Εσύ τι λες?
Printable View
κατι που δεν σκεφτικες...αντε πες και την βρισκεις την ομορφη την εξυπνη την ετσι οπως την θες,πες πως γινετε το θαυμα ρε παιδι μου,τι να την κανεις?να την κοιτας στα ματια?που θα κρατησει ολο αυτο 3 λεπτα και μετα θα λες πω δεν πηγενα με 100 κνιτισες και χ.α και να περνουσα τωρα καλα με την ομορφη ολο το βραδυ...
αυτο το θεμα ειναι ενα ατελειωτο τσατ.ριχτε βομβα να κλισειιιιιιιιιιιιιιι χαχαχαχαχαχαχαχαχα
1-2.Αν και ντρέπομαι βασικά.
Με μια συγκεκριμένη,λίγα χρόνια μεγαλύτερη μου που έχει όλο το πακέτο(εξωτερικά και εσωτερικά) έχω συζητήσει με την οποία έχουμε αμοιβαία συμπάθεια,αλληλοεκτίμηση και τάσσεται υπέρ μου.Για αυτήν μην κάνεις ερωτήσεις.
Δεν θα ήθελα να ανοιχτώ για αυτήν.Σεβάσου έστω αυτό.
Δεν μου έχει κάνει τίποτα κακό,το αντίθετο μια χαρά μου φέρεται,απλά μην το πας πιο πέρα για αυτήν.
Μαλιστα... Δεν κανω ερωτησεις ανακριτη, μην το πας εκει. Ποτε δεν θα εκανα ανακριση μεσω φορουμ..Απλως μου ελυσες μερικες αποριες, εβγαλα καποια συμπερασματα και αυτο ηταν ολο... Προφανως και δεν θα στα παρουσιασω, γιατι αδικος κοπος ειναι και εχω ηδη νυσταξει... Καλο σου βραδυ και καλη τυχη...Οχι οτι μπορει να αλλαξει και πολλα η τυχη, αλλα λεμε τωρα
Ρε πάρτε χαμπάρι μερικοί ότι με μέτρια δεν θα ήμουν ευτυχής!!!!!!!!!!!!!Ή με όσες είναι σαν αυτές που ανέφερα!!!!!!!!!!
Αυτό θα ήταν επιδείνωση της κατάστασης και όχι βελτίωση!!!!!!!!!!!!Καταλάβατε?