απευθύνεται...δεν πειράζει, δικαιούσαι να έχεις τη γνώμη σου αν θεωρείς ότι είμαι κακιά κι υποκρίτρια so be it...I can live with that....ξέρουν οι φίλοι μου πόσο κακιά είμαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Και στο ίντερνετ με ανθρώπους μιλάς, με πραγματικούς ανθρώπους και δεν είναι σωστό να τους επιτίθεσαι όπως π.χ. στην Katrina...εγώ ότι μου λένε το παίρνω προσωπικά εφόσον σ' εμένα απευθύνεται...δεν πειράζει, δικαιούσαι να έχεις τη γνώμη σου αν θεωρείς ότι είμαι κακιά κι υποκρίτρια so be it...I can live with that....ξέρουν οι φίλοι μου πόσο κακιά είμαι...
    Σεναν καυγα , πολλα λογια λεγονται , που φυσικα , ειναι λογια της στιγμης , μετα τον καυγα , ολα τα ξεχνω , δεν εχω κατι εναντιον σου, τι ναχω ? ειπα , ειπες , τι σημασια εχει ...........εκανα ενα λαθος , θεωρησα την Κατρινα τρολλ , ζητησα συγγνωμη , οπως ειχα υποσχεθει , και εληξε το θεμα ............... δεν παιρνω τιποτα προσωπικα απο καυγαδες στιο ιντερνετ , αφου ουτε θυμωνω καν ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ολα καλα , ερι , το τσιγαρο ναλειπε .........ωραια τα λες ............
    χαχα!... ένα τσιγαράκι έτσι για την παρέα δεν βλάπτει!! ....(λέμε τώρα...)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    χαχα!... ένα τσιγαράκι έτσι για την παρέα δεν βλάπτει!! ....(λέμε τώρα...)
    Αμα ειναι ενα , το δικαιουσαι

Senior Member
    Ξυπνησα κ αισθανομουν το μυαλό μου τούβλο χαχα
    Πήγα για ψώνια κ τώρα πινω καφεδακι με μπιτάκια απο εναν ωραίο σταθμό...συνεχίζουμε τις αιώνιες διακοπές μας... [emoji14]
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Nefeli28
    Guest
    Εχω ξυπνησει με ολη τη μαυριλα του κόσμου πανω μου. Δεν ξερω αν φταιει ο καιρος, η σωματική εξάντληση, τα ονειρα που βλεπω, ή ολα αυτα μαζι, αλλα ειναι σαν να μην κοιμαμαι καθόλου...

Banned
    Κούραση, άγχος και απογοήτευση.....κυρίως από ανθρώπους....όχι δεν βγάζω την ουρά μου έξω να πω πως εγώ είμαι η τέλεια....όμως δεν παίζω με την ψυχή του άλλου ΠΟΤΕ.......είναι τραγικό να βλέπεις κάθε μέρα και να νοιώθεις πως όλοι κάτι περιμένουν από σένα......θα σου δώσουν ΜΟΝΟ αν έχουν να επωφεληθούν από αυτό.......καλύτερα μόνος/μόνη έτσι παρά με τέτοια άτομα.....φυσικά τις πιο πολλές φορές εμείς επιλεγουμε οι ίδιοι να ζούμε δίπλα τους και να ανεχόμαστε καταστάσεις οι οποίες μας δηλητηριάζουν και δεν μπορούμε να χαρούμε ούτε τα παιδιά μας ούτε τίποτα.....όλα στο χέρι μας είναι τελικά...ή να τα αλλάξουμε ή να παραμείνουμε στην (φαινομενικά) ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή μας...

Senior Member
    Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν ξύπνησα καλά σήμερα...νιώθω θολό το κεφάλι μου από σωματικά συμπτώματα, ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό;
    Ψυχολογικά νιώθω αποσυντονισμένη, εντελώς αποσυντονισμένη, ότι έχει ανατραπεί το πρόγραμμα μου από κάτι μικρολεπτομέρειες που δεν πήγαν όπως τις ήθελα (μάλλον θα φταίει η ιδεοψυχαναγκαστική μου διαταραχή γι' αυτό) κι επίσης αγχωμένη λόγω αυτής της ανατροπής...

Nefeli28
    Guest
    Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν ξύπνησα καλά σήμερα...νιώθω θολό το κεφάλι μου από σωματικά συμπτώματα, ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό;
    Ψυχολογικά νιώθω αποσυντονισμένη, εντελώς αποσυντονισμένη, ότι έχει ανατραπεί το πρόγραμμα μου από κάτι μικρολεπτομέρειες που δεν πήγαν όπως τις ήθελα (μάλλον θα φταίει η ιδεοψυχαναγκαστική μου διαταραχή γι' αυτό) κι επίσης αγχωμένη λόγω αυτής της ανατροπής...
    Ναι, δυστυχως αν εχεις ιδψ, αυτο φταίει...
    Καθε πραγματικη ή φανταστικη ανατροπή προγραμματος, ειναι πηγη αγχους και τεραστιας ακατανοητης έντασης....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Ναι, δυστυχως αν εχεις ιδψ, αυτο φταίει...
    Καθε πραγματικη ή φανταστικη ανατροπή προγραμματος, ειναι πηγη αγχους και τεραστιας ακατανοητης έντασης....
    Ακριβώς αυτό...άστα να πάνε, δεν ξέρω πως να ηρεμήσω τώρα...