Originally posted by comeback
Quote:
Originally posted by granita
:o καταρχας διακρινω μια επιθετικοτητα και δε μ αρεσει.
εγω δε σου ειπα πουθενα οτι τσακωθηκες.σου ειπα οτι εφοσον ΕΣΕΝΑ δε σου ταιριαζει οκ εφυγες. άλλο ομως εχουν βοηθηθει.
συγγνωμη αλλά οταν ειμαι στη δουλειά κ πεθαινω απ την πεινα ναι θα φάω μπαρα δημητριακων γιατι εχω κυριολεκτικα 1 λεπτό κενο κ δεν εχω κ προσωπικο μαγειρα μαζί μου.κ εδω μεσα σε πληροφορώ ΠΟΛΛΑ ατομα γνωριζουν κ απο πρωτεινες κ απο λιπαρα.αλλα δεν ειμαστε ρομποτακια.
οταν εννοουσα κριτηριο εννοουσα οχι ως προς το τι τρως ελεος. δλδ να καταλαβαινομαστε πριν θιξουμε τον αλλο.εννοουσα οτι για μενα δεν ειναι κριτηριο συμπαραστασης το αν θα σου πω να βαλεις λαδι στη σαλατα γιατι μπορει εγω να μη το προσεξω ας πουμε. εγω δε τρωω καν πολλά πραγματα απο οσα τρωνε εδω γιατι ειμαι ιδιαιτερη στα γευστικα μου γουστα. τι σημαινει οτι δε μπορω να στηριξω καποια κοπελα ψυχικα, να την ακουσω οταν θα ναι στεναχωρημενη?για αυτο ειναι το φορουμ, δεν ειναι για να βγαζει διαιτολογια.
Μην τσατίζεσαι κοπελια. Αφού ολα είναι ωραία και ολα ειναι τέλεια και ειστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα συνεχίστε!
Στηρίξτε ψυχικά η μία την αλλη και συναγωνιστείτε ποια θα κάνει πιο στερητική διαιτα και ποια θα χάσει τα περισσοτερα κιλά. Και μην τολμήσει καμια να διορθώσει την άλλη! Η διαιτα προκαλεί νευρακια. Ξεσπασε οσο θες πανω μου. Αυριο δεν θα με βρεις εδω.