Μπράβο! Μπράβο Μαρκελάκι συμφωνώ για άλλη μια φορά μαζί σου :)
Printable View
Μπράβο! Μπράβο Μαρκελάκι συμφωνώ για άλλη μια φορά μαζί σου :)
Σκέφτομαι πόσο δίκιο έχει ο aidiothir. Τα κομμάτια του παζλ σιγά-σιγά ενώνονται.
σκέφτομαι μήπως έφυγε η κάτω γνάθος μου απ' την θέση της. Την κάνω πέρα-δώθε ή
μασάω κάτι και χωρίς να πονώ ακούγεται ένας θόρυβος! Με βλέπω για το κέντρο Υγείας..
Οι κακομαθημενοι απο γονεις, μοναχοπαιδια και οχι μονο, παραπονιουνται, γιατι... θα θελαν οι γονεις τους να τους εχουν κακομαθει ακομα πιο πολυ!! Δεν τους κακομαθαν αρκετα!
Και αυτο αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι μεχρι 50 χρονια πριν που οι ανθρωποι πραγματικα περναγαν δυσκολα, βγαινανε απο παιδια στη ζωη, τις δουλειες, πηγαινανε ξυπολυτα στο σχολειο (αν ηταν τυχερα να πανε σχολειο) με χιονι και βροχη, δεν ακουγες παραπονα. Τωρα τα εχουν ολα, δεν ξυπνανε απο τις 5 να πανε στα προβατα, ουτε βρεχονται τα ποδαρακια τους, ουτε τρωνε ξυλο απο το δασκαλο με το ραβδι καθε μερα, κι ομως ειναι οι πιο παραπονεμενοι ολων των εποχων.
σκεφτομαι οτι οντως μπορειτε να κρατησετε και τα κερασια και τα καλαθια, να ριξετε και καν'αυγο μεσα πασχαλιατικο, μπας και κανετε ανασταση. ή καλυτερα επανασταση. γιατι με τα μυαλουδακια σας δε βλεπω να πηγαινετε μπροστα με αλλο τροπο. καλο πασχα λεπον!
Αν δε σας αρεσει μια αληθεια που ειπα, βρειτε καποιο επιχειρημα εναντιον της. Αλλα επειδη δεν υπαρχει, περνατε στην πικροχολιαση και την προσωπικη επιθεση. Ετσι δεν πατε μπροστα. Εγω καθομαι σε αυτο το σημειο που κανω κατι να αλλαξω προς το καλυτερο ως ανθρωπος, γιατι για να αλλαξεις τον κοσμο πρεπει να ξεκινησεις απο τον εαυτο σου. Εσεις καθιστε στο σημειο που ο εγωισμος σας δεν σας αρεσει να θιγεται με αληθειες.
που την ειδες την πικροχολιαση?εγω απλα ρωτησα εσυ που τοποθετεις τον ποπο σου?εγω και ολη η νεα γενια οπως καταδικασες-ακυρωσες ειμαστε στον καναπε..εσυ αιωρεισαι?κανεις αγωνα μεσω του φορουμ?να το δεχτω..!
μυγοτσιμπιαση αντιλαμβανομαι..........
μη μαλακιζεστε απ'τους καναπεδες σας και πισω απ'τις οθονες ολοι, σηκωθειτε απο καρεκλες, κρεβατια, ντιβανια, και κανονιστε να παιξετε ξυλο εξω. θα παρετε και δροσερο αερα, θα ζησετε το fight club το πραγματικο, θα κανω κι εγω το διαιτητη αν θελετε.
Η πικροχολιαση πηγαινε στον axl100.
Δεν καταδικασα τη νεα γενια, απλα λεω τι βλεπω. Κι εγω στον καναπε ημουν αλλα στριφογυριζα, δε μαρεσε, και σηκωθηκα, οταν καταλαβα οτι για να αλλαξω κατι πρεπει να γινω καλυτερος ανθρωπος, δεν ειπα οτι κανω προπαγανδα στο ε-ψυ, ή παω να αλλαξω την γειτονια ή τον πλανητη. Τι δεν καταλαβες σε αυτο? Πικροχλιαση δεν εβγαλες τωρα κι εσυ?
Εγω αντιλαμβανομαι υπερχειλισμα αρνητικοτητας, και αποχωρω, ριξτην καπου αλλου οχι σε μενα. Μπαι μπαι.
χαχαχα την εχετε παιξει εντελως
Σκέφτομαι αν η καλη μελετη του αντιπαλου βοηθαει πάντα στην αναμετρηση...
άντε γειά + μια ελιά.
γιατι ξεχναμε να αδειασουμε το ινμποξ οταν γεμησει :(
Η ζωή κυλάει ανώδυνα χωρίς εκπλήξεις....
Τι μπορεί όμως να την καλυτερεύσει; Όταν δεν έχεις όνειρα και στόχους κάπου κατά εκεί έρχεται η θλίψη..
Καλημερα στο παρεακι, ελπιζω ολοι δυνατοι και χαρουμενοι σημερα :)
Αλοίμονο! Μπαίνει η άνοιξη... Να μην πάθουμε καμιά εποχική κατάθλιψη; :P
Αυτο μας μαρανε τωρα :)
Μισές δουλειές δεν κάνω.Αυτό είναιι φιλί:
http://www.freesmileys.org/emoticons...oticon-004.gif
Καλημέρα επίσης! :D
Επειδή έχει πέσει μια ψιλομελαγχολία, δεν ξέρω αν φταίει ο ανάδρομος Ερμής ,λες θα την βγάλουμε με κουτουλιές?
Μόνο που δεν θα τ' αντέξω άλλο το κεφάλι μου να το ζαλίζω με τις μ@..... του ενός και του άλλου! Νισάφι πια!
Άλλοι θάπρεπε να το βαράνε στα ντουβάρια! Ρε τί είν' αυτοί? Νάχουμε κι ενοχές από πάνω για τα δικά τους αίσχη!
Αχ άντε να ανοίξει λίγο ο καιρός και να σταματήσω να κρυώνω :(
σκεφτομαι οτι εχω ξυρισμα παλι αποψε, RainAndWind αν το διαβαζεις αυτο ελα να μου πεις παλιομαλακα KENO ησανε φασιστα επειδη ξυριζεις την κεφαλα σου, χωρις ομως να εισαι πατριωτακ/εθνικι κι εχωντας γραψει την κωλλαδα στ'αρχιδια σου. γαμω και την ελλαδα σας, γαμω και την ευρωπη σας, ολα αυτα ειναι ξεπερασμενα παρτε το χαμπαρι. αλλα ακομα πιο ξεπερασμενος ειναι ο ναζισμος, παρτε τον δειτε τον απο την Ilsa μεχρι το Iron Sky (τις ταινιες), να γελασει το χειλακι σας.
Παραδόξως, εμένα η διάθεσή μου είναι ισορροπημένη σήμερα, χωρίς να έχει συμβεί τίποτα το χαρμόσυνο, και παρόλο που ο ερχομός της άνοιξης θα ήταν αναμενόμενο να μου φέρει δυσφορία. Αν και έχω μια θεωρία.