Originally Posted by
carrie
Εγω δε βλεπω να εχεις καποιο προβλημα σε αυτο που αναφερεσαι περι απειριας στο σεξ. Θεμα ελλειψης αυτοπεποιθησης εχεις. Εγω θα μπορουσα να ειμαι με καποιον που ειναι 26 χρονων κ απειρος, αλλα αν αυτος ο καποιος ετρωγε χοντρο σκαλωμα δεν ειχε αυτοποιθηση κ ηταν κομπλεξαρισμενος οχι ευχαριστω δε θα επαιρνα. Θα μου πεις πως ειναι δυνατον να μην εχεις προβλημα αυτοπεποιθησης τη στιγμη που δεν εχεις εμπειρια. θα σου πω οτι ειναι ασχετο το ενα με το αλλο. Ξερω κατι αντρες με πολλη εμπειρια που ειναι εντελςω μαπες στο σεξ, κ αλλους που μπορει να εχουν παει μονο με μια κ να ειναι πολυ καλοι. Ειναι θεμα χημειας πολλες φορες, αυτοπεποίθησης, κ ανοιγματος στο να ακουσεις τισ αναγκες του αλλου. Με αλλα λογια αν ενιωθες ωραια με μια κοπελα θα μπορουσες να ησουν πολυ καλος με την πρωτη, ή αν σε παρηγορει επισης, απο εμπειριες δικες μου κ φιλεναδων οι περισσοτεροι αντρες δεν ειναι κ τοσο καλοι, κ επισης δε γινετια να εχεις χημεια με ολες. Δηλαδη αν νομιζεισ οτι ολοι οι αντρες που εχουν περισσοτερη εμπειρια θα ηταν καλυτεροι απο το πως θα ησουν εσυ με λιγη αυτοπεποιθηση, λιγο παθος, αρκετο ενδιαφερον για τη συντροφο και λιγο συναισθημα, πλανασαι πλανην οικτραν. Γιατι οι περισσοτεροι ουτε παθος προλαβαινουν να εχουν, ουτε ενδιαφερον, ουτε συναισθημα, αφου πηδανε οτι ναναι.