Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 161 FirstFirst ... 1321222324253373123 ... LastLast
Results 331 to 345 of 2414
    Banned
    OMG!!!!στο ειπα για να μην αγχωνεσαι!οτι τα κοριτσια(τα περισσοτερα)ξεκινουν νωρις την σεξουαλικη τους ζωη,με αποτελεσμα στα 20 να ξερουν πολλα πραγματα!δεν μιλησα για πουτανες!!μην περιμενεις να δειξεις εσυ σε ενα κοριτσι πως θα κανει ερωτα(και γιατι να το θες??)
    και κατεβασε το χερι κατω mister μπρατσα,εσυ τωρα προσπαθεις να αρχισεις την σεξουαλικη σου ζωη,προς τι ολη αυτη η μαγκια δηλαδη?παρερμηνευσες τζιμ!

Senior Member
    ε ναι...γιατι οταν ηταν νωρις για μενα ημουν ενας χοντρος κομπλεξικος και ανωριμος μαλακας αλλα και αυτες ηταν ή σαβουρες ή ψωναρες και παραλιγο να μας καταντησουνε *********....σορρυ που ειμαι τραχυς, δεν ειναι το νορμαλ μου αλλα βρισκομαι σε τρομερη συγχηση τωρα...

Banned
    ποτε δεν ειναι αργα για εσενα!χαλαρωσε!

Senior Member
    Αργα ειναι...απλα προσπαθω να μην του δινω σημασια

Banned
    καλησπερα τζιμ και καλη χρονια να εχεις και απο εμενα....προχωρησε περα απο τις λεξεις και κατανοησε την ουσια των εννοιων..τοσες μερες γραφεις εδω..αναρωτιεμαι τελικα αν ολα αυτα που σου εχουμε πει τα διαβαζεις...δεν θα γινει τιποτα αν τελικα δεν παρεις την αποφαση να κανεις κινησεις..εγω πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να σου πω...προσεγγισε την κοπελα που σε ενδιαφερει και ασε ολα τα αλλα να ερθουν απο μονα τους(αν ερθουν).αν οχι και παλι δεν ηρθε το τελος του κοσμου..κανε κατι ομως!!!!!Με τα λογια και τα γραπτα μονο δεν θα αλλαξει η κατασταση αυτη ..κανε τις προσπαθειες που πρεπει και αν αποτυχεις εδω ειμαστε να τ απουμε παλι.. :)...εγω πιστευω οτι ολα θα πανε καλα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ποτε δεν ειναι αργα για εσενα!χαλαρωσε!
    Με συγχωρεις για τον τονο μου...μην το παιρνεις προσωπικα οκ?

Εισαι πολυ καλη και δεν θελω να σε προσβαλλω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by roula35 View Post
    καλησπερα τζιμ και καλη χρονια να εχεις και απο εμενα....προχωρησε περα απο τις λεξεις και κατανοησε την ουσια των εννοιων..τοσες μερες γραφεις εδω..αναρωτιεμαι τελικα αν ολα αυτα που σου εχουμε πει τα διαβαζεις...δεν θα γινει τιποτα αν τελικα δεν παρεις την αποφαση να κανεις κινησεις..εγω πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να σου πω...προσεγγισε την κοπελα που σε ενδιαφερει και ασε ολα τα αλλα να ερθουν απο μονα τους(αν ερθουν).αν οχι και παλι δεν ηρθε το τελος του κοσμου..κανε κατι ομως!!!!!Με τα λογια και τα γραπτα μονο δεν θα αλλαξει η κατασταση αυτη ..κανε τις προσπαθειες που πρεπει και αν αποτυχεις εδω ειμαστε να τ απουμε παλι.. :)...εγω πιστευω οτι ολα θα πανε καλα..
    Τα διαβαζω και τα καταλαβαινω....στην πραξη ομως δεν βγαινει τι να κανω τωρα....δλδ να παω να κανω κατι που δεν νιωθω σωνει και καλα για να πω οτι το κανα? ή να με πιασει καμια ναυτια ή τρεμουλο... δεν μπορειτε να καταλαβετε σε τι επιπεδο ειμαι....ειμαι τοσων ετων..δεν πηγε το μυαλο ας ηδη πια?

Senior Member
    Σημερα θα ξαναβγουμε ολοι μαζι ομως...δεν ξερω πως να αντιδρασω...γιατι τωρα θα υπαρχει η ατμοσφαιρα οτι "κατι γινεται" κι αυτο απο τωρα εχει αρχισει να με αγχωνει.... θα προσπαθησω να ειμαι απλα ο εαυτος μου...και να κρυψω τα απειρα νευρα που εχωσημερα...θα σας πω πως πηγε...

Senior Member
    Εγω δε βλεπω να εχεις καποιο προβλημα σε αυτο που αναφερεσαι περι απειριας στο σεξ. Θεμα ελλειψης αυτοπεποιθησης εχεις. Εγω θα μπορουσα να ειμαι με καποιον που ειναι 26 χρονων κ απειρος, αλλα αν αυτος ο καποιος ετρωγε χοντρο σκαλωμα δεν ειχε αυτοποιθηση κ ηταν κομπλεξαρισμενος οχι ευχαριστω δε θα επαιρνα. Θα μου πεις πως ειναι δυνατον να μην εχεις προβλημα αυτοπεποιθησης τη στιγμη που δεν εχεις εμπειρια. θα σου πω οτι ειναι ασχετο το ενα με το αλλο. Ξερω κατι αντρες με πολλη εμπειρια που ειναι εντελςω μαπες στο σεξ, κ αλλους που μπορει να εχουν παει μονο με μια κ να ειναι πολυ καλοι. Ειναι θεμα χημειας πολλες φορες, αυτοπεποίθησης, κ ανοιγματος στο να ακουσεις τισ αναγκες του αλλου. Με αλλα λογια αν ενιωθες ωραια με μια κοπελα θα μπορουσες να ησουν πολυ καλος με την πρωτη, ή αν σε παρηγορει επισης, απο εμπειριες δικες μου κ φιλεναδων οι περισσοτεροι αντρες δεν ειναι κ τοσο καλοι, κ επισης δε γινετια να εχεις χημεια με ολες. Δηλαδη αν νομιζεισ οτι ολοι οι αντρες που εχουν περισσοτερη εμπειρια θα ηταν καλυτεροι απο το πως θα ησουν εσυ με λιγη αυτοπεποιθηση, λιγο παθος, αρκετο ενδιαφερον για τη συντροφο και λιγο συναισθημα, πλανασαι πλανην οικτραν. Γιατι οι περισσοτεροι ουτε παθος προλαβαινουν να εχουν, ουτε ενδιαφερον, ουτε συναισθημα, αφου πηδανε οτι ναναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Εγω δε βλεπω να εχεις καποιο προβλημα σε αυτο που αναφερεσαι περι απειριας στο σεξ. Θεμα ελλειψης αυτοπεποιθησης εχεις. Εγω θα μπορουσα να ειμαι με καποιον που ειναι 26 χρονων κ απειρος, αλλα αν αυτος ο καποιος ετρωγε χοντρο σκαλωμα δεν ειχε αυτοποιθηση κ ηταν κομπλεξαρισμενος οχι ευχαριστω δε θα επαιρνα. Θα μου πεις πως ειναι δυνατον να μην εχεις προβλημα αυτοπεποιθησης τη στιγμη που δεν εχεις εμπειρια. θα σου πω οτι ειναι ασχετο το ενα με το αλλο. Ξερω κατι αντρες με πολλη εμπειρια που ειναι εντελςω μαπες στο σεξ, κ αλλους που μπορει να εχουν παει μονο με μια κ να ειναι πολυ καλοι. Ειναι θεμα χημειας πολλες φορες, αυτοπεποίθησης, κ ανοιγματος στο να ακουσεις τισ αναγκες του αλλου. Με αλλα λογια αν ενιωθες ωραια με μια κοπελα θα μπορουσες να ησουν πολυ καλος με την πρωτη, ή αν σε παρηγορει επισης, απο εμπειριες δικες μου κ φιλεναδων οι περισσοτεροι αντρες δεν ειναι κ τοσο καλοι, κ επισης δε γινετια να εχεις χημεια με ολες. Δηλαδη αν νομιζεισ οτι ολοι οι αντρες που εχουν περισσοτερη εμπειρια θα ηταν καλυτεροι απο το πως θα ησουν εσυ με λιγη αυτοπεποιθηση, λιγο παθος, αρκετο ενδιαφερον για τη συντροφο και λιγο συναισθημα, πλανασαι πλανην οικτραν. Γιατι οι περισσοτεροι ουτε παθος προλαβαινουν να εχουν, ουτε ενδιαφερον, ουτε συναισθημα, αφου πηδανε οτι ναναι.
    Kοιταξε να δεις...καταρχην να ξερεις οτι, ακομα κι εγω που μαι απειρος το νιωθω, οταν η επιθυμια ειναι μεγαλη το μυαλο θωλωνει..δεν ξερω πως το ζειτε εσεις...ισως να εχετε λιγο παραπανω τον ελεγχο ή ισως οι μεγαλυτεροι σε ηλικια αντρες εχουν λιγοτερες ορμες αρα και μεγαλυτερο αυτοελεγχο...εγω παντως απο καταπιεσμενες ορμες μπορω πλεον με βεβαιοτητα να πω πως εχω τραυματα ψυχολογικα...Κι αυτο το οτι να ναι που λες οτι πηδανε, τους καθεται και το πηδανε...αρα πηδιουνται και με οποιον να ναι...

Το θεμα της αυτοπεποιθησης σε μενα ειναι κυμαινομενο...δλδ...οταν εχω τις μαυρες μου, αυτοματα η αυτοπεποιθηση παει κατω...ετσι? λοιπον...οταν ομως ειμαι καλα και αισιοδοξος, ανεβαινει η αυτοπεποιθηση και μπορω να πω σε φασεις περναω στο αλλο ακρο οπου ειμαι προσχαρος και κοινωνικος...τελευταια επικρατει η δευτερη πλευρα μου...αρα λοιπον αυτοπεποιθηση ολοι εχουν, το αν την εχουν ανακαλυψει ειναι το θεμα... Εγω γενικως εχω θεμα με τη αυτοπεποιθηση αλλα αν ειμαι με ατομο που το εμπιστευομαι και υπαρχει αλληλοσεβασμος, ανεβαινει και η αυτοπεποιθηση μου και ειμαι ο εαυτος μου. το θεμα ειναι οτι εχω την φοβια οτι καποια γυναικα θα μου την πληγωσει την αυτοπεποιθηση μου...το χω σχεδον σιγουρο οτι θα γελαει μαζι μου...ισως οφειλεται στα παιδικα χρονια μου που με κοροιδευανε επειδη ημουν παχουλος... καταλαβαινεις λοιπον πως αν πατουσα ενα κουμπακι και σβηναν ολα, αλλα παρολαυτα συνεχιζα να ειμαι απειρος σκεπτομενος ομως οτι απλα δεν ετυχε, οχι οτι εχω καποιο προβλημα, τοτε ειμαι 100% σιγουρος οτι θα προσεγγιζα το θεμα με την κοπελα μου χιουμοριστικα και πειραματιστικα για κανα 2 φορες το πολυ...και μετα θα παιρναμε το κολαι...καπως ετσι λοιπον τα χω στο μυαλο μου... το θεμα ειναι ομως πως να αφησω πισω το παρελθον μου αλλα και που θα βρω μια καλη κοπελα να με καταλαβαινει αλλα και να αναγνωριζει το ρολο μου ως αντρα της σχεσης, παρολο που ειμαι απειρος.

