Τι σκέφτεστε; - Page 601
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 601 of 1532 FirstFirst ... 1015015515915996006016026036116517011101 ... LastLast
Results 9,001 to 9,015 of 22967
    Senior Member
    Μπράβο! Μπράβο Μαρκελάκι συμφωνώ για άλλη μια φορά μαζί σου :)

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο δίκιο έχει ο aidiothir. Τα κομμάτια του παζλ σιγά-σιγά ενώνονται.

Senior Member
    σκέφτομαι μήπως έφυγε η κάτω γνάθος μου απ' την θέση της. Την κάνω πέρα-δώθε ή
    μασάω κάτι και χωρίς να πονώ ακούγεται ένας θόρυβος! Με βλέπω για το κέντρο Υγείας..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Οι κακομαθημενοι απο γονεις, μοναχοπαιδια και οχι μονο, παραπονιουνται, γιατι... θα θελαν οι γονεις τους να τους εχουν κακομαθει ακομα πιο πολυ!! Δεν τους κακομαθαν αρκετα!

Και αυτο αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι μεχρι 50 χρονια πριν που οι ανθρωποι πραγματικα περναγαν δυσκολα, βγαινανε απο παιδια στη ζωη, τις δουλειες, πηγαινανε ξυπολυτα στο σχολειο (αν ηταν τυχερα να πανε σχολειο) με χιονι και βροχη, δεν ακουγες παραπονα. Τωρα τα εχουν ολα, δεν ξυπνανε απο τις 5 να πανε στα προβατα, ουτε βρεχονται τα ποδαρακια τους, ουτε τρωνε ξυλο απο το δασκαλο με το ραβδι καθε μερα, κι ομως ειναι οι πιο παραπονεμενοι ολων των εποχων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Οι κακομαθημενοι απο γονεις, μοναχοπαιδια και οχι μονο, παραπονιουνται, γιατι... θα θελαν οι γονεις τους να τους εχουν κακομαθει ακομα πιο πολυ!! Δεν τους κακομαθαν αρκετα!

Και αυτο αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι μεχρι 50 χρονια πριν που οι ανθρωποι πραγματικα περναγαν δυσκολα, βγαινανε απο παιδια στη ζωη, τις δουλειες, πηγαινανε ξυπολυτα στο σχολειο (αν ηταν τυχερα να πανε σχολειο) με χιονι και βροχη, δεν ακουγες παραπονα. Τωρα τα εχουν ολα, δεν ξυπνανε απο τις 5 να πανε στα προβατα, ουτε βρεχονται τα ποδαρακια τους, ουτε τρωνε ξυλο απο το δασκαλο με το ραβδι καθε μερα, κι ομως ειναι οι πιο παραπονεμενοι ολων των εποχων.
    Ναι, για αυτο εφεραν στην εξουσια κομματα και πολιτικές που μας καταντησαν ετσι χαχαχαχα

Banned
    σκεφτομαι οτι οντως μπορειτε να κρατησετε και τα κερασια και τα καλαθια, να ριξετε και καν'αυγο μεσα πασχαλιατικο, μπας και κανετε ανασταση. ή καλυτερα επανασταση. γιατι με τα μυαλουδακια σας δε βλεπω να πηγαινετε μπροστα με αλλο τροπο. καλο πασχα λεπον!

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ναι, για αυτο εφεραν στην εξουσια κομματα και πολιτικές που μας καταντησαν ετσι χαχαχαχα
    Η μοσχαναθρεμμενη γενια του καναπε θα φερει την επανασταση δλδ ε? Αντε περιμενω.

Banned
    Η μοσχαναθρεμμενη γενια του καναπε θα φερει την επανασταση δλδ ε? Αντε περιμενω.
    εσυ σε ποιο σημειο καθεσαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by star29 View Post
    εσυ σε ποιο σημειο καθεσαι?
    Αν δε σας αρεσει μια αληθεια που ειπα, βρειτε καποιο επιχειρημα εναντιον της. Αλλα επειδη δεν υπαρχει, περνατε στην πικροχολιαση και την προσωπικη επιθεση. Ετσι δεν πατε μπροστα. Εγω καθομαι σε αυτο το σημειο που κανω κατι να αλλαξω προς το καλυτερο ως ανθρωπος, γιατι για να αλλαξεις τον κοσμο πρεπει να ξεκινησεις απο τον εαυτο σου. Εσεις καθιστε στο σημειο που ο εγωισμος σας δεν σας αρεσει να θιγεται με αληθειες.

Banned
    που την ειδες την πικροχολιαση?εγω απλα ρωτησα εσυ που τοποθετεις τον ποπο σου?εγω και ολη η νεα γενια οπως καταδικασες-ακυρωσες ειμαστε στον καναπε..εσυ αιωρεισαι?κανεις αγωνα μεσω του φορουμ?να το δεχτω..!
    μυγοτσιμπιαση αντιλαμβανομαι..........

Banned
    μη μαλακιζεστε απ'τους καναπεδες σας και πισω απ'τις οθονες ολοι, σηκωθειτε απο καρεκλες, κρεβατια, ντιβανια, και κανονιστε να παιξετε ξυλο εξω. θα παρετε και δροσερο αερα, θα ζησετε το fight club το πραγματικο, θα κανω κι εγω το διαιτητη αν θελετε.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μη μαλακιζεστε απ'τους καναπεδες σας και πισω απ'τις οθονες ολοι, σηκωθειτε απο καρεκλες, κρεβατια, ντιβανια, και κανονιστε να παιξετε ξυλο εξω. θα παρετε και δροσερο αερα, θα ζησετε το fight club το πραγματικο, θα κανω κι εγω το διαιτητη αν θελετε.
    εσυ κοιτα να συνεχισεις το γλυψιμο(εκει που εφτυνες)και ασε τα υπολοιπα!σκληρο αγορι!

Senior Member
    Η πικροχολιαση πηγαινε στον axl100.

Δεν καταδικασα τη νεα γενια, απλα λεω τι βλεπω. Κι εγω στον καναπε ημουν αλλα στριφογυριζα, δε μαρεσε, και σηκωθηκα, οταν καταλαβα οτι για να αλλαξω κατι πρεπει να γινω καλυτερος ανθρωπος, δεν ειπα οτι κανω προπαγανδα στο ε-ψυ, ή παω να αλλαξω την γειτονια ή τον πλανητη. Τι δεν καταλαβες σε αυτο? Πικροχλιαση δεν εβγαλες τωρα κι εσυ?

Εγω αντιλαμβανομαι υπερχειλισμα αρνητικοτητας, και αποχωρω, ριξτην καπου αλλου οχι σε μενα. Μπαι μπαι.

Banned
    Quote Originally Posted by star29 View Post
    εσυ κοιτα να συνεχισεις το γλυψιμο(εκει που εφτυνες)και ασε τα υπολοιπα!σκληρο αγορι!
    προσεξε μη μου φυγει καμια χλεπα και σου ρθει στη μαπα.

Banned
    Η πικροχολιαση πηγαινε στον axl100.

Δεν καταδικασα τη νεα γενια, απλα λεω τι βλεπω. Κι εγω στον καναπε ημουν αλλα στριφογυριζα, δε μαρεσε, και σηκωθηκα, οταν καταλαβα οτι για να αλλαξω κατι πρεπει να γινω καλυτερος ανθρωπος, δεν ειπα οτι κανω προπαγανδα στο ε-ψυ, ή παω να αλλαξω την γειτονια ή τον πλανητη. Τι δεν καταλαβες σε αυτο? Πικροχλιαση δεν εβγαλες τωρα?

Εγω αντιλαμβανομαι υπερχειλισμα αρνητικοτητας, και αποχωρω, ριξτην καπου αλλου οχι σε μενα. Μπαι μπαι.
    πανω στα λεγομενα σου απαντησα και εγω ο κακομοιρης.μπαι μπαι