Θα σασ πω τι γίνεται με τα χάπια οποιοσ ζει κανονικά παίρνει ηρεμιστικά οποιοσ είναι υποτασικος αντικαταθληπτικα και όποιος είναι διεγερμενος αντιψυχωτικα
Printable View
Θα σασ πω τι γίνεται με τα χάπια οποιοσ ζει κανονικά παίρνει ηρεμιστικά οποιοσ είναι υποτασικος αντικαταθληπτικα και όποιος είναι διεγερμενος αντιψυχωτικα
σκέφτομαι να ξεκινήσω πασιφλόρα
έχω κάνει τιλτ το μηχάνημα
αν πάω πρώτα σε ψυχίατρο κάνω κάτι λάθος;
Καθημερινό πρόβλημα. Πάντα κοιτάμε να περνάμε καλά εμείς! Όσοι δεν έχουν αδέρφια δεν ξέρουν από αδικίες. Διακρίσεις από γονείς και άδικη μοιρασιά. Στην περίπτωση σου ήταν και δικά σου... Ίσως να είναι ανώριμος, τουλάχιστον έγινε νωρίς, πριν σπαταλήσεις περισσότερα για τον αδερφό ( μελόντικα ανήψια, νύφη και ότι μοιράζεις απλόχερα) . Φαντάσου να είχες κάτι σοβαρό με μεγαλύτερη ανάγκη για χρήματα ή και άνθρωπο δικό σου δίπλα και να μην σήκωνε ούτε το τηλέφωνο να δεί αν ζεις. Ο φίλος φαίνεται στα δύσκολα, από συγγενείς μην περιμένεις τίποτα κράτα για να πληρώσεις έναν ξένο.
δεν πιστεύω στις γενικεύσεις, καλοί και κακοί ανθρώποι υπάρχουν παντού, και το να είσαι κακός είναι πολύ εύκολο.
φέρθηκε πολύ σκάρτα και με αγένεια, άσχετα που είστε συγγενείς, δεν μιλάνε έτσι οι ανθρώποι με ενσυναίσθηση κατά τη γνώμη μου.
μην του ξαναδώσεις, κάτι θα ξέρει να κάνει στη ζωή του, τόσα χρόνια τί έκανε; δεν έμαθε να κάνει ΤΙΠΟΤΑ; δηλαδή απλά ζούσε με επιδομα από εσένα;
δεν μου πέφτει και λόγος, επειδή στο παρελθόν είχα υποστηρίξει εσένα νομίζω, πάλι αυτό θα κάνω. όταν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ειναι καλό, όχι όμως σε κάποιον που δεν το αναγνωρίζει ή με προσωπική ζημία.
μετανιώνω θα πει δεν κάνω το ίδιο λάθος δεύτερη φορά.
Καλησπερα,όχι,θέμα παιδείας είναι σε όλα τα πράγματα....
Δεν ξέρω γιατί βγηκατε έτσι εσείς εμείς τουσ ανεχομασταν εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα μακροχρόνια
Ε,βάλατε και εσεις λίγο το χεράκι σας και εμεις τωρα οι 20-40...τρεχουμε να μαζεψουμε...αυτά που δεν μαζευονται...νιώθω πως αφου δεν άλλαξε τίποτα με τα Τέμπη,την 12χρονη από τον Κολωνό να γίνουμε.. ολοι γροθια..δεν θα γίνει τίποτα...και όλο αυτο πάει αλυσιδα...ανθρωπος...σχεσεις ...οικογενεια...η ανηθικοτητα οσο πηγαινει...χερακι με την τεχνολογια...θα αποδομει γενικοτερα τις κοινωνιες....
ΑΛΛΑ ειμαι 31..και θα αντιστεκομαι και θα ελπιζω...δεν θα το βαλλω κατω
τι ειναι αυτο
Να μασ πείτε τι αξίζει η Ελλάδα κι αν υπάρχει κανείς καλός εδώ χαμού
https://youtu.be/EfqumWBiYuA
Καληνυχτα
Εγώ σκέφτομαι ότι θέλω επειγόντως ψυχοθεραπεία . Ο γιατρός επιστρέφει 27 του μήνα και δεν λένε να περάσουν οι μέρες.
Ανώριμος δεν είναι. Μάλλον πολύ καλομαθημένος είναι. Μετά από αυτά που μου είπε, όχι μόνο αυτό που έγραψα, είπε κι άλλα πολλά, δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξανά βρουμε ή να συνεχίσω να του δίνω.
Ας κάνει ό,τι θέλει. Ήρθε τέλη Ιουλίου στο σπίτι (γιατί μένει Θεσσαλονίκη) και μέσα σε 2 εβδομάδες -χωρίς πλάκα- χάλασε 1.000 ευρώ. Κι όταν του είπαμε κάτι παρεξηγήθηκε κιόλας.
Ε και αυτό που λες ρε συ ΑΧΒΑΧ από τους συγγενείς βρίσκεις τα χειρότερα που σε ξέρουν, όχι από τους ξένους. Εμένα ξένος ποτέ δεν με πείραξε έτσι, ακόμη και στη δουλειά που τα πράγματα ήταν ανταγωνιστικά.