Quote:
Originally posted by mtsek85
σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες....!!
η αληθεια ειναι πως σημερα δε ξεκινησα και τοσο καλα....
δυστυχως το πρωι δε μπορω να φαω και σημερα ξυπνησα 11 κ επρεπε να προλαβω το γυμναστηριο που εκλεινε 2!!
οποτε αναγκαστικα χυμος......
μετα το γυμναστηριο, εφαγα, οχι καποιο γευμα διαιτης, αλλα και παλι με κρατα για την ωρα το συγκεκριμενο...
σημερα, επειδη θα εχω κοσμο στο σπιτι το βραδυ, θα τσιμπησω κατι κ μετα οποτε καλυτερα ειναι νομιζω που γενικα δε το παρακανα με τα αλλα γευματα... γιατι θα παιζει και βραδυνο!!!!
θα προσπαθησω να αυξησω λιγο τα γευματα, απλα οταν τρωω κατι, ετσω κ ενα τοστ, μετα ειμαι οκ για αρκετες ωρες... και μου ειναι δυσκολο να φαω...
πχ, σημερα πρωι χυμος, μετα 2μιση ωρες γυμναστηριο, μετα στις 3 περιπου μεσημεριανο και τωρα πινω ενα τσαι με μελι και δε νιωθω πως το θελω κ αυτο ακομα.......
μαλλον αρχιζει να κλεινει το στομαχι...
θα δουμε, θα κανο αποτοξυνωση μεχρι τη Δευτερα αν τα καταφερω κ μετα θα μπω σε καλυτερο προγραμμα...
παντως, ενα τσεκ που εκανα στη ζυγαρια (οχι οτι περιμενα να χασω κατι σε 3 μερες) με εδειχνε +1 κιλο το πρωι!!!! 88 δλδ.... δεν απογοητευθηκα και συνεχιζω...
α! να σημειωσω το εξης: και πριν τη νυστεια, δεν ετρωγα και τοοοοσο πολυ..
δλδ τοστ πρωι, 4 ή 5 το μεσημεριανο και βραδυνο... + ενδιαμεσα πολλες λιχουδιες και αναψυκτικα
τωρα απλα περιοριστικα σε
πρωινο-μεσημεριανο και βγηκαν εεξω το βραδυνο, τα αναψυκτικα και τα πολλα πολλα γλυκα (ε ενα κουλουρακι ισως το φαω... χιχι)
πιστευω οτι καααατι θα γινει...
θα ορισω ημερα ζυγισματος την αλλη Κυριακη, για πιο σωστα
παντως το πριξημο εφυγε, νιωθω ζωντανια (μαλλον το πολυ φαϊ με κοιμιζε..) και με τη γυμναστικη εχω δει αποτελεσμα σε θεμα ποντων
βλεπουμε!!!!!!