εφήμερες σχέσεις - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 50 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 739
    Senior Member
    ο ανθρωπος που ειναι ευχαριστημενος και γεματος απο τις σχεσεις του, και την αγαπη που δινει και παιρνει, δεν γκρινιαζει ουτε στα 23 ουτε στα 43..
    κι αυτος που εχει τον ανθρωποδιωχτη, και 18 να ξαναγινοταν, τα ιδια θα τραβουσε και μονος θα εμενε...

Banned
    αντροδιωχτη θες να πεις.χαχαχαχα.πωπωπω τι κακια "κοπελα" εισαι.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ο ανθρωπος που ειναι ευχαριστημενος και γεματος απο τις σχεσεις του, και την αγαπη που δινει και παιρνει, δεν γκρινιαζει ουτε στα 23 ουτε στα 43..
    κι αυτος που εχει τον ανθρωποδιωχτη, και 18 να ξαναγινοταν, τα ιδια θα τραβουσε και μονος θα εμενε...
    Ωραία εμψύχωση προσφέρεις στον άλλο. Ακου ανθρωποδιώχτη!

Senior Member
    Αλήθεια Remedy γιατί τέτοια κακία;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Μπα δεν με εδιαφέρει καθόλου το παιδί χωρίς σύντροφο.
    Μπράβο σου!
    Πολύ ωραία σε βρίσκω :)
    Εύχομαι τα καλύτερα και θα έρθουν είμαι σίγουρος :)

Banned
    Η ρεμ Μπλου οταν ακουει για παιδια και γαμο κατι παθενει.Ακομα να καταλαβω τον λογο αλλα υποψιαζομαι χιχχχιχι ;).

Senior Member
    Βάζω στοίχημα ότι οι περισσότερες που μου απαντούν σκληρά ή έχουν παντρευτεί και κάνουν παιδιά ή είναι μικρές σε ηλικία. Αλλιώς δεν νομίζω να είναι τόσο φιλελεύθερες με το θέμα γάμο και παιδί.
    θα σου πρότεινα να μν βάλεις στοίχημα.
    κάτι έλεγε ο αλέξανδρος για προβολή πριν από λίγο.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Kαλησπέρα. Πρώτη φορά στο forum και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η συζήτηση. Εγώ προσωπικά βρίσκω πολύ συνηδειτοποιημένη την απόφαση της φίλης μας να τεκνοποιήσει χωρίς πατέρα. Και δε αποκλείει κανένας ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει και σύντροφος, για το πρόσθετο λόγο ότι θα έχει χαλαρώσει από το θέμα του βιολογικού ρολογιού και θα κοιτάει με πιο ουσιαστικά κριτήρια. Αλλωστε σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολο, από τη δική μου πείρα να βρεις άντρα ελεύθερο χωρίς παιδιά. Οι 40ρηδες, αν έχουν μείνει ελεύθεροι, είναι δύσκολοι (η μία τους μυρίζει, η άλλη τους βρωμάει), άσε ότι θέλουν και αρκετά μικρότερες αν θέλουν να κάνουν οικογένεια. Έπίσης παίζει πάρα πολύ ρόλο το θέμα της εμφάνισης, κακά τα ψέμματα. Εγώ παρόλο που είμαι σε εμφάνιση πάνω από το μέσο όρο επειδή είμαι 43 χρονών (χωρισμένη χωρίς παιδί), όλοι όταν ακουν την ηλικία μου κόβουν πέρα για παιδί. Ασε που βρίσκω μόνο χωρισμένους με παιδιά. Επομένως το θεωρώ μια καλή λύση, αν θέλει μια γυναίκα παιδί και έχει και την οικονομική δυνατότητα να κάνει με άγνωστο δότη. Εχω αρχίσει και εγώ να το σκέφτομαι σοβαρά. Εχω βαρεθεί να προσελκύω τους άντρες λόγω εμφάνισης και όταν ακουν ηλικία και επιθυμία για παιδί να \"την κάνουν\". Τί και αν είμαι κουκλάρα; Δε βλέπω να παίζει ρόλο αυτό.
    μαλλον γι αυτο το μηνυμα μιλουσε η μαρινα.
    απ οτι καταλαβα τα θελω παραμενουν αλλα εχειςε αποκλεισει την περιπτωση του δοτη?
    γιατι οχι ομως αν εχεις τετοια στοχοπροσηλωση στο θεμα του παιδιου που σκεφτεσαι αυτο κατευθειαν μολις γνωρισεις καποιον?ειναι εμφανες οτι δεν ενδιαφερεσαι για την σχεση με τον καποιον αλλα για το παιδι.
    ε καντο! πως κανεις ετσι?
    ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ανυπαντρη μητερα

Banned
    αυτο τωρα που το ξετρηπωσε?αρα βρε μπλου εισαι θετικη στο θεμα παιδιου χωρις πατερα.χεστους τους μαλακες και ανε παιδι τωρα που μπορεις.:P

Senior Member
    Ωραία εμψύχωση προσφέρεις στον άλλο. Ακου ανθρωποδιώχτη!
    πως λεγεται αυτο που εχει μια γυναικα που μας λεει επι χρονια μονιμως, οτι στα 28 της μολις την γνωριζει ανθρωπος φευγει τρεχοντας?

Banned
    αιδιοδιωχτης λεγεται.χαχαχα.

Senior Member
    μαλλον γι αυτο το μηνυμα μιλουσε η μαρινα.
    απ οτι καταλαβα τα θελω παραμενουν αλλα εχειςε αποκλεισει την περιπτωση του δοτη?
    γιατι οχι ομως αν εχεις τετοια στοχοπροσηλωση στο θεμα του παιδιου που σκεφτεσαι αυτο κατευθειαν μολις γνωρισεις καποιον?ειναι εμφανες οτι δεν ενδιαφερεσαι για την σχεση με τον καποιον αλλα για το παιδι.
    ε καντο! πως κανεις ετσι?
    ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ανυπαντρη μητερα
    Απάντησα σε αυτό το θέμα. Δεν με ενδιαφέρει περαιτέρω. Εσύ όμως γιατί δε απαντάς γιατί είσαι τόσο δεικτική;

Senior Member
    Απάντησα σε αυτό το θέμα. Δεν με ενδιαφέρει περαιτέρω. Εσύ όμως γιατί δε απαντάς γιατί είσαι τόσο δεικτική;
    δηκτικη μαλλον θα εννοεις.
    να σου απαντησω.
    ειμαι αλλεργικη στην υποκρισια, νοιωθω χρεος να βρισκομαι κοντα στην ουσια και την αληθεια των πραγματων.
    το πως ερμηνευει κανεις αυτο ειναι μεγαλη ιστορια βεβαιως...
    εγω ετσι το ερμηνευω...

Senior Member
    δηκτικη μαλλον θα εννοεις.
    να σου απαντησω.
    ειμαι αλλεργικη στην υποκρισια, νοιωθω χρεος να βρισκομαι κοντα στην ουσια και την αληθεια των πραγματων.
    το πως ερμηνευει κανεις αυτο ειναι μεγαλη ιστορια βεβαιως...
    εγω ετσι το ερμηνευω...
    Δεν είσαι καθόλου καλοπροαίρετη. Για πες μου λοιπόν έτσι απαντάς και στους άντρες; Εχει πέραση αυτό; Γιατί εγώ αν ήμουν άντρας με τέτοιες απαντήσεις ούτε που θα σε κοίταζα

Banned
    Σε ποια υποκρισια ρεμ η κοπελα απλα ανοιξε την καρδια της εδω για ενα προβλημα της και της ορμηξατε και οποιοσ σταθηκε εμποδιο σας τον πηραν τα σκαγια.ελεος κοριτσια.Για σενα ρεμ οτι θεμα εχει σχεση με οικογενεια και παιδια ειναι σαν βρισια προς το προσωπο σου γιατι?Και γιατι αποφευγεις να μου απαντησεις?
    Απο τα 28 μου δεν στεριωνω με αντρα γιατι ψανχω συναισθημα και σεβασμο.τοσο κακο ειναι αυτο?Γιατι με αποκαλεις ανθρωποδιωχτη?Αν αυτη ειναι η γνωμη σου για μενα η την μπλου εχω και εγω την γνωμη μου για σενα που την κραταω για μενα.δεν με ενδιαφερουν πια οι αποψεις των αλλων δεν υδρωνει το αυτακι μου καν :)

Page 23 of 50 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast