Δεν είναι άδικο? - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 28 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 331 to 345 of 418
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Roland_BlackTower View Post
    Αυτος ο τυπος που ελεγες σε ενα ποστ, που τραβαει ολες τις γκομενες , να φανταστω δεν ειναι στην λιστα...
    Εσύ τι λες?

Senior Member
    κατι που δεν σκεφτικες...αντε πες και την βρισκεις την ομορφη την εξυπνη την ετσι οπως την θες,πες πως γινετε το θαυμα ρε παιδι μου,τι να την κανεις?να την κοιτας στα ματια?που θα κρατησει ολο αυτο 3 λεπτα και μετα θα λες πω δεν πηγενα με 100 κνιτισες και χ.α και να περνουσα τωρα καλα με την ομορφη ολο το βραδυ...

Senior Member
    αυτο το θεμα ειναι ενα ατελειωτο τσατ.ριχτε βομβα να κλισειιιιιιιιιιιιιιι χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εσύ τι λες?
    Εγω προσωπικα δεν θα τον εβαζα σε λιστα φιλων...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    κατι που δεν σκεφτικες...αντε πες και την βρισκεις την ομορφη την εξυπνη την ετσι οπως την θες,πες πως γινετε το θαυμα ρε παιδι μου,τι να την κανεις?να την κοιτας στα ματια?που θα κρατησει ολο αυτο 3 λεπτα και μετα θα λες πω δεν πηγενα με 100 κνιτισες και χ.α και να περνουσα τωρα καλα με την ομορφη ολο το βραδυ...
    ...........................
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 24-03-2016 at 03:02.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγω προσωπικα δεν θα τον εβαζα σε λιστα φιλων...
    Μάγος είσαι?

Junior Member
    Μάγος είσαι?
    Οχι, δεν πιστευω στους μαγους... Με τους φιλους σου το εχεις συζητησει το ζητημα αυτο που εχεις? και αν ναι, τι σου λενε?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οχι, δεν πιστευω στους μαγους... Με τους φιλους σου το εχεις συζητησει το ζητημα αυτο που εχεις? και αν ναι, τι σου λενε?
    Ότι δεν ζητάω κάτι ακατόρθωτο ή κακό...

Junior Member
    Ότι δεν ζητάω κάτι ακατόρθωτο ή κακό...
    Μαλιστα. Φιλες εχεις? γυναικες? και αν ναι, το εχεις συζητησει με εκεινες? εχεις παρει γυναικια γνωμη δηλαδη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    αυτο το θεμα ειναι ενα ατελειωτο τσατ.ριχτε βομβα να κλισειιιιιιιιιιιιιιι χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Ναι αλλα έτσι θα έχουμε ενα καινούριο παρόμοιο θέμα καθε δυο μέρες. Ενα μεγάλο η πολλά μικρότερα; Γκρεμο η ρέμα; Ιδου η απορια χαχαχα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μαλιστα. Φιλες εχεις? γυναικες? και αν ναι, το εχεις συζητησει με εκεινες? εχεις παρει γυναικια γνωμη δηλαδη?
    1-2.Αν και ντρέπομαι βασικά.
    Με μια συγκεκριμένη,λίγα χρόνια μεγαλύτερη μου που έχει όλο το πακέτο(εξωτερικά και εσωτερικά) έχω συζητήσει με την οποία έχουμε αμοιβαία συμπάθεια,αλληλοεκτίμηση και τάσσεται υπέρ μου.Για αυτήν μην κάνεις ερωτήσεις.
    Δεν θα ήθελα να ανοιχτώ για αυτήν.Σεβάσου έστω αυτό.
    Δεν μου έχει κάνει τίποτα κακό,το αντίθετο μια χαρά μου φέρεται,απλά μην το πας πιο πέρα για αυτήν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ναι αλλα έτσι θα έχουμε ενα καινούριο παρόμοιο θέμα καθε δυο μέρες. Ενα μεγάλο η πολλά μικρότερα; Γκρεμο η ρέμα; Ιδου η απορια χαχαχα
    ωχ δεν το σκεφτηκα ετσι.ακυρη η βομβα παιδια...

Junior Member
    1-2.Αν και ντρέπομαι βασικά.
    Με μια συγκεκριμένη,λίγα χρόνια μεγαλύτερη μου που έχει όλο το πακέτο(εξωτερικά και εσωτερικά) έχω συζητήσει με την οποία έχουμε αμοιβαία συμπάθεια,αλληλοεκτίμηση και τάσσεται υπέρ μου.Για αυτήν μην κάνεις ερωτήσεις.
    Δεν θα ήθελα να ανοιχτώ για αυτήν.Σεβάσου έστω αυτό.
    Δεν μου έχει κάνει τίποτα κακό,το αντίθετο μια χαρά μου φέρεται,απλά μην το πας πιο πέρα για αυτήν.
    Μαλιστα... Δεν κανω ερωτησεις ανακριτη, μην το πας εκει. Ποτε δεν θα εκανα ανακριση μεσω φορουμ..Απλως μου ελυσες μερικες αποριες, εβγαλα καποια συμπερασματα και αυτο ηταν ολο... Προφανως και δεν θα στα παρουσιασω, γιατι αδικος κοπος ειναι και εχω ηδη νυσταξει... Καλο σου βραδυ και καλη τυχη...Οχι οτι μπορει να αλλαξει και πολλα η τυχη, αλλα λεμε τωρα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μαλιστα... Δεν κανω ερωτησεις ανακριτη, μην το πας εκει. Ποτε δεν θα εκανα ανακριση μεσω φορουμ..Απλως μου ελυσες μερικες αποριες, εβγαλα καποια συμπερασματα και αυτο ηταν ολο... Προφανως και δεν θα στα παρουσιασω, γιατι αδικος κοπος ειναι και εχω ηδη νυσταξει... Καλο σου βραδυ και καλη τυχη...Οχι οτι μπορει να αλλαξει και πολλα η τυχη, αλλα λεμε τωρα
    Κόψε την ειρωνεία,γιατί ξέρω και εγώ να μιλήσω έτσι!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ρε πάρτε χαμπάρι μερικοί ότι με μέτρια δεν θα ήμουν ευτυχής!!!!!!!!!!!!!Ή με όσες είναι σαν αυτές που ανέφερα!!!!!!!!!!
    Αυτό θα ήταν επιδείνωση της κατάστασης και όχι βελτίωση!!!!!!!!!!!!Καταλάβατε?

Page 23 of 28 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast