ο ανθρωπος που ειναι ευχαριστημενος και γεματος απο τις σχεσεις του, και την αγαπη που δινει και παιρνει, δεν γκρινιαζει ουτε στα 23 ουτε στα 43..
κι αυτος που εχει τον ανθρωποδιωχτη, και 18 να ξαναγινοταν, τα ιδια θα τραβουσε και μονος θα εμενε...
Printable View
ο ανθρωπος που ειναι ευχαριστημενος και γεματος απο τις σχεσεις του, και την αγαπη που δινει και παιρνει, δεν γκρινιαζει ουτε στα 23 ουτε στα 43..
κι αυτος που εχει τον ανθρωποδιωχτη, και 18 να ξαναγινοταν, τα ιδια θα τραβουσε και μονος θα εμενε...
αντροδιωχτη θες να πεις.χαχαχαχα.πωπωπω τι κακια "κοπελα" εισαι.....
Αλήθεια Remedy γιατί τέτοια κακία;
Η ρεμ Μπλου οταν ακουει για παιδια και γαμο κατι παθενει.Ακομα να καταλαβω τον λογο αλλα υποψιαζομαι χιχχχιχι ;).
μαλλον γι αυτο το μηνυμα μιλουσε η μαρινα.
απ οτι καταλαβα τα θελω παραμενουν αλλα εχειςε αποκλεισει την περιπτωση του δοτη?
γιατι οχι ομως αν εχεις τετοια στοχοπροσηλωση στο θεμα του παιδιου που σκεφτεσαι αυτο κατευθειαν μολις γνωρισεις καποιον?ειναι εμφανες οτι δεν ενδιαφερεσαι για την σχεση με τον καποιον αλλα για το παιδι.
ε καντο! πως κανεις ετσι?
ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ανυπαντρη μητερα
αυτο τωρα που το ξετρηπωσε?αρα βρε μπλου εισαι θετικη στο θεμα παιδιου χωρις πατερα.χεστους τους μαλακες και ανε παιδι τωρα που μπορεις.:P
αιδιοδιωχτης λεγεται.χαχαχα.
Σε ποια υποκρισια ρεμ η κοπελα απλα ανοιξε την καρδια της εδω για ενα προβλημα της και της ορμηξατε και οποιοσ σταθηκε εμποδιο σας τον πηραν τα σκαγια.ελεος κοριτσια.Για σενα ρεμ οτι θεμα εχει σχεση με οικογενεια και παιδια ειναι σαν βρισια προς το προσωπο σου γιατι?Και γιατι αποφευγεις να μου απαντησεις?
Απο τα 28 μου δεν στεριωνω με αντρα γιατι ψανχω συναισθημα και σεβασμο.τοσο κακο ειναι αυτο?Γιατι με αποκαλεις ανθρωποδιωχτη?Αν αυτη ειναι η γνωμη σου για μενα η την μπλου εχω και εγω την γνωμη μου για σενα που την κραταω για μενα.δεν με ενδιαφερουν πια οι αποψεις των αλλων δεν υδρωνει το αυτακι μου καν :)