Το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι καλος και ποιος οχι...καλως ή κακως οι δυνατοτητες μας (ακομα και ανατομικα αν το θες) ειναι περιορισμενες....το θεμα ειναι οτι καλοι ξεκαλοι δεν θα κωλωσουν οπως θα κανω εγω οταν ερθει η ωρα...κι αυτο οχι γιατι ειναι καλοι, αλλα θεωρειται δεδομενο στην ηλικια μου να εχεις κανει τουλαχιστον μια φορα καταλαβες? δεν ειναι πλεον θεμα το πώς θα γινει, αν θα μου σηκωθει, πως φαινομαι γυμνος, θα πονεσει και ολες οι τυπικες ερωτησεις των παρθενων αλλα απλα το αν θα μυ κατσει..ολα τα υπολοιπα ξερουν να τα κανουν σχεδον μηχανικα... κι αυτο ειναι σαν το ποδηλατο...μια φορα αν κανεις δεν σημαινει οτι εγινες ο χειμωνετος, αλλα δεν θα εισαι σαν το αλλον που δεν εχει κανει ποτε του...ασχετα αν αυτος εχει καλυτερες προδιαγραφες απο σενα...αρα λοιπον οποιο ποδηλατο κι αν σου δωσω δεν θα φοβηθεις τουλαχιστον να κανεις μια βολτα...αν ηδη εχεις κανει μερικες...κι εγω εχω και το αλλο...οταν δεν επιτρεπω στην αλλη να με πλησιασει και να ανοιχτω, τοτε δεν μπορω να λειτουργησω κιολας...ετσι εγινε με την *******...ηρθε τελειως ψυχρα και μηχανικα κι εγω ημουν τοσο κλασμενος απ το φοβο που η θεα του γυμνου κορμιου της δεν μου ειπε απολυτως τπτ! η ολη εμπειρια θα ελεγα οτι με τρομαξε παρα με αναψε...κι ενας λογος ειναι βεβαιως οτι απαιτουσα απ τον εαυτο μου να αναψει αυτοματα στη θεα του κορμιου της...ομως τελικα δεν ειναι ετσι...κι οσο αφηνω τον εαυτο μου ελευθερο και την φυση να κανει τη δουλεια της τοσο πιο ανετος αισθανομαι...εκει στον οικο ανοχης ειχα μεν για λιγα δευτερολεπτα στυση επαρκη για διεισδυση αλλα οταν ηρθε για ιεραποστολικο εγω παγωσα και δεν ηξερα τι να κανω και μου επεσε λιγο...ε μετα μου λεει μα καλα εσυ δεν ξερεις! ποσο χρονων εισαι? ε με το που το λεει αυτο...παει...χαθηκε το τρενο...εφυγα πιο ντροπιασμενος απο ποτε και παραλιγο να αυτοκτονησω...δεν θελω να τα θυμαμαι....με διαφορα η πιο τραυματικη εμπειρια της ζωης μου...εχω δει ξαδερφο μου νεκρο, εχω πεσει σε κενα αερος με το αεροπλανο τπτ τπτ δεν με τρομαξε και σοκαρε τοσο πολυ...τιποτα!

Και καλα ας πουμε οτι τα ξεχναω ολα ετσι? ξερεις τι με πληγωνει πιο πολυ απ ολα? το οτι νιωθω και πολλλες ορμες (που δεν νομιζω μια 20χρονη να την χαλασει κιολας :p) αλλα και νιωθω οτι εχω να δωσω τοσα πολλα αλλα και να παρω κιολας...γιατι ειμαι σαν καζανι που βραζει...εχω τετοια ορεξη και επιθυμια για ζωη τοσο μεγαλη με μπλοκαρει...σαν το θηριο στο κλουβι...και ξερω καλα οτι αυτη που θα ερωτευτω θα περασουμε πολυ καλα...ειμαι σιγουρος και το θελω τοσο πολυ που εχει επισκιασει οτιδηποτε αλλο...δεν εχω δουλεια, δεν εχω φραγκο, ζω με τους γονεις μου ακομα αλλα παραολαυτα αν λυσω το θεμα των προσωπικων μου, μετα θα νιωθω τοσο γεματος και επιτελους φυσιολογικος που θα πεταω απο χαρα και δημιουργικοτητα...αυτο ειναι που με βυθιζει στη καταθλιψη και το αγχος, μια ασβεστη φλογα και επιθυμια που την καταπιεζω χρονια τωρα γιατι δεν ξερω πως να την αξιοποιησω,,,εχω φιλους που σε σχεση με μενα ειναι μπαρμπαδια....δεν ειναι κριμα?

Και οι νεοι αντρες πρεπει να ξερετε οτι μεχρι μια ηλικια νιωθουν συνεχεια ορμες...συνεχειααα..το διανοησαι? ΣΥΝΕΧΕΙΑ...δεν ξερω με σας πως παει αλλα εμεις την αναγκη για εκσπερματιση την εχουμε συνεχως...ακομα και τωρα που σου γραφω νιωθω να καταπιεζομαι...το νιωθω οτι το σωμα ζηταει να ζευγαρωσει...δεν ειναι ντροπη, φυση ειναι...μην με παρεξηγεις που το γραφω..απλα για να καταλαβεις το μαρτυριο μου..γιατι ειμαι της γυμναστικης, δεν πινω και δεν καπνιζω οποτε λογικο να ειμαι και πιο ανεβασμενος σε σχεση με αλλους μπεκροκοιλιαδες καπνιστες
    Last edited by jimmaster; 01-01-2011 at 23:03.

Senior Member
    Το θεμα λοιπον δεν ειναι αν θα βρεθει καποια καλη κοπελα κ αν θα σου κατσει, το θεμα ειναι να μη φοβηθεις οτι θα γινεις ρεζιλι. Οπως ειπες "καταλαβαινεις λοιπον πως αν πατουσα ενα κουμπακι και σβηναν ολα, αλλα παρολαυτα συνεχιζα να ειμαι απειρος σκεπτομενος ομως οτι απλα δεν ετυχε, οχι οτι εχω καποιο προβλημα, τοτε ειμαι 100% σιγουρος οτι θα προσεγγιζα το θεμα με την κοπελα μου χιουμοριστικα και πειραματιστικα για κανα 2 φορες το πολυ...και μετα θα παιρναμε το κολαι...". Λοιπον, πατα το το κουμπακι, δεν εχεις κανενα προβλημα τωρα. Οτι ειχες ανηκει στο παρελθον. Αμα ΘΕΣ να ζησεις ομορφες στιγμες, θα τις ζησεις. ΕΙμαι σιγουρη. Μονο μην επικεντρωνεσαι στο πως μπορει να πληγωθει ο εγωισμος σου, αλλα στο ποσο ομορφα θα σου ερθουν ολα στη ζωη σου απο δω κ περα. Διαβασα ολο το θεμα κ διακρινω εναν τρομερα εξυπνο ανθρωπο με τρομερη αυτογνωσια που εχει ριξει τον ργωισμο του κ εχει γινει ευτυχισμενος. Ενα μεγαλο βημα εχεις ακομα. Ολα ειναι θεμα αντιληψης. Καποιος αλλος μπορει να εχει το διο θεμα με σενα αλλα να ειναι 19 χρονων, και να το θεωρει το ιδιο βουνο που το θεωρεις εσυ το "προβλημα" σου. Καποιος αλλος μπορει να μη νιωθει καν ελξη κ να προβληματιζεται για αυτο. Ο καθενας θεωρει το προβλημα του βουνο, αλλα πιστεψε με το δικο σου ειναι απο τα μικροτερα. Ειναι μια προκληση να ερθεις κοντα με εναν καλο ανθρωπο, να νιωσεις ασφαλεια κ αποδοχη, πιστεψε με αυτο καταβαθος ζηταμε ολοι. Κ υπαρχουν τετοιες γυναικες εξω, το θεμα ειναι να τισ βρεις.

Senior Member
    Το θεμα λοιπον δεν ειναι αν θα βρεθει καποια καλη κοπελα κ αν θα σου κατσει, το θεμα ειναι να μη φοβηθεις οτι θα γινεις ρεζιλι. Οπως ειπες "καταλαβαινεις λοιπον πως αν πατουσα ενα κουμπακι και σβηναν ολα, αλλα παρολαυτα συνεχιζα να ειμαι απειρος σκεπτομενος ομως οτι απλα δεν ετυχε, οχι οτι εχω καποιο προβλημα, τοτε ειμαι 100% σιγουρος οτι θα προσεγγιζα το θεμα με την κοπελα μου χιουμοριστικα και πειραματιστικα για κανα 2 φορες το πολυ...και μετα θα παιρναμε το κολαι...". Λοιπον, πατα το το κουμπακι, δεν εχεις κανενα προβλημα τωρα. Οτι ειχες ανηκει στο παρελθον. Αμα ΘΕΣ να ζησεις ομορφες στιγμες, θα τις ζησεις. ΕΙμαι σιγουρη. Μονο μην επικεντρωνεσαι στο πως μπορει να πληγωθει ο εγωισμος σου, αλλα στο ποσο ομορφα θα σου ερθουν ολα στη ζωη σου απο δω κ περα. Διαβασα ολο το θεμα κ διακρινω εναν τρομερα εξυπνο ανθρωπο με τρομερη αυτογνωσια που εχει ριξει τον ργωισμο του κ εχει γινει ευτυχισμενος. Ενα μεγαλο βημα εχεις ακομα. Ολα ειναι θεμα αντιληψης. Καποιος αλλος μπορει να εχει το διο θεμα με σενα αλλα να ειναι 19 χρονων, και να το θεωρει το ιδιο βουνο που το θεωρεις εσυ το "προβλημα" σου. Καποιος αλλος μπορει να μη νιωθει καν ελξη κ να προβληματιζεται για αυτο. Ο καθενας θεωρει το προβλημα του βουνο, αλλα πιστεψε με το δικο σου ειναι απο τα μικροτερα. Ειναι μια προκληση να ερθεις κοντα με εναν καλο ανθρωπο, να νιωσεις ασφαλεια κ αποδοχη, πιστεψε με αυτο καταβαθος ζηταμε ολοι. Κ υπαρχουν τετοιες γυναικες εξω, το θεμα ειναι να τισ βρεις.
    Tι να σου πω...οπως τα λες ειναι..και το ξερω...και ναι πλεον δεν εχω εγωισμο και ισως ειναι οτι πιο αντιπαραγωγικο ειχα πανω μου...με κατεστρεψε βασικα...τις φιλιες μου, την σχεση με τους γονεις μου, την προσωπικη μου ζωη...και αν βρω ηρεμια στο θεμα μου συντομα θα βαλω τα κλαματα απο συγκινηση μα την παναγια...και τωρα που το λεω βουρκωνω...οταν νιωθω τα παλια να φευγουν αισθανομαι αλλος ανθρωπος...τι να πω..........αμα βρεθει η κοπελα αυτη θα πεσω στα γονατα και θα ευχαριστω τους παντες......δεν περιγραφεται αυτο που περναω...θελω τοσο πολυ να σταματησει...να νιωσω λιγο μερους του συνολου...λιγο νορμαλ....για πολλα χρονια ενιωθα οτι ολοι οι αλλοι ενιωθαν κατι που εμενα μου διεφευγε, παντα ενιωθα εκτος του παιχνιδιου και ρηγμενος....ειναι της ζωης μου ο εφιαλτης ο μεγαλος...συγκινηθηκα παλι

Senior Member
    Πρεπει να βρεις τον καταλληλο ανθρωπο για να σου βγαλει καποια πραγματα, πρεπει επισης να εισαι κ εσυ ωριμος αρκετα σε αυτον τον τομεα. Εχεις διαφορετικες εμπειριες κ ψυχοσυνθεση απο αυτους που θεωρουσες "μες στο παιχνιδι", για αυτο ο δικος σου ο δρομος ειναι διαφορετικος. Στην πραγματικοτητα καθε ανθρωπος εχει το δικο του διαφορετικο δρομο στην σεξουαλικοτητα του την εκφραση κ εξελιξη της. Δε σημαινει οτι εσυ εισαι προβληματικος. Απλα εισαι διαφορετικος. Θα σταματησει αυτο που σε βασανιζει, αλλα πρεπει πρωτα να χαλαρωσεις. Το τροφοδοτεις με πολλη ενεργεια σκεπτομενος αυτο το θεμα τοσο συχνα. Χαλαρωσε κ ολα θα γινουνε, θεληση χρεαιζεται, κ αμα βρεις καποια κοπελα που να την θες πραγματικα θα τα ξεπερασεις ολα για χαρη της. Δε θελω να σου πω οτι μπορει κ να πληγωθει ο εγωισμος σου, γενικοτερα οι σχεσεις πληγωνουν πολλες φορες, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα σταμτησουμε να τισ ζουμε κ να ψαχνουμε κατι καλυτερο κ να βελτιωνομαστε...

Senior Member
    δεν εχω να προσθεσω κατι..συμφωνω με τα κοριτσια 100%
    Α ναι εχω να ευχηθω καλη χρονια Τζιμακο!!
    Επισης να πω κατι που σκεφτομαι..
    Λες "δεν το εχω ζησει και φοβαμαι οτι θα τα κανω Σκ@$%^"
    Πανω σ αυτο θελω να σου πω ΠΑΛΙ οτι η αποτυχια και η απορριψη ειναι μες τη ζωη!!!!!
    Επιπλεον εσυ δεν εχεις ακομα φαει απο την κοπελα την απορριψη που φοβασαι..ολα ειναι το γουορστ κεις σεναριο ΣΟΥ!!
    καληνυχτα!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Πρεπει να βρεις τον καταλληλο ανθρωπο για να σου βγαλει καποια πραγματα, πρεπει επισης να εισαι κ εσυ ωριμος αρκετα σε αυτον τον τομεα. Εχεις διαφορετικες εμπειριες κ ψυχοσυνθεση απο αυτους που θεωρουσες "μες στο παιχνιδι", για αυτο ο δικος σου ο δρομος ειναι διαφορετικος. Στην πραγματικοτητα καθε ανθρωπος εχει το δικο του διαφορετικο δρομο στην σεξουαλικοτητα του την εκφραση κ εξελιξη της. Δε σημαινει οτι εσυ εισαι προβληματικος. Απλα εισαι διαφορετικος. Θα σταματησει αυτο που σε βασανιζει, αλλα πρεπει πρωτα να χαλαρωσεις. Το τροφοδοτεις με πολλη ενεργεια σκεπτομενος αυτο το θεμα τοσο συχνα. Χαλαρωσε κ ολα θα γινουνε, θεληση χρεαιζεται, κ αμα βρεις καποια κοπελα που να την θες πραγματικα θα τα ξεπερασεις ολα για χαρη της. Δε θελω να σου πω οτι μπορει κ να πληγωθει ο εγωισμος σου, γενικοτερα οι σχεσεις πληγωνουν πολλες φορες, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα σταμτησουμε να τισ ζουμε κ να ψαχνουμε κατι καλυτερο κ να βελτιωνομαστε...
    Eιναι δυνατον να μην το τροφοδοτω...? ξερεις ποσο καιρο με απασχολει? επισης μου κανει μεγαλη εντυπωση πως με μερικους ανθρωπους αισθανεσαι σαν κομματι του παζλ που ταιριαξε αμεσως και πως με αλλους αισθανεσαι σαν ενα μηδενικο...ξερεις κατι? εγω γενηθηκα στο εξωτερικο και μεχρι τα 7 μου ημουν το πιο ευτυχισμενο παιδι στον κοσμο..ειχα τα παντα..μεχρι και στο νηπιαγωγειο ειχα "φιλεναδα", της ελεγα οτι θα την παντρευτω...ηταν αλλιως εκει ο κοσμος (δεν θα πω που) στην ελλαδα ομως ηταν αλλιως ο κοσμος...και ιδιαιτερα στην επαρχια...εδω πρωτοεμαθα να ντρεπομαι, να ειμαι κακος, να κοροιδευω, την μοχθηρια...δεν τα ξερα εγω ολα αυτα....ολοι ζηλευανε το παιδακι που ηρθε απ εξω με τα πολλα τα παιχνιδια...δεν εφταιγα εγω ομως...ετσι μεγαλωσα...και η μιζερια και μικροψυχια μαραζωσε οχι μονο εμενα αλλα και την οικογενεια μου ολοκληρη... γαμω το χωριο σας λαμογια...βρωμοελληνες τσογλανια και βολιωτες *******ς γιοι